Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα κατι απο ενα πωλητη , και το μετανιωσα οταν εμαθα οτι εχει καποια προβληματα ,του ζητησα να μου κανει refund και να ακυρωσουμε την συνναλαγη ,επι 4 μερες δεν απαντησε ουτε ενα email ,εκανα claim και ουτε τωρα απαντα τπτ  και μεθαυριο θα πρεπει να κανω escalate ,τι γινεται σε ετσι περιπτωσεις? αν δλδ αυριο που γινει  claim να το δει το paypal δηλωσει οτι εστειλε το αντικειμενο ,και πως στο καλο δεν υπαρχει δικλειδα αμα θελεις να ακυρωσεις κατι και δεν σου απαντουν να σου επιστρεφονται τα λεφτα? πρωτη φορα μου τυγχαινει ο πωλητης να παιζει εντελος τρελο με συνναλαγη.

το paypal παντως απογοητευση τρια email και καμια απαντηση

Δημοσ.

Αν δεν έγραφε οτι έχει προβλήματα θα στο αλθρώσουν και θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.Αν ναι, μάλλον δεν γίνεται τίποτα εκτός και αν φιλοτιμηθεί ο ίδιος.

Δημοσ.

και πως γινεται να κρατα τα λεφτα εδω και 4 μερες να μην μιλα να μην λαλα και με την policy του shipment να ναι την επομενη μερα ,δλδ παιζει και να χασω τα λεφτα και να μην παρω και τπτ ...

Δημοσ.

Κάτσε να μπει το ebay στην υπόθεση και θα δεις πως θα απαντήσει απευθείας ο πωλητής.Μου έχει τύχει 2-3 φορές και πάντα πήρα ή τα λεφτά μου πίσω ή εκ νέου αποστολή του προϊόντος.

Δημοσ.

να αναφερω οτι στο ebay δεν με βοηθησαν καθολου μαλιστα μου ειπαν οτι καλυτερα να απευθυνθω στο paypal οπως ειπαν το μονο που μπορουσαν να κανουν ηταν να μου δωσουν τηλεφωνο του πωλητη για να επικοινωνησω μαζι του ,ουτε καν να δουν την υποθεση, τωρα εχει σχεδον 20 μερες που εχω ανοιξη case στο paypal και πρεπει λεει να περιμενω ως τις 12 μπας και απαντησει ο πωλητης ,τους ειπα οτι δεν εστειλε τπτ κλπ και παλι δεν το λαβανε υποψιν ,για μενα το service τους ebay και paypal εχει πεσει πολυ και εχω εκνευριστει και πολυ 150ευρω βρισκονται χαμενα ακομα και ενω ο πωλητης δεν απαντα δεν με καλυπτει κανεις ,νομιζω οτι εχω χασει καθε αισθημα εμπιστοσυνης στα οσα λενε ταχα για ασφαλεια ,αν πληρωσεις και θελεις ακυρωση ,αν ο πωλητης δεν σου απαντα τα λεφτα σου ειναι μετεωρα.να συμπληρωσω οτι επικοινωνησα και τηλεφωνικος με paypal χωρις καμια λυση,δεν εχουν υποθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...