Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βρω τα στατιστικά της σύνδεσης μου?όχι ότι γνωρίζω Αλλά σε κάποιον θα τα δείξω εδώ μέσα να μου πει τι παίζει με το ρουτερ και τη σύνδεση μου.

Νομίζω τα βρήκα . Μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του γιατί δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν....

ZXHN H108N V2.3

post-195659-0-93812100-1438281663_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα πας σε έναν browser. (ΙΕ, Firefox,Chrome) και στη γραμμή διεύθυνσης. θα γράψεις 192.168.2.1 Στο Username θα γράψεις admin και στο Password θα γράψεις admin και θα πατήσεις Login. Μετα απο τα αριστερα πας Network Interface και ADSL.

• Like 1
Δημοσ.

8 mbit με 40  attenuation σχεδον και 11 margin.Λογικα εχεις hol.παιρνεις την Hol ζητας ειτε 6 margin ειτε στην χειροτερη 9 για να κερδισεις σε ταχυτητα.το 6 θα ειναι καλυτερα.λογικα θαπαρεις κανα megabit με εναμισι παραπανω στο 6 margin.στο 9 κανα 800 k παραπανω.

με βαση την αποσταση μια χαρα εισαι.και εχοντας και το σαπιο το zte δεν το συζητω.μια χαρα γραμμη,αλλα το zte θα το αλλαζα να πω την αληθεια.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

σκεφτομαι να βαλω fast path.. λιγη βοηθεια ;  
nH3wVZuKSo_r7MaQbFT0Cw.png

Δημοσ.

Ζητάς πρώτα snr margin 6 (θα κερδισεις 2 περίπου mbps) . μετα αν θέλεις βαλε fastpath αλλα θα χασεις περιπου 1.

Ότι εγραψε και ο πουλινος πιο πανω.

Δημοσ.

σκεφτομαι να βαλω fast path.. λιγη βοηθεια ;  

nH3wVZuKSo_r7MaQbFT0Cw.png

κατι παει στραβα με την γραμμη.δεν γινεται να εχεις παραπανω attenuation στο up απο οτι στο down και τοσο χαμηλο Upload.κανε ενα Reboot το ρουτερ και δες αν ειναι παλι ετσι.επισης δεν συγχρονιζεις σε adsl2+.Fast path σε τετοια γραμμη δεν θα προτεινα ειδικα με 6 Margin που θες να βαλεις.40 attenuation αστα να πανε.δες μηπως κανα προβλημα με κανα φιλτρο ή μηπως το σπλιττερ ειναι για Isdn ή εχει θεμα.ασε μονο το ρουτερ πανω στην γραμμη.δες οτι δεν εχει μπει και κανα φιλτρο αναποδα.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρακι.

Επίσης γτ στο συγχρονισμό αντί για adsl2 plus σου λέει adsl g

και εχει και χαλια Upload

g.dmt.bis ειναι το adsl2.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
10 ώρες πριν, valv0l1ne είπε

image.png.fc59f7cde13829770b633d847ca9b79b.png τωρα fast path ; 1 χρονο μετα 😛

Με τα χαρακτηριστηκα της γραμμής σου έπρεπε να είσαι πάνω από 20mbps.

Τσέκαρε καλωδίωση και ζητά 6 Snr.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η καλωδιωση μια χαρα ειναι ... το ρουτερ ακριβως διπλα απ'το pc επισης. να παρω τηλεφωνο και να ζητησω 6 snr και fastpath?

Δημοσ.
On 19/08/2018 at 03:46, valv0l1ne said:

ζητα 6 margin.αν δεν το χρειαζεσαι το fast μην το βαλεις γιατι α.θα σου κοψει κανα 1,5 mbit και β.δεν ξερω αν θα σου δωσουν και 6αρι και Fast.εξαρτατε τον παροχο.αν εισαι πχ οτε δεν θα σου δωσουν κατω απο 9 το πιο πιθανο

On 19/08/2018 at 14:13, chios said:

Με τα χαρακτηριστηκα της γραμμής σου έπρεπε να είσαι πάνω από 20mbps.

Τσέκαρε καλωδίωση και ζητά 6 Snr.

με 11 margin δεν θα πιασει ποτε τα 20 εκτος αν ειχε Utp απο το αστικο κεντρο ή να ηταν μονος του πανω στο καλωδιο.

On 30/08/2018 at 17:29, valv0l1ne said:

η καλωδιωση μια χαρα ειναι ... το ρουτερ ακριβως διπλα απ'το pc επισης. να παρω τηλεφωνο και να ζητησω 6 snr και fastpath?

ζητα 6 snr>αν δεν θες fast path μην το ζητησεις δεν εχει νοημα.βαζεις και vdsl απο το αστικο κεντρο εσυ κιολας αμα θες .εκτος αν παιρνεις απο kv οποτε ακομα καλυτερα για vdsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...