zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Θα σας πω τιμές που ίσχυαν πριν κανά μήνα (δεν ξέρω αν τις αλλάξανε): Στον Ταύρο ο Κωστής έχει €1,30 το πιτόγυρο για take away και €1,50 για delivery. Στον Ρέντη η Πίτα της Ρούλας έχει 1,40 το πιτόγυρο για take away. Κάτι €2,2-2,4 που ακούω είναι out of this world, εκτός αν μιλάμε για Βόρεια Προάστια ή νησιά με λίγο κόσμο. Οι τιμές που γράφεις μου φαίνονται out of this world προσωπικά...
johnbond Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εμένα η γνώμη μου ειναι οτι πλέον όποιος δεν κόβει απόδειξη κάνει πολύ καλά. Ο καθένας να κοιτάξει πως θα σώσει τον εαυτό του.Το καράβι βουλιάζει,δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί.
Expertr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 <p>2,20 και 2,40 πιτα??? που?<br /> Εγω μενω δυτικα στην αθηνα .Η πλειοψηφεια το οχι 2€ και καποιοι λιγοτερο.Οποιος το ειχε προ κρισης πανω απο 2€ απλα το κατεβασε γιατι δεν πηγαινε κανεις.Οι τιμες που λεμε ειναι παντα για να το παρεις στο χερι η σπιτι.Εαν κατσεις στο μαγαζι στα περισσοτερα αλλαζει η τιμη ετσι και αλλιως.</p> <p> 2,20 και 2,40 πιτα??? που? Εγω μενω δυτικα στην αθηνα .Η πλειοψηφεια το οχι 2€ και καποιοι λιγοτερο.Οποιος το ειχε προ κρισης πανω απο 2€ απλα το κατεβασε γιατι δεν πηγαινε κανεις.Οι τιμες που λεμε ειναι παντα για να το παρεις στο χερι η σπιτι.Εαν κατσεις στο μαγαζι στα περισσοτερα αλλαζει η τιμη ετσι και αλλιως.<br /> <br />Το εχει*</p>
Bspus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Θα σας πω τιμές που ίσχυαν πριν κανά μήνα (δεν ξέρω αν τις αλλάξανε): Στον Ταύρο ο Κωστής έχει €1,30 το πιτόγυρο για take away και €1,50 για delivery. Στον Ρέντη η Πίτα της Ρούλας έχει 1,40 το πιτόγυρο για take away. Κάτι €2,2-2,4 που ακούω είναι out of this world, εκτός αν μιλάμε για Βόρεια Προάστια ή νησιά με λίγο κόσμο. O Κωστης δεν ειναι αυτος με τον Οβελιξ στην ταμπελα του? Πριν 10+ χρονια δουλευα στον Ταυρο απεναντι σχεδον απο εκει. Τοτε, το 2004 το πιτογυρο του ειχε 1.20 και ηταν τεραστιο. Εκει κοντα ηταν και το "Μπες στο ψητο" που ειχε 1.30, ηταν λιγο μικροτερο (αλλα παλι αντικειμενικα μεγαλο) και πολυ ανωτερο ποιοτικα. Τοτε τα συνηθισμενα σουβλατζιδικα τα ειχαν κοντα στο 1.50. Αν καταφερε και κρατησε τοσο χαμηλα τις τιμες μπραβο του, αλλα οι τιμες που λεμε εμεις σιγουρα ειναι πιο αντιπροσωπευτικες και δεν ειναι τιμες ΒΠ.
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οι τιμές που γράφεις μου φαίνονται out of this world προσωπικά... Εξαρτάται που μένεις και πόσο έχεις συνηθίσει να πληρώνεις... π.χ. ο Μάκης στο Αιγάλεω/Περιστέρι κάποτε (2011) είχε το πιτόγυρο €0,90 μόνο. Μετά το πήγε €0,99 και σήμερα €1,30. Επίσης, να πω ότι τον Μάρτιο που είχα κατέβει Ν. Σμύρνη στην πλατεία ένα βράδυ, όλα τα μαγαζιά είχαν το πιτόγυρο στα €2 και μιλάμε για αστεία ποσότητα. Ο Κωστής με το €1,30 περισσότερη γέμιση έβαζε. TL;DR: Αναλόγως την περιοχή και πόσους «λεφτάδες» έχει (ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι) διαμορφώνονται και οι τιμές. O Κωστης δεν ειναι αυτος με τον Οβελιξ στην ταμπελα του? Πριν 10+ χρονια δουλευα στον Ταυρο απεναντι σχεδον απο εκει. Τοτε, το 2004 το πιτογυρο του ειχε 1.20 και ηταν τεραστιο. Εκει κοντα ηταν και το "Μπες στο ψητο" που ειχε 1.30, ηταν λιγο μικροτερο (αλλα παλι αντικειμενικα μεγαλο) και πολυ ανωτερο ποιοτικα. Τοτε τα συνηθισμενα σουβλατζιδικα τα ειχαν κοντα στο 1.50. Αν καταφερε και κρατησε τοσο χαμηλα τις τιμες μπραβο του, αλλα οι τιμες που λεμε εμεις σιγουρα ειναι πιο αντιπροσωπευτικες και δεν ειναι τιμες ΒΠ. Δεν νομίζω να έχει την ίδια ταμπέλα από τότε, αλλά ναι, για τον ίδιο μιλάμε (απέναντι από το "Μπες στο ψητό" <-- αυτός μίκρυνε πολύ τις πίτες σε κάποια φάση). Το 2004 που ήμουν φαντάρος στην Λήμνο είχε €1,30 η πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο και €1,20 το πιτόγυρο στο Μεγάλο Πεύκο. Στην μετάβαση από δραχμή σε ευρώ (τέλη 2001-αρχές 2002) το πιτόγυρο είχε 400 δρχ... €2,2-2,4 δεν είναι αντιπροσωπευτικές τιμές, ούτε καν μέσος όρος. ΒΠ υπάρχουν πολλοί ευκατάστατοι και στα μικρά νησιά δεν υπάρχει ανταγωνισμός (1-2 σουβλατζίδικα σε όλο το νησί), γι' αυτό τα ανέφερα. ΥΓ: Για μένα προσωπικά λογική τιμή είναι το €1,50 max (normal ποσότητα) ή €2 max (για μεγάλη ποσότητα). Οτιδήποτε άλλο είναι over the top.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εξαρτάται που μένεις και πόσο έχεις συνηθίσει να πληρώνεις... π.χ. ο Μάκης στο Αιγάλεω/Περιστέρι κάποτε (2011) είχε το πιτόγυρο €0,90 μόνο. Μετά το πήγε €0,99 και σήμερα €1,30. Επίσης, να πω ότι τον Μάρτιο που είχα κατέβει Ν. Σμύρνη στην πλατεία ένα βράδυ, όλα τα μαγαζιά είχαν το πιτόγυρο στα €2 και μιλάμε για αστεία ποσότητα. Ο Κωστής με το €1,30 περισσότερη γέμιση έβαζε. TL;DR: Αναλόγως την περιοχή και πόσους «λεφτάδες» έχει (ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι) διαμορφώνονται και οι τιμές. Δεν νομίζω να έχει την ίδια ταμπέλα από τότε, αλλά ναι, για τον ίδιο μιλάμε (απέναντι από το "Μπες στο ψητό" <-- αυτός μίκρυνε πολύ τις πίτες σε κάποια φάση). Το 2004 που ήμουν φαντάρος στην Λήμνο είχε €1,30 η πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο και €1,20 το πιτόγυρο στο Μεγάλο Πεύκο. Στην μετάβαση από δραχμή σε ευρώ (τέλη 2001-αρχές 2002) το πιτόγυρο είχε 400 δρχ... €2,2-2,4 δεν είναι αντιπροσωπευτικές τιμές, ούτε καν μέσος όρος. ΒΠ υπάρχουν πολλοί ευκατάστατοι και στα μικρά νησιά δεν υπάρχει ανταγωνισμός (1-2 σουβλατζίδικα σε όλο το νησί), γι' αυτό τα ανέφερα. ΥΓ: Για μένα προσωπικά λογική τιμή είναι το €1,50 max (normal ποσότητα) ή €2 max (για μεγάλη ποσότητα). Οτιδήποτε άλλο είναι over the top. Ο δικός μου μέσος όρος θα ήταν πιο κοντά στο 2.20-2.40 αφού αυτές τις τιμές βλέπω κυρίως όπου πάω. Δεν μιλάμε για ακριβές περιοχές κλπ, μιλάμε για επαρχιακές πόλεις, Θεσσαλονίκη, νησιά κλπ. Τις τιμές που λες δεν τις έχω δει πουθενά! Μήπως είναι απλά κάποιες εξαιρέσεις;
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 πανορμου παιζουν 2-2,4 αναλογα το καταστημα,ολα γεματα φυσικα,ποιοτητα κατω του μετριου.Ο καλυτερος της περιοχης ειναι γκυζη και βαραταση οπου τα εχει 1,9 και ειναι φοβερα νοστιμα
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ο δικός μου μέσος όρος θα ήταν πιο κοντά στο 2.20-2.40 αφού αυτές τις τιμές βλέπω κυρίως όπου πάω. Δεν μιλάμε για ακριβές περιοχές κλπ, μιλάμε για επαρχιακές πόλεις, Θεσσαλονίκη, νησιά κλπ. Τις τιμές που λες δεν τις έχω δει πουθενά! Μήπως είναι απλά κάποιες εξαιρέσεις; Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ότι βάζει μεγάλη ποσότητα, άρα δικαιολογείται. Για τα νησιά απάντησα (έλλειψη ανταγωνισμού), χώρια ότι λόγω τουρισμού υπάρχει περισσότερο χρήμα από ότι στην Αθήνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ο δικός μου μέσος όρος θα ήταν πιο κοντά στο 2.20-2.40 αφού αυτές τις τιμές βλέπω κυρίως όπου πάω. Δεν μιλάμε για ακριβές περιοχές κλπ, μιλάμε για επαρχιακές πόλεις, Θεσσαλονίκη, νησιά κλπ. Τις τιμές που λες δεν τις έχω δει πουθενά! Μήπως είναι απλά κάποιες εξαιρέσεις; 2.2 στα 2.4 είναι η διαφορά με τον καινούριο ΦΠΑ
GreyHorse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εμένα η γνώμη μου ειναι οτι πλέον όποιος δεν κόβει απόδειξη κάνει πολύ καλά. Ο καθένας να κοιτάξει πως θα σώσει τον εαυτό του.Το καράβι βουλιάζει,δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί. Ακριβώς ο λόγος που φτάσαμε εδώ που βρισκόμαστε. Και όπως φαίνεται, μυαλό δεν βάζουμε... 2
johnbond Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ακριβώς ο λόγος που φτάσαμε εδώ που βρισκόμαστε. Και όπως φαίνεται, μυαλό δεν βάζουμε... Μέχρι τη μέρα που έγινε το πραξικόπημα είχα εντελώς την αντίθετη άποψη..Ήμουν ο πιο φανατικός κυνηγός φοροφυγάδων.Πίστεψε με! Οπότε μη με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.. Αλλά πλέον γιατί να πληρώνεις φόρους;Για να ξεπληρώνεις ένα μη διαχειρίσιμο χρέος και να επαναπροσλαμβάνεις αργόμισθους; 2
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ναι απλά λέω ανεξάρτητα από τον ΦΠΑ ότι δεν έχω δει τις τιμές που λέει ο φίλος. Παντού λίγο πάνω από 2€ είναι οι τιμές που βλέπω, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε! 2.2 στα 2.4 είναι η διαφορά με τον καινούριο ΦΠΑ
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ναι απλά λέω ανεξάρτητα από τον ΦΠΑ ότι δεν έχω δει τις τιμές που λέει ο φίλος. Παντού λίγο πάνω από 2€ είναι οι τιμές που βλέπω, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε! Ναι απλά λέω ανεξάρτητα από τον ΦΠΑ ότι δεν έχω δει τις τιμές που λέει ο φίλος. Παντού λίγο πάνω από 2€ είναι οι τιμές που βλέπω, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε! Μιλάω κυρίως για Αθήνα. Μια γύρα να κάνεις, θα δεις και μόνος σου που κυμαίνονται οι τιμές. 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εκεί είναι η διαφορά τότε Δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται στην Αθήνα! Μιλάω κυρίως για Αθήνα. Μια γύρα να κάνεις, θα δεις και μόνος σου που κυμαίνονται οι τιμές. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Θα σας πω τιμές που ίσχυαν πριν κανά μήνα (δεν ξέρω αν τις αλλάξανε): Στον Ταύρο ο Κωστής έχει €1,30 το πιτόγυρο για take away και €1,50 για delivery. Στον Ρέντη η Πίτα της Ρούλας έχει 1,40 το πιτόγυρο για take away. Κάτι €2,2-2,4 που ακούω είναι out of this world, εκτός αν μιλάμε για Βόρεια Προάστια ή νησιά με λίγο κόσμο. Μιλανε προφανως για καταστηματα που ειναι κοντα στο σπιτι/εξοδο τους. Αν πχ ο αλλος μενει Νεα Ιωνια οπου το σουβλακι πχ εχει 2.20 σιγα μην κατεβει στον Ταυρο ή στο Ρεντη στα παραπανω στεκια που αναφερεις να του ερθει και ακριβοτερα λογω τρενου. Ειδα παντως στην πιτα του παππου και διαφημιζε το σουβλακι με 2.00. Εμένα η γνώμη μου ειναι οτι πλέον όποιος δεν κόβει απόδειξη κάνει πολύ καλά. Ο καθένας να κοιτάξει πως θα σώσει τον εαυτό του.Το καράβι βουλιάζει,δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί. Το θεμα ειναι οτι τετοιες κουβεντες δυστηχως ακουγονται χρονια τωρα οχι τωρα τελευταια που γινανε αυτα που γινανε με Capital Control αρα καλα σου λενε οι παραπανω. Γιατι και πιο παλια η αποδειξη πχ απο περιπτερα,ταξι,σουβλατζιδικα,ακομα και καφετεριες ηταν κατι που δεν βλεπαμε πολυ συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα