GreyHorse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πόσο κακοί άνθρωποι είστε όμως;... ...Ολόκληρος δήμαρχος - και πρώην ολυμπιονίκης - θέτε να μείνει μέσα για 18 ψωροεκατομμύρια; Ούτε 20 δεν ήταν... Παραπληροφορείς. 17,9 ήταν.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Iστορία από τα μαθητικά μου χρόνια το 440π.ΧΜια μέρα λέγαμε στο σχολείο πως είναι δυνατόν να κάνουμε μάθημα σε τέτοιο τριτοκοσμικό αχούρι που δεν είχαν γίνει ούτε οι πιο απλές εργασίες όπως το βάψιμο, για πάνω από 10 χρόνια. Όλοι μέσα στην τάξη είχαν να πουν κάτι. Για τα υπουργεία τους. Για τα κόμματά τους. Για τα δήθεν εκπαιδευτικά τους συστήματα. Κάποια στιγμή ένας συμμαθητής είπε στην φιλόλογο πως ο πατέρας του είχε χρωματοπωλείο. Κι ότι θα μας έδινε χρώματα δωρεάν. Να το κάναμε για τους εαυτούς μας τουλάχιστον. Έτσι λοιπόν η καθηγήτρια ρώτησε ποιος θα ερχόταν το Σάββατο. Για βαψίματα. Από τους 40 μαθητές δήλωσαν συμμετοχή οι 5. Το Σάββατο δεν πήγαν ούτε οι 5. Πήγαν οι 3. Και τελικά δεν έβαψαν παρά μόνο ένα χέρι τον πίνακα. Ο υπόλοιπος χρόνος ήταν φραπέ και αστειάκια. Βρήκαν βέβαια ένα σωρό δικαιολογίες. Έφταιγε το χρώμα που δεν στέγνωνε, ο καντινιέρης που άργησε να έρθει το πρωί μισή ώρα να ξεκλειδώσει, ότι ζαλίστηκαν από την μυρωδιά κλπ κλπ.Την Δευτέρα η καθηγήτρια είπε το πασιφανές: ότι είναι εύκολο να κάνεις αντιπολίτευση. Κάναμε και οι 40. Κι από τους 40 αυτοί που είχαν το θάρρος να πουν ότι θα κυβερνήσουν ήταν μόνο οι 5 και τελικά ήρθαν οι 3. Αλλά φυσικά βρήκαν ένα σωρό δικαιολογίες για να μην κυβερνήσουν ποτέ. Και το κάναμε εμείς αυτό που ζούσαμε εκεί μέσα. Κι όχι ένας που βρισκόταν σε ένα υπουργείο 15 χιλιόμετρα μακρυά. Εδώ δεν ενδιαφερόμασταν εμείς για την κατάστασή μας. Θα ενδιαφερόταν ένας άλλος στου διαβόλου τον πατέρα;Μικρογραφία της πραγματικότητας.
arxontas71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οπου τον συναντάται τον καριολη κλεφταρα αρχιαπατεωνα ριξτε του βρισιδι και φτυσιμο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα θα σας κλασει μι μαντρα @@@@@ , δεν έχει αθωωτικη αποφαση απλα έχει αρχειοθετιθει με τριετής αναστολή, την ρετσινια την έχει ο μπινες και θα τον ακολουθεί πάντα, ήταν γνωστό εδω και καιρό στην πόλη, το ακουσα και δεν ηθελα να το πιστεψω. Τελικά την αναπηρία 67%την έχει η δικαιοσύνη γιατι ο φτερωτός κλέφτης μια χαρα την βολεψε. 1
Porg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πόσο θράσος; http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=42328 Δεν έχασε χρόνο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καθώς έσπευσε σε λιγότερο από 24 ώρες από την αποφυλάκισή του, να δώσει στίγμα της πολιτικής του θέσης και να κάνει έντονη την παρουσία του στη συμπρωτεύουσα. Έτσι, αψηφώντας την 67% αναπηρία του και θέλοντας να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία της κάθαρσης, φόρεσε ένα μπλουζάκι με το πάγιο σύνθημα της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας ότι συντάσσεται μαζί της. Tsoxa τους αρέσει 1
totem_lost Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδιά καταλαβαίνω την κατακραυγή σε αυτόν τον καραγκιόζη αλλά ο νόμος δεν έγινε αποκλειστικά για αυτόν. Προφανώς η Ελλάδα μετά την λαμπρή της πορεία στην Ευρωπαική Ένωση δεν μπορεί πλέον να δαπανήσει τα ίδια λεφτά στις φυλακές και αναγκαστικά κόβει. Από λίγο που είδα στις αναπηρίες έχει ασθένιες που χρειάζονται φάρμακα-αιμοκαθάρσεις-χημειοθεραπείες δλδ έξτα λεφτά για την υγεία των κρατουμένων. Σε λίγο περιμένω να βγει η γυναίκα του Τσοχατζόπουλου.
Soopercharged Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 1ον. Ολοι κρα κρα τον Παπαγεωργοπουλο τωρα, αλλα στις εκλογες τον ψηφιζαν με συντριπτικα ποσοστα. Βερεσε το ακουω το κραξιμο κατοπιν εορτης μαγκες. 2ον. Ο νομος βαση του οποιου αποφυλακιστηκε ειναι νεος και θεσπιστηκε για την αποφυλακιση του συντροφου Ξηρου. Ας προσεχαν ιδιως αυτοι που ταχθηκαν υπερ της αποφυλακισης του συντροφου, γιατι υπαρχουν και Παπαγεωργοπουλοι. 3ον. Πριν μια βδομαδα φταιγαν οι Γερμανοι και οι γερμανοτσολιαδες. Σημερα φταιει ο Παπαγεωργοπουλος και η δικαιοσυνη. Ο ιδιος ο Ελλην δε φταιει ποτε. ωστοσο θα ηταν καλα να κατασταλαξει καπου ως προς τις αιτιες της καταντιας του. Εγω παντως τον Σοιμπλε μονο ως πιο Ελληνα απο τους Ελληνες μπορω να τον χαρακτηρισω απο τη στιγμη που καθεται και τρωει το χρονο του για να στηριξει μια χωρα που οχι απλα δεν φυλακιζει τους κλεφτες, αλλα αποφυλακιζει και τους ηδη φυλακισμενους με φωτογραφικους νομους. Αν δεν εξοργιζεται αυτος απο ολη αυτην την κατασταση και συνεχιζει να στελνει δις ευρω σε χωρα απατεωνων, τοτε η κριτικη που του ασκειται απο τους εγχωριους λαικιστες και το ποιμνιο των, ειναι τουλαχιστον υποπτη. 1
