pavloa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλημέρα....Σήμερα ήρθαν και μου άλλαξαν το ρουτερ...Μου έβαλαν το ZTE.. Είναι καλό ή θα έχω θέμα;; Μπήκα άλλαξα κωδικό..Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο να αλλάξω για την ασφάλεια του wifi;;;
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλημέρα....Σήμερα ήρθαν και μου άλλαξαν το ρουτερ...Μου έβαλαν το ZTE.. Είναι καλό ή θα έχω θέμα;; Μπήκα άλλαξα κωδικό..Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο να αλλάξω για την ασφάλεια του wifi;;; Ναι, καλύτερα να μην το έδειχνες εδώ τον νέο σου κωδικό!
pavloa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εε γιατί μπορούν να κάνουν τίποτα με τον κωδικό??
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εε γιατί μπορούν να κάνουν τίποτα με τον κωδικό?? Φυσικά αλλιώς δεν θα είχε νόημα να υπάρχει κωδικός! Τέσπα, μην αγχώνεσαι. Αυτά τα ZTE είναι σκυλιά
pavloa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το μονο που μπορούν να κάνουν είναι να μπουν στο wifi..έτσι δεν είναι ? το πολυ πολυ τον αλλάζω πάλι.. Απο τις άλλες ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξω κάτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα