Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 800 +/-

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Photoshop και Premiere pro αλλα όχι επαγγελματικά και θα τα χρησιμοποιώ πολύ σπάνια οπότε εας μην το πάρουμε ως σοβαρό κριτήριο 

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?: Διαθέτω μια LG 23mp65 (1080p)! 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?:Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): Είμαι επαρχία,δεν έχω θέμα με το κατάστημα παίρνω απο παντού(μονο e-shop point έχω,αλλα δεν θέλω αναγκαστικά απο εκεί ) 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: Θα φτιαχτεί απο εμένα ! 

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? : Δεν θέλω κάποιο .

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού :Δεν είμαι σίγουρος! 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  : Ίσως πολύ λίγο στο μέλλον θα δείξει (για amd σύστημα μιλάμε στα comments περί oc ) 

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού :Εάν γίνει θα γίνει στο μακράν μέλλον χωρίς να πειράξω τα volt 

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Ένας σκληρός wd caviar black 1 tb (μισό χρόνο αγορασμένος )

P.S Μου έχει κολλήσει το κουτί corsair obsidian 350d window!

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Φιλε μια μικρή ματιά που του ριξα απο κινητό δεν μ'άρεσε δεν ξερω γιατι,δεν εχω και pc τωρα γιατι κανει φορματ(windows 10 :D ) αλλα οταν τελει

ωσει θα μπω να το δω καλύτερα αλλα μου εχει κολλήσει εκείνο το κουτί,δεν πηγαίνω σε άλλο (corsair obsidian 350d window) Επίσης τσιμπημαινες τιμες το eshop μου φαίνεται σε gpi

Δημοσ.

Ποσο βγαίνει η σύνθεση του Chania express? είμαι από κινητό και δε μπορώ να υπολογιςω εύκολα. εμένα μου άρεσε πολύ, ίσως έβαζα κάποιο gold τροφοδοτικό. Για το κουτί αν σου αρέσει παρτο είναι και θέμα γούστου. Κοιτα σίγουρα την αγορά κάρτας γραφικών από κατάστημα Σκρουτζ γιατί βγαίνει πολύ πιο φθηνά. Αν δεν παίζεις cpu intensive games μπορείς να πας και σε amd σύνθεση με 6300 και am3+ Μητρική.

Δημοσ.

825 βγαίνει περίπου 

Αλλά το ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει μόνο απο eshop 

Το κουτί παίρνει μόνο micro και mini atx δυστυχώς.

Εάν δεν έχει ssd στην αρχή δεν με πολύ ενδιαφέρει,τώρα για cpu intensive games είναι το unity κτλπ να φανταστώ; 

Δημοσ.

Unity, Crysis 3, Watch Dogs, Far Cry 4 απο single player. Αλλα αν παιζεις πολλα ονλαιν (ειδικα BF4) και υπαρχουν πολλοι παιχτες, συνωστισμος σε καποιο MMO πχ, χρειαζεσαι επεξεργαστικη ισχυ.

Μπορεις να παρεις την micro εκδοση της μητρικης asrock h97 anniversary που θα χωραει στο κουτι σου, σχεδον ιδιες ειναι. Κοιτα τα κομματια απο σκρουτζ και θα σου βγει πιο φτηνα το ολο πακετο, αλλα οι επιλογες που εγιναν ειναι καλες κατ'εμε.

Δημοσ.

αν δεν εχεις προβλημα να περιμενεις αρκετα κοιτα απο skroutz. πολλες ελλειψεις. ψανχω καρτα γραφικων και cpu για φιλο και δεν υπαρχουν πουθενα. πανω απο 10 μερες. οσο για την συνθεση να ξερεις οτι ειναι παρα πολυ καλη. μονο την καρτα γραφικων θα αλλαζα και θα εβαζα 280χ

Δημοσ.

Για πρώτες μέρες Σεπτέμβριου παω τελικά γιατί και εγώ βλέπω πολλές ελλείψεις,τα νέα cpu intel ποτε κυκλοφορούν ; 

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο καλή-ισορροπημένη η πάνω σύνθεση,χωρίς παρεξήγηση.Αν είναι να δώσεις 800+ ψάχτο περισσότερο.Διαθέτεις σκληρό ή ψύκτρα;

Το 350D δεν έχει στιβαρή κατασκευή και είναι πολύ ακριβό για αυτά που σου δίνει σαν κουτί.Παίρνεις πολύ καλύτερα σε κείνες τις τιμές.Οι επόμενοι intel (οι ξεκλείδωτοι) βγαίνουν σε λίγο καιρό αλλά πιθανόν να είναι εκτός του budget.Αν είναι να φτάσεις να κάνεις τέτοιες αγορές/σύστημα μετά θα σε κρατάει πίσω η οθόνη.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψύκτρα δυστυχώς όχι αλλα σκληρό ενα wd black 1tb 

Για το κουτί δεν ξέρω έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ; Πάντως μου έχει κολλήσει αυτό εδω και 2-3 χρόνια 

Στην παραπάνω σύνθεση δεν ήξερα πόσο δυνατός ειναι ο 4460 για αυτό είπα οτι μου φαίνεται κάπως 

Έκανα μια σύνθεση πείτε μου εάν είναι καλή (με το 350D) 

Case: http://www.e-shop.gr/case-corsair-obsidian-series-350d-black-windowed-p-PER.810835

Gpu:http://www.skroutz.gr/s/7092893/MSI-Radeon-R9-380-4GB-Gaming-R9-380-GAMING-4G.html

PSU:http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g650m-gm-series-650w-modular-%C2%96-80-bronze-rs650-amaab1-eu-p-PER.811577

Ram:http://www.e-shop.gr/ram-kingston-khx18c10t3k2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-beast-dual-channel-kit-p-PER.550924

Cpu:http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-4460-320ghz-lga1150-box-p-PER.558465

και σκέφτηκα μήπως βρω μια asus gryphon z87 μεταχειρισμένη με τουλάχιστον 2-3 χρόνια εγγύηση,τι λέτε ; 

Edit : Να ξανά αναφέρω οτι το σύστημα θα το αγοράσω αρχές Σεπτέμβρη δεν ξέρω εαν θα έχουν αλλάξει πολλά σε Cpu κτλπ 

Δημοσ.

Για το κουτι δεν εχω αποψη, ολα τα υπολοιπα μια χαρα μου φαινονται εμενα για την δουλεια που θες να κανεις. Ο 4460 δε θα σε κραταει πισω στα παιχνιδια που θα παιζεις μην ανησυχεις γι αυτο. Και καποια στιγμη βαζεις εναν ssd και μια ψυκτρα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κουτί στη θέση σου δεν θα το παίρνα γιατί παίρνεις πολύ καλύτερα σε αυτά τα λεφτά όπως σου πα.Κοίταξε στο αντίστοιχο section του forum για άλλα.Δες και review που κυκλοφορούν στο νετ για το 350D γιατί έχει κάποια χτυπητά αρνητικά.Μπορείς βέβαια να το πάρεις για την εμφάνιση κτλπ αλλά να ξέρεις τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα τουλάχιστον.Από κάρτα μπορείς να πας και σε 280Χ ή στην αντίστοιχη 380 2gb.

Θα χρειαστείς και ψύκτρα πάντως,έχε τον νου σου μήπως βγει καμμιά μικρή σε καμμιά προσφορά ως τότε.

Την οθόνη αν τη πήρες σχετικά πρόσφατα κράτα την και βλέπεις αργότερα για καλύτερη,γιατί δεν είναι αμιγώς για gaming με σχετικά ακριβό hardware.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι

Τώρα που ανακοινώθηκαν ο νέος i5 πόσο θα κοστίσει παραπάνω αυτο το σύστημα με αυτόν τον cpu ; 

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι

Τώρα που ανακοινώθηκαν ο νέος i5 πόσο θα κοστίσει παραπάνω αυτο το σύστημα με αυτόν τον cpu ; 

Εννοείς 6ης γενιάς; Αν ναι καλύτερα να τα σκάσεις για έναν k 4ης γενιάς, εκτός αν θες την τελευταία γενιά(αν καίγεσαι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...