arxontas71 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 @Soopercharged συμφωνω απόλυτα στο πρωτο σκέλος, πολλοι βολευτηκαν απο κομματικα πρόσωπα και μετα τους έβριζαν η άλλαζαν πλευρά αναλόγως το συμφερον, κλασσική ελληνική νοοτροπία. Ο νομος είναι μεν προσφατος αλλά αποτελεί συνέχεια του νομου Παπαϊωάννου - Καστανίδη του 12 αν δεν κανω λάθος για την αποσυμφοριση των φυλακων, τότε επωφελούμενος ήταν το αλλο λουλουδι της πόλεως μας ο Ψωμιάδης οπου ελεγε οτι αθωώθηκε πράγμα φυσικα ψευδές και γιαυτό εχασε και το αξίωμα, οσοι ειχαν ποινές ενός έτους η υποθεση έμπαινε στο αρχειο με τριετή αναστολή, αλλα εαν υπήρχαν αξιώσεις που υπήρχαν στις υποθέσεις αυτες συνέχιζαν να είναι σε ισχυ.Σαφως και οι συγκεκριμένοι νομοι δεν έγιναν αποκλειστικά για αυτα τα πρόσωπα αλλά αν είχαμε υπεύθυνο κράτος δεν θα ήταν ξεφραγο αμπελι να εισέρχεται το κάθε εγκληματικο στοιχείο χωρίς έλεγχο και να έχουν γεμίσει οι φυλακές. Τελικά το πολιτικο σύστημα ανεξαρτητων αποχρωσεων όλα τα βολευει μια χαρα και ποσο πολυ σωστες είναι και οι τελευταιες τοποθετήσεις σου
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τι θα πει αποσυμφοριση φυλακων ? Δηλαδη κλεβω και μετα σε 5-6 μηνες ειμαι εξω και τα χαιρομαι γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμη σουιτα με wifi και πρωινο ? Βραχιολακι και υποχρεωτικη εργασια σε δρομους νοσοκομεια κλπ
defacer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 πιστεύω σε τέτοιες περιπτώσεις που έχουν καταχραστεί χρήμα θα έπρεπε να μην τους βάζουν φυλακή , αλλα να τους απαγορεύεται η έξοδος απο τη χώρα (δια παντός), να παίρνουν όλη την περιουσία κινητή και ακίνητη σε Ελλάδα και εξωτερικό , να γίνονται έλεγχοι σε τραπεζικούς λογαριασμούς κοντινών συγγενών και φίλων ακόμα εντός εκτός Ελλάδας και να κατάσχονται τα πάντα όλα , δηλαδή ας πούμε οτι έκλεψε 18 μύρια και βρίσκουν 19 , όλα , να τους αφήνουν με τρύπιες τσέπες και να τους λένε τώρα πήγαινε βρες δουλειά να δουλέψεις (κρα θα κάνουν να τον προσλάβουν , sure) και τώρα γαμ........λη θα είσαι υποχρεωμένος να περάσεις τη ζωή σου ταπί , όπως οι περισσότεροι στην ιδανική χώρα που ετοιμάσατε για τις επόμενες γενιές. Δηλαδή, ο θείος σου κλέβει και έρχονται και παίρνουν το δικό σου σπίτι για να μάθεις να έχεις πατέρα τον αδερφό του. Λογικό. Ξέρεις τι είναι χειρότερο και πιο επικίνδυνο για την κοινωνία από κάθε τη συμπεριφορά κάθε λογής σκουπιδιού; Η συμπεριφορά κατά τα άλλα λογικών ανθρώπων όταν υποδαυλίζεται η αντίδρασή τους ενάντια στα σκουπίδια. 2
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δηλαδή, ο θείος σου κλέβει και έρχονται και παίρνουν το δικό σου σπίτι για να μάθεις να έχεις πατέρα τον αδερφό του. Λογικό. Ξέρεις τι είναι χειρότερο και πιο επικίνδυνο για την κοινωνία από κάθε τη συμπεριφορά κάθε λογής σκουπιδιού; Η συμπεριφορά κατά τα άλλα λογικών ανθρώπων όταν υποδαυλίζεται η αντίδρασή τους ενάντια στα σκουπίδια. αυτό κατάλαβες? γιατι αν ο θείος μου έβαζε δώρο για τη γιορτή μου κανα εκατομμύριο euro στην τράπεζα και εγώ τα δεχόμουν κ τα έτρωγα ανεξαρτήτως αν τα είχε κλέψει απο τον πατέρα σου κ τον κάθε πατέρα τότε ναι φιλε μου , καλά να πάθω να μου πάρουν κ τα σώβρακα . σου κάνουν κ like ,άρα κατάλαβαν κ άλλοι λάθος ή συμφωνούν με το νόημα της δεύτερης πρότασης σου όπως κ εγώ και μη μου πεις καμια αστειότητα τύπου "και αν δεν ήξερε και δεν είχε αναρωτηθεί απο που προέρχονται" γιατι και η Βίκυ Σταμάτη έλεγε οτι δεν ήξερε απο που προέρχονται τα λεφτά που της έδινε ο Αρης και οτι ειναι αθώα παίζοντας το ακόμα κ τρελή με όλο αυτό το τσίρκο , όμως μια χαρά χάλαγε όσα βγάζω εγώ κ ο μέσος Ελληνας σε δυο χρόνια για να κάνει τα ψώνια του μήνα και να το παίζει Μαρία Αντουανέτα. φυσικά και δεν εννοώ να πάνε σε ότι συγγενή , φίλο κ γνωστό είχαν και να τους πάρουν τις περιουσίες χωρίς να έχουν εμπλακεί σε όλο αυτό έχοντας δεχθεί "δώρα" 2
kalogeros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δηλαδή, ο θείος σου κλέβει και έρχονται και παίρνουν το δικό σου σπίτι για να μάθεις να έχεις πατέρα τον αδερφό του. Λογικό. Ξέρεις τι είναι χειρότερο και πιο επικίνδυνο για την κοινωνία από κάθε τη συμπεριφορά κάθε λογής σκουπιδιού; Η συμπεριφορά κατά τα άλλα λογικών ανθρώπων όταν υποδαυλίζεται η αντίδρασή τους ενάντια στα σκουπίδια. Εσύ δηλαδή αυτό κατάλαβες; Ότι δηλαδή θα κλέβει ο θείος σου και θα κατάσχουν το δικό σου σπίτι γιατί έτσι; Λογικό. Πρόσεξε τώρα ένα υποθετικό παράδειγμα. Έστω ότι ο defacer ασχολείται με τα κοινά και έχει πρόσβαση σε δημόσιο χρήμα. Έστω, επίσης, ότι υπάρχουν υποψίες ή στοιχεία ότι ο defacer κλέβει δημόσιο χρήμα. Οι αρχές ανοίγουν τους λογαριασμούς του defacer, των συγγενών του μέχρι τέταρτα ξαδέρφια, των συνεργατών του, των βαφτηστηριών του, των κουμπάρων του, των παρακούμπαρών του και πάει λέγοντας. Όλα ωραία και όλα καλά, αλλά ένας θείος του defacer δεν μπορεί να δικαιολογήσει 1 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο βρέθηκε σε κάποιον από τους λογαριασμούς του εξαιτίας του defacer. Τον πιάνουν, λοιπόν, τον θείο οι αρχές και του λένε "μεγάλε, λέγε πόθεν έσχες, αλλιώς θα σου κατάσχουμε το σπίτι". Ο θείος, προκειμένου να σώσει το τομάρι του και την περιουσία του, τους λέει "μάγκες, δεν έχω ιδέα. Ο ανηψιός μου ο defacer μου είπε να τον ανοίξω αυτόν τον λογαριασμό και αυτός τον διαχειρίζεται". Από εκεί και πέρα, είναι θέμα των αρχων να δουν ποιος είναι υπεύθυνος για το μύριο και τίνος το σπίτι θα κατάσχουν. Γκέγκε τώρα; Δεν θα αρχίσουν να κατάσχουν σπίτια και περιουσίες έτσι. Για κλείσιμο, θα σου επιστρέψω την ερώτησή σου. Ξέρεις τι είναι χειρότερο και πιο επικίνδυνο για την κοινωνία από κάθε τη συμπεριφορά κάθε λογής σκουπιδιού; Το να μην μπορείς να ξεχωρήσεις δύο γαϊδάρων άχυρα και παρόλα αυτά να έχεις άποψη και να αποκαλείς τους άλλους σκουπίδια.
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δεν υπαρχει σωτηρια,εχουμε αναγκη απο μια σοβαρη οργανωση που θα ξεκληρισει ολους αυτους τους καταχραστες και τις οικογενειες τους ετσι ωστε να μην υπαρξει διαδοχος που θα συνεχιζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα