veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στον λογαριασμό που μπαίνει η σύνταξη της μητέρας μου μπήκε κανονικά η σύνταξη. Εχθές σηκώσαμε 180 ευρώ και από τα υπόλοιπα που έμειναν στον λογαριασμό κάναμε κατάθεση 200 (δεν τα πήραμε στο χέρι μας τα 200 ευρω και μετά κάναμε την κατάθεση αλλά κατευθείαν μεταφορά ποσού από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο ) . Σήμερα πήγαμε να σηκώσουμε αλλά 240 (αφού πλέον παίρνουμε 420 ευρω) και δεν μας άφησε παρά μόνο να βγάλουμε 40 ευρώ. Γιατί; Σε περίπτωση που κάνουμε μεταφορά ποσού συμπεριλαμβάνονται στα 420 ευρώ? Ευχαριστώ.
Apoll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Γιατί η "εβδομάδα" υπολογίζεται μεταξύ Δευτέρας και Κυριακή, και το όριο υπολογίζεται ημερίσια από Δευτέρα. π.χ Παρασκευή μπορείς να σηκώσεις τα χρήματα των 5 προηγούμενων ημερών, όχι και των 7. Αυτό μόνο τη Κυριακή. Και από Δευτέρα ξεκινάς απο το μηδέν ανεξάρτητα αν τα σήκωσες όλα την περασμένη εβδομάδα ή όχι
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Η μεταφορά ποσού έχει να κάνει σχέση; Δλδ αν πάμε την Δευτέρα στην τράπεζα πόσα θα πάρουμε. Η σύνταξη είναι 790 ευρώ και πήρα ένα εχθές 180 ευρώ και σήμερα αλλά 40 ευρώ
Apoll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εγώ ακόμα να καταλάβω γιατί τραβάτε ρευστό. Πάρε την χρεωστική κάρτα και κάνε τα ψώνια, ενώ μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικά. Και όλα χωρίς όριο, μέχρι του ποσού που έχετε στον λογαριασμό στην τράπεζα. Που το πρόβλημα; 1
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Γιατί δεν μπορώ να υποχρεωσω την μητέρα μου να πληρώνει με κάρτα (προσωπικά όμως συμφωνώ με την πληρωμή με πιστωτική κάρτα).
shine Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 τραβάνε ρευστό οι περισσότεροι επειδή φοβούνται και δε θέλουν να τα έχουν στην τράπεζα. δεν είναι ότι τα χρειάζονται άμεσα.
DownUNDERground Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Γιατί η "εβδομάδα" υπολογίζεται μεταξύ Δευτέρας και Κυριακή, και το όριο υπολογίζεται ημερίσια από Δευτέρα. π.χ Παρασκευή μπορείς να σηκώσεις τα χρήματα των 5 προηγούμενων ημερών, όχι και των 7. Αυτό μόνο τη Κυριακή. Και από Δευτέρα ξεκινάς απο το μηδέν ανεξάρτητα αν τα σήκωσες όλα την περασμένη εβδομάδα ή όχι Λάθος, δεν ισχύει πλέον αυτό. Μπορείς οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας να σηκώσεις το πλαφόν των 420€. 3
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Επίσης τραπεζική εβδομάδα είναι πλέον Σάββατο με Σάββατο. 1
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Λάθος, δεν ισχύει πλέον αυτό. Μπορείς οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας να σηκώσεις το πλαφόν των 420€. Και εγώ αυτό ξέρω . Συγκεκριμένα εχθές το βράδυ πήγα να βγάλω 420 ευρώ και έλεγε ότι έχω ξεπεράσει το όριο αναλυψης της ημέρας. Ύστερα προσπάθησα να βγάλω 60 ευρώ και τα έβγαλε κανονικά. Μετά πήγα σε κάτι δουλειές και μετά από 2 ώρες περίπου ξανά πήγα στην τράπεζα και δοκίμασα να βγάλω αλλά 120 και τα έβγαλε κανονικά και μετά έκανα και την μεταφορά ποσού. Σήμερα πήγε η μητέρα νου να σηκώσει αλλά 240 και την άφησε να πάρει μόνο 40 ευρώ Τέλος πάντων θα πάμε αύριο στην τράπεζα να δούμε τι γίνεται. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον
dacourt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 προφανώς θα θεωρεί την μεταφορά ως ανάληψη.. άρα μετά τις 31 θα μπορείς να βγάλεις ξανά.
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν μου φαίνεται λογικό αυτό. Αλλά έστω ότι το έπιασε για ανάλυψη και πήραμε τα 420 και σύνταξη της μητέρας μου είναι 790 ευρώ το Σάββατο θα βγάλουμε 370 ευρώ; Και γιατί όταν δοκίμασα την πρώτη φορά (πριν κάνω την κατάθεση) να βγάλω τα 420 μου είπε ότι έχω ξεπεράσει το όριο αναλυψεων της ημέρας?
dacourt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Aν είχες κάνει άλλη ανάληψη μέσα στην εβδομάδα τότε σωστά σου έγραψε το ΑΤΜ. Και γιατί όταν δοκίμασα την πρώτη φορά (πριν κάνω την κατάθεση) να βγάλω τα 420 μου είπε ότι έχω ξεπεράσει το όριο αναλυψεων της ημέρας?
kage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 με μεταφορες/εμβασματα κανεις οτι θες... το πλαφον ειναι μονο στο ρευστο
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Aν είχες κάνει άλλη ανάληψη μέσα στην εβδομάδα τότε σωστά σου έγραψε το ΑΤΜ. δεν είχα κάνει γιατί και να ήθελα δεν μπορούσα αφού η σύνταξη μπήκε χθες το απόγευμα Τώρα θυμήθηκα πως αυτήν την εβδομάδα ή την προηγούμενη είχαν γίνει κατάθεση 20 κατά πήραμε, μήπως γιαυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα