Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ξανα διαθεσιμος ο a8 7650k στο eshop. Παιδια αποφασισα apu τελικα και επειδη το μπατζετ πρεπει να χωρεσει κ πληκτρολογια, mouse κτλ καντε το καλο οποτε μπορεσετε και καντε καμια προταση! Κεντρικο ερωτημα a8 7650k vs a8 7670k ..αξιζει να περιμενω το δευτερο? Ξερετε εαν και οι 2 ειναι godavari που υποτιθεται οτι εχουν καλυτερη θερμικη και ηλεκτρολογικη συμπεριφορα στο oc?
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ο 7670Κ είναι godavari.Αν και δεν έχω τεστάρει ο ίδιος από όσα έχω κοιτάξει είναι βελτιωμένοι στο oc.Με αυτούς έχεις και το bonus του freesync support by the way.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Εχω 2 μεγαλα θεματα που ανεκυψαν....και προφανως ανεβαζω μπατζετ....κι ας μην παραγγειλω αυτη την εβδομαδα. 1. Οθονη.... κοιτωντας οθονες φιλων σε 1920* 1080.... Απαραδεκτο ratio το 16:9 παιδια, πραγματικα απαραδεκτο. Μιλαμε για το πιο κουραστικο και ανορθοδοξο διαβασμα και γραψιμο ever... Καλα ειπαμε για ταινιες κτλ, αλλα αυτο ειναι ΜΟΝΟ απιστευτα dedicated gamers και απιστευτα dedicated movie watchers. Για browsing, office κτλ απλα καταστροφικο για τα ματια και αφυσικο 100% Πραγματικα , για μενα ξαναλεω να μην παρεξηγηθω, απαραδεκτο ratio, το ξεχναω ευκολα. Εσεις που το αντεχετε πειτε μου το μυστικο σας πεαγματικα! Η 16:10 ειναι μακραν φυσικοτερο και πιο ξεκουραστο ratio, επαθα σοκ σας λεω απο το 16:9. Αρα παω για 1920* 1200. Εκτος απο μια dell 24αρα πιυ ειδα στα 280 ευρω υπαρχει κατι φθηνοτερο αλλα και ποιοτικο ταυτοχρονα? Εαν οχι, αυτη η dell ειναι και κ ξεκουραστη? Ειδα καλες κριτικες, καποιοι παεαπονεθηκαν ομως για το antiglare coating οτι φαινονται κοκκοι σε ασπρο φοντο. 2. Εαν επιλεξω 860k + Fanless gtx 750 NON ti ( η palit)..... , τοτε ενα κουτι σαν το coolermaster n200 θα μπορεσει να κανει σωστη ψυξη ή το δωματιο θα ειναι σαουνα οπως το παλιο μου οχταχρονο συστημα? Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια.
cabdik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 εισαι λιγο υπερβολικος..., νομιζω..! και δεν λεω για τον λογο διαστασεων της οθονης, αν θες 16:10 εναντι 16:9 ειναι θεμα δικη σου οπτικης..! αλλα να λες το 16:9 απαραδεκτο, εισαι λαθος. κυριως οταν εχεις επιλογες, να αγορασεις οτι λογο οθονης και οτι αναλυση θες...!! αν δεν σου κανει εσενα, ειναι σαφεστατα δικαιωμα σου..! ο συγκεκριμενος λογος οθονης απλα ειναι ενας μεσος ορος, που βολευει περισσοτερο κοσμο. δεν ειναι ουτε dedicated gaming, ουτε dedicated movies, γιατι αν παρακολουθεις τα τεκταινομενα, θα εβλεπες οτι οι dedicated gamers - cinefil θελουν ακομα πιο wide λογο οθονης απο το 16:9...! κατι σε 21:9 ή ακομα χειροτερα....., τριπλες οθονες (οι gamers ειδικα..), οποτε ο λογος ανεβαινει ακομα περισσοτερο....!!! εσυ μπορεις να δεις με λιγα ευρω παραπανω απο τα 280, οθονες με υψηλοτερη αναλυση απο 1200Ρ...!!!! http://www.skroutz.gr/s/6962017/Dell-P2416D.html http://www.skroutz.gr/s/4533892/Dell-UltraHD-P2815Q.html αν εχεις θεματα με τις οθονες, καλυτερα πριν αγορασεις, να πας καπου να δεις απο κοντα οσα μοντελα σε ενδιαφερουν...! να μην βρεθεις προ εκπληξεως.., αν κατι δεν σου αρεσει...!!
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 2. Εαν επιλεξω 860k + Fanless gtx 750 NON ti ( η palit)..... , τοτε ενα κουτι σαν το coolermaster n200 θα μπορεσει να κανει σωστη ψυξη ή το δωματιο θα ειναι σαουνα οπως το παλιο μου οχταχρονο συστημα? Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια. Εκπληκτικο κουτι το Ν200 για τα λεφτα του.Ειναι ομως μονο για micro atx.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Cabdik, ευχαριστω.. καλα τα ειπα λιγο λογοτεχνικα ( χαχα) προφανως μονο για εμενα ειναι η κριση μου. Εχεις δικιο αλλα επαρχια που ειμαι δεν μπορω να δω ποικιλια απο κοντα... Απο το link που μου εστειλες, εχεις καποια απιψη σε ποιοτικο/οχι πολυ ακριβο? Max 280. Benign, Ευχαριστω...αυτο σημαινει οτι η fanless 750 non ti δε χωραει σ αυτο το κουτι matx? Γιατι για matx mobo κοιταζω ετσι κι αλλιως. Δεν ξερω εαν θα ειναι τζακι ο υπολογιστης με τη fanless, παροτι ειδα σε reciews καλες temp.
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Benign, Ευχαριστω...αυτο σημαινει οτι η fanless 750 non ti δε χωραει σ αυτο το κουτι matx? Οποιαδηποτε mid-range καρτα χωραει ανετα δεν χρειαζεται να παρεις καμμια fanless βαλε πιο ισχυρη αν θελεις. Αυτο που σου ειπα ειναι για την μητρικη,δεν χωραει full atx.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Οποιαδηποτε mid-range καρτα χωραει ανετα δεν χρειαζεται να παρεις καμμια fanless βαλε πιο ισχυρη αν θελεις. Αυτο που σου ειπα ειναι για την μητρικη,δεν χωραει full atx.Οκ, απλα επειδη εχω γινει noise junky ....και... η gtx750 NON ti μου φτανει ανετα...αλλα μπορει να μη μου φτασει τελικα η περιπου R7 250 των apus ή η κανονικη r7 250, στα χαρτια το best buy ειναι αυτη η fanless palit 750 Επισης εαν ξερεις εσυ η καποιος αλλος φιλος, ανεβαινει ο 860k απροβληματιστα και σταθερα στα 4.1με 4.2 ghz με hyper evo ψυκτρα και μια mobo asus 88xm-a ?
big7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πιστεύω ότι δεν έχει σημασία το κουτί ή οι ανεμιστήρες για την θερμοκρασία του δωματίου αλλά το πόσο θερμαίνονται ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών. Αν το κουτί έχει καλό air flow και οι ανεμιστήρες καλή απόδοση τότε απλά η θερμότητα διαχέεται στο δωμάτιο αντί να συσσωρεύεται στο κουτί. Εγώ πχ αν και ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών έχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παρατηρώ ότι τα πόδια μου ζεσταίνονται αρκετά (το pc είναι στο δάπεδο, κάτω από το γραφείο). Όταν παίζω κι όλας παιχνίδια ζεσταίνεται ακόμα και το γραφείο στο σημείο πάνω από το κουτί! Μόνο με υδρόψυξη όπου υπάρχει ψυγείο ίσως αποτρέπεται αυτό το φαινόμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καταλαβα φιλε....πρεπει να σκεφτω κ να ψαξω.... Α ρε amd τοσα χρονια απο trinity..βγαλε εστω τον εξαπυρηνο fx6300 με μια igpu 260x κι ας εχεις dtp 200 ( που λεει ο λογος 200). Να κανουμε τα κουμαντα μας εμεις του casual all in one να τελειωνουμε!
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Οκ, απλα επειδη εχω γινει noise junky ....και... Αν θελεις αθορυβο,κατα αρχην αγοραζεις μια φτηνη σχετικα custom υδροψυξη,το πολυ μεχρι 70 ευρω,και αν οι ανεμιστηρες του case σε ενοχλουν,τους αλλαζεις με ακριβους καπως αλλα αθορυβους και εισαι ενταξει.
Millennium Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Επισης εαν ξερεις εσυ η καποιος αλλος φιλος, ανεβαινει ο 860k απροβληματιστα και σταθερα στα 4.1με 4.2 ghz με hyper evo ψυκτρα και μια mobo asus 88xm-a ? Στα λεφτά της βρίσκεις την raijintek ereboss που έχει μεγαλύτερη ψυκτική ικανότητα,αν χωράει στο κουτί που θα πας. Στα παραπάνω για το ratio σε βρίσκω πολύ υπερβολικό και συμφωνώ με τον cabdik (κυρίως με το να πας να δοκιμάσεις από κοντά).Αν δεν βόλευαν πολύ κόσμο και δεν είχαν αντίστοιχο κοινό χρηστών οι 16:9 (και οι 21:9 τον τελευταίο καιρό) δεν θα συνέχιζαν να υπάρχουν στην αγορά.Μη ξεχνάτε πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος και τα μάτια μας είναι φτιαγμένα να αντιλαμβάνονται περισσότερα στον οριζόντιο άξονα οπτικής. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Λοιπον παιδια επειδη οτι κ να διαβασω λεει οτι οι αποδοσεις των a10 σε γραφικα δεν ειναι πανω απο 5-10% απο τον a8 7650k/ a8 7670k , αυτο μου λεει οτι ...αφου το cod 4 mw1 / bf3 θα τα παιζω μια χαρα... τοτε παω γι αυτον τον a8.. κλοκαρω ελαφρως, ελπιζοντας να φτασω cpu πανω απο 3.7, 3.8 ghz και αν ποτε θελω κατι παραπανω ....βαζω μια 240/250 passive σε κανα χρονο που θα κανουν ενα πενηνταρικο...που παιζει να μη βαλω κ ποτε εαν παμε σε αρχες του 2017 σε καμια zen apu ... Casual retro τιτλους παιζω με βαση τα games που βγαινουν! Αποφασισα λοιπον να φτιαξω απο την αρχη το πλανο μου για ενα apu based συστημα που θα μεινει το ιδιο για καμποσα χρονια ...απο οθονη, κουτι μεχρι ups ( και zen apu να παρω σε 2 χρονια, θ αλλαξω μονο τ απαραιτητα για να γινει η μεταβαση και τα παλια kaveri / mobo πουλημα κτλ). Αφου μπηκα εφταμηνο χωρις pc να κανω κατι πιο προσςκτικα Ολες οι απαντησεις των συμμετεχοντων παντως με βοηθησαν πολυ να σχεδιασω καποθα πραγματα με αλλη ματια, σας ευχαριστω γι αυτο. Αναβαθμιζω το budget και ξεκιναω εδω, ν αλλαξω τιτλο παροντος θεματος κ περιγραφη στις απαιτησεις η πρεπει να κλειδωσω το θεμα κ ν αρχισω αλλο? Τι προβλεπουν οι κανονισμοι?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Λοιπον παιδια για να μην αυτοτρολλαρομαι και σας τρολλαρω κ σας, θ ανοιξω νεο θεμα με βαση το πλανο μου κ τις γνωμες σας. Αυτο θα γινει σε λιγες μερες η σε λιγες εβδομαδες κυριως γιατι ειναι εμφανες οτι καθε μεραβπου περναει ζητανε οτι γουσταρουνε απο τιμες και σε ανιουσα τροχια. Να ξαναπαρουν μπρος σωστα τα logistics, να κουνησουν κ το κεφαλι τους οι τιμοθετες και να δουμε κ τι αλλα κολπα θα κανει το δολλαριο....θ ανοιξω θρεντ αλλο. Παρακαλω να κλειδωθει το παρον , σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας, τα λεμε μαλλον συντομα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα