Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάψω έναν χώρο γύρω στα 50 τμ. Θα βαφτεί το μισό (όχι η αποθήκη) δηλαδή γύρω στα 30τμ μαζί με το περβάζι που υπάρχει εξωτερικά του χώρου.

Τις μπογιές τις έχω και θα τις βάλω εγώ.. Απο ότι ρώτησα 2-3 άτομα όλοι μου είπανε πάνω απο 100 ευρώ γύρω στα 130 και με κόβουν τιμολόγιο, είναι πολλά? δεν ξέρω, τι γνώμη έχετε? Μαύρα υπάρχει χώρος για "διαπραγμάτευση" όπως μου λένε, αλλά θέλω τιμολόγιο εγώ για να το περάσω στα έξοδα.

Δημοσ.

Αν όλοι σου είπαν περίπου ίδια τιμή σημαίνει ότι αυτή είναι η τιμή :) (στην περιοχή σου τουλάχιστον)

Δημοσ.

Δεν είναι επιστημη να το βάψεις μόνος σου πάντως. Είναι και μικρός ο χώρος, καμιά ώρα θα σου πάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να βάψω έναν χώρο γύρω στα 50 τμ. Θα βαφτεί το μισό (όχι η αποθήκη) δηλαδή γύρω στα 30τμ μαζί με το περβάζι που υπάρχει εξωτερικά του χώρου.

Τις μπογιές τις έχω και θα τις βάλω εγώ.. Απο ότι ρώτησα 2-3 άτομα όλοι μου είπανε πάνω απο 100 ευρώ γύρω στα 130 και με κόβουν τιμολόγιο, είναι πολλά? δεν ξέρω, τι γνώμη έχετε? Μαύρα υπάρχει χώρος για "διαπραγμάτευση" όπως μου λένε, αλλά θέλω τιμολόγιο εγώ για να το περάσω στα έξοδα.

Βάφτο μόνος σου σιγά την δουλεια. 1-2 ωρίτσες και τέλος. Δεν είναι επιστήμη.

Πάρε μερικά πλαστικά για να μην πάει η μπογιά στο πάτωμα, αγόρασε και κάμποση masking tape, και 2 ρολά και είσαι έτοιμος.

Εδώ Αγγλία οι περισσότεροι  βάφουμε ολόκληρα σπίτια μόνοι μας. Και όχι μόνο. Βάζουμε πλακάκια, μπάνια κουζίνες, δάπεδα, ηλεκτρικά. Σκάβουμε και τον κήπο και στήνουμε τις σωλήνες για το underfloor heating, φτιάχουμε μπετά και βάζουμε πέτρα στον κήπο.

Αλλάζουμε πόρτες κλπ.

Για παράθυρα και σκεπές καλούμε συνεργείο, γιατί ποιός στήνει scafolding σε 8 μέτρα μονοκατοικία.

DYI φίλε μου, είναι το πράγμα που βγάζει από μέσα σου τον πρωτόγονο άνδρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...