Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν μπαινεις μεσα οικονομικα να πας τοτε.Η δουλεια θα σου επιφερει πρωτιστως κοινωνικοποιηση,εμπειρια,γνωριμιες,ενσημα και βελτιωση βιογραφικου

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνεις δυο  ώρες ταξίδι και να δουλεύεις και τσάμπα δηλαδή ..

δεν διαφωνώ !

άπλα σκέφτομαι  που έχουμε φτασει κ αναρωτιέμαι αν πάει πιο κάτω ..

και βέβαια πάει ..

• Like 3
Δημοσ.

20€/ημερα δεν υφισταται στην ελλαδα ρε apoll. μπορει να χρειαζεται καρτα μηνιαια για προαστιακο αλλα οχι και 20 per day.

προφανως εχει 1 ωρα ταξιδι αλλα φανταζομαι εχει αναγκη την εργασια.

Αφού λέει ο άλλος το ΚΤΕΛ είναι 9 ευρώ χ 2 ήτοι 18 ευρώ από Αθήνα - Κόρινθο.

ΟΚ Αν δεν είναι 20 είναι 18. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη.

Δημοσ.

Αν μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς με το μισθό στην Κόρινθο, γιατί δε σκέφτεσαι να μετακομίσεις εκεί;

Αυτό θα πρότεινα κι εγώ να δεις. Ειδικά αν δεν έχεις καμιά μεγάλη δέσμευση στο Περιστέρι που να σε κρατάει εκεί...

Δημοσ.

από το site της τραινοσε, φαίνεται πως το εισιτήριο αλε ρετουρ (Αθήνα-Κορινθο-Αθήνα) ξεκινάει από 3.1 ευρά. Το οποίο είναι φθηνότερο από το να πας με το αστικό λεωφορείο στο σταθμό του τρένου...

Σε κάθε περίπτωση, ο Σκλαβενίτης έχει καλή φήμη ως εργοδότης και σέβεται το ωράριο και πληρώνει σχετικά καλά και γενικά δεν απολύει. Αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο, η κόρινθος είναι 40 λεπτά από Αθήνα με το αμάξι και έχει κοντά επίδαυρο, λουτράκι και γενικά όλες τις ομορφιές της Πελοποννήσου, και τα ενοίκια είναι φτηνότερα και οι αποστάσεις (σε χρόνο) αμελητέες. Στα μάτια μου, είναι αναβάθμιση ποιότητας ζωής σε σχέση με την ανεργία στο περιστέρι.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Απλως στα σουπερ μαρκετ παιζουν διαφορες θεσεις με διαφορετικές απολαβες. Ειναι αλλο να εισαι στα τυρια ξερωγω και αλλο βοηθός υπευθυνου. Απο θεμα μισθού.

Οποτε κατα τη γνώμη μου μαθε πρωτα το μισθο και το ωράριο και έπειτα θα καταλήξεις αν συμφερει να πηγαινοερχεσαι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά όλους για τις απαντήσεις!!! Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!!!για έναν φίλο που είπε άμα με δεσμεύει κάτι!! Έχω ναι οικογένεια και ένα παιδάκι 2 χρονων!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά όλους για τις απαντήσεις!!! Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!!!για έναν φίλο που είπε άμα με δεσμεύει κάτι!! Έχω ναι οικογένεια και ένα παιδάκι 2 χρονων!!!

Οκ τότε είναι κάπως πιο δύσκολο να σηκωθείς να φύγεις αλλά εξέτασέ το! Ειδικά αν η γυναίκα σου δεν έχει δουλειά! Και για τα μικρά καλύτερα θα είναι! :)

• Like 1
Δημοσ.

Να φύγω να πάω εκεί δεν το σκέφτομαι παιδιά!! Καταρχάς η γυναίκα δουλεύει εδώ Αθήνα!! Σκέφτομαι αν όλα πάνε καλά να το προσπαθήσω και να ξεκινήσω με την προοπτική μήπως με φέρουν μετά από λίγο καιρό κάπου στην.Αθήνα

Δημοσ.

<p>Προσωπικά θα σου πρότεινα να ψάξεις το ενδεχόμενο να πηγαίνεις με κάποιον και να μοιράζεστε τα έξοδα. Παει πολύς κόσμος κάθε μέρα Αθηνα λουτρακι. Ψάξε κανένα σάιτ για car pooling. Επισης δες τι μισθό δίνουν και αν εχει μηνιαία κάρτα ο προαστιακός. Πιθανώς βα συμφέρει.</p>

Δημοσ.

αυτο που λεει ο φιλος απο πανω ξεκινα δουλεια εκει και καποιον θα βρεις που να μοιραζεστε τα εξοδα του αυτοκινητου του αν μενει αθηνα.Εστω και ελευσινα να μενει.Κοιτα ο σκλαβενιτης εχει καλο ονομα οσο αφορα συμπεριφορα στους υπαλληλους,οπως και οτι ειναι δυσκολο να βρεις κενη θεση γιατι δεν διωχνει ευκολα.Ξεκινα και που ξερεις μπορει να παιζει και κανα υπηρεσιακο λεωφορειο απο καποιο σημειο στην αθηνα

Δημοσ.

Ρε φίλε τί δεν ξέρεις τί να κάνεις; Δες το μισθό, ωράρια και μέρες που σου προσφέρουν. 

Βάλτα κάτω με τα έξοδα μετακίνησης και τις ώρες μετακίνησης, δες τα δρομολόγια που υπάρχουν και πάρε απόφαση.

Μόνο εσύ ξέρεις τί και άμα θα σε συμφέρει να το κάνεις.

Δημοσ.

Για να πηγαίνεις με αμάξι ξέχνα το, ο ξάδερφός μου πηγαινοέρχεται με το αμάξι του από κάποιο σημείο της συγγρού κοντά στην καλλιθέα μέχρι τον άλιμο και πληρώνει τα κέρατά του κάθε μήνα σε βενζίνη, δεν γνωρίζω τιμές και απόσταση να κάνουμε μια εκτίμηση.

Κοίταξε αν υπάρχει κάποια λύση με άλλο μέσο μεταφοράς. Και οπωσδήποτε όπως είπαν και άλλοι, μάθε μισθό και πόστο εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...