teodoulke Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Λοιπον παιδια εχω ενα καναλι στο Youtube και πριν κανα μηνα σκεφτηκα να το εκμεταλευτω και να ανεβαζω διαφορα βιντεακια. Εχω βαλει και το adsense αλλα δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει. Μπαινουν διαφημισεις σε πολλα βιντεακια μου αλλα δεν ξερω αν οντως πληρωνομαι. Εχω σχεδον 25μερες που ανεβαζω βιντεο. Προς το παρων τα βιντεακια μου εχουν 500,200, 1000, 1100 views περιπου. Στην καρτελα Analytics μου δειχνει 1,12ευρω τα εκτιμωμενα κερδη. Στο adsense στην καρτελα Performance Reports μου δειχνει αναλυτικα την καθε μερα, προβολες σελιδας, εμφανισεις, rpm σελιδων , rpm εμφανισεων, με δυν. προβ, σε ενερ. προβολη , εκτιμωμενα κερδη. Λοιπον εχω καποιες αποριες επειδη ειμαι ασχετος τελειως. Για παραδειγμα 15 ιουλιου με βγαζει πως rpm σελιδων 9,97ευρο rpm εμφανισεων 13,81ευρο και εκτιμωμενα κερδη 0,00ε. Τι ειναι το rpm? Αυτα τα λεφτα που εμφανιζει δεν μου ανηκουν? Κανω κατι λαθος (σιγουρα κανω) ? Μπορει καποιος να με βοηθησει ? Εστω και 70ε να βγαζω για μενα ειναι κερδος! Εξηγηστε μου ρε παιδια . Ευχαριστω! ευρω*
malmsteen1984 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν γνωριζω να σου απαντησω αν και με ενδιαφερει πολυ το θεμα. Απλα με μια αναζητηση βρηκα οτι το rpm σημαινει "εσοδα ανα 1000 εμφανισεις"
teodoulke Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δηλαδη δεν εχει καμια σχεση με τα κερδη μου... Ευχαριστω Ολο και καποιος θα βρεθει που να γνωριζει και να μας πει, πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα