chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέχρι τη μέρα που έγινε το πραξικόπημα είχα εντελώς την αντίθετη άποψη..Ήμουν ο πιο φανατικός κυνηγός φοροφυγάδων.Πίστεψε με! Οπότε μη με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.. Αλλά πλέον γιατί να πληρώνεις φόρους;Για να ξεπληρώνεις ένα μη διαχειρίσιμο χρέος και να επαναπροσλαμβάνεις αργόμισθους; In that case ας τσεπώνεις εσύ τον ΦΠΑ και οχι ο ξύπνιος μαγαζάτορας.... Από την ωρα που άλλαξε ο ΦΠΑ και ειδα τις τιμες καπάκι στο ΘΕΟ οποίος τολμήσει να μην μου φέρει απόδειξη απλά την Γ@ΜΗΣΕ!!! Με την τσέπη μου εκτός από το κράτος δεν επιτρέπω να παιζει κανεις 1
johnbond Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 In that case ας τσεπώνεις εσύ τον ΦΠΑ και οχι ο ξύπνιος μαγαζάτορας.... Από την ωρα που άλλαξε ο ΦΠΑ και ειδα τις τιμες καπάκι στο ΘΕΟ οποίος τολμήσει να μην μου φέρει απόδειξη απλά την Γ@ΜΗΣΕ!!! Με την τσέπη μου εκτός από το κράτος δεν επιτρέπω να παιζει κανεις Μόνο που τον τελευταίο μήνα δεν άλλαξε μόνο ο ΦΠΑ..Έχουν αλλάξει όλα ,άρα είναι λογική μια γενικότερη αύξηση των τιμών. Συν οτι λογικά θα έχουν πέσει και οι δουλειές. Δε διαφωνώ οτι πάντα ψάνχαν αφορμή για να αυξάνουν τις τιμές,αλλά μην ξεχνάτε οτι πλέον ζούμε σε ειδικές καταστάσεις. Δεν είναι το ίδιο.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μόνο που τον τελευταίο μήνα δεν άλλαξε μόνο ο ΦΠΑ..Έχουν αλλάξει όλα ,άρα είναι λογική μια γενικότερη αύξηση των τιμών. Συν οτι λογικά θα έχουν πέσει και οι δουλειές. Δε διαφωνώ οτι πάντα ψάνχαν αφορμή για να αυξάνουν τις τιμές,αλλά μην ξεχνάτε οτι πλέον ζούμε σε ειδικές καταστάσεις. Δεν είναι το ίδιο. Ισα ισα επειδη ακριβως ζουμε σε ειδικες καταστασεις επρεπε και οι τιμες να ηταν ειδικες κυριως λογω μειωμενης δουλειας/κινησης. Γιατι ακομα και στις καφετεριες βλεπω τις τιμες να εχουν ανεβει παρα πολυ σε γενικες γραμμες τα τελευταια χρονια,αλλα και στα σουβλακια μια απο τα ιδια δεν πολεμας ετσι την κριση παρα 2 ειναι τα ενδεχομενα 1)να εχεις πολλους πελατες 2)να μην εχεις πολλους πελατες και να πας σε απολυσεις/λουκετα.
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δεν την παλευετε .....εχετε ιδεα πως φορολογουνται τα μαγαζακια εδω και μια διετια;εχετε ιδεα απο επιχειρην;αλλα φταιει ο σουβλατσης,που δεν σας πασαρει εκεινο το αρρωστιαρικο γατι ,για εξτρα γευση....... 2
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 οταν βλεπω το μερος που μενω (πανορμου) τα μαγαζια να ειναι γεματα και ο κοσμος να πινει και να τρωει διπλα στους καδους... Ακομη και τωρα ανοιγουν νεα μαγαζια καφε,φαγηταδικα,φουρνοι! Ολα με πολυ κοσμο Αρα συμπεραινω οτι η πραγματικη κριση δεν εχει ερθει.Οταν καφε,σουβλατζιδικα και ταβερνες θα κλεινουν τοτε θα εχει ερθει η κριση 4
Bspus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 οταν βλεπω το μερος που μενω (πανορμου) τα μαγαζια να ειναι γεματα και ο κοσμος να πινει και να τρωει διπλα στους καδους... Ακομη και τωρα ανοιγουν νεα μαγαζια καφε,φαγηταδικα,φουρνοι! Ολα με πολυ κοσμο Αρα συμπεραινω οτι η πραγματικη κριση δεν εχει ερθει.Οταν καφε,σουβλατζιδικα και ταβερνες θα κλεινουν τοτε θα εχει ερθει η κριση Η αληθεια ειναι οτι παρα τη μειωση των εισοδηματων, η πλειοψηφια του πληθυσμου απεχει ακομα αρκετα απο το να πεις οτι πειναει. Υπαρχουν βεβαια και οι πεινασμενοι. Ολοι πλεον εχουμε δει αστεγους και συνταξιουχους να ψαχνουν τους καδους των σκουπιδιων. Αυτο δεν το εβλεπες να γινεται πριν 15-20 χρονια. Ομως μην νομιζεις οτι επειδη οι ταβερνες και τα σουβλατζιδικα δουλευουν παει να πει οτι δεν υπαρχει κριση. Απλως το σουβλακι και παρομοια προχειρα φαγητα ειναι παραδειγμα κατωτερων αγαθων https://en.wikipedia.org/wiki/Inferior_good 1
kathytherion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Παντως εχω δει πολλα σουβλατζιδικα με τιμες 1,5 ευρω για πακετο, ακομη και στα βορεια προαστια, που εκαναν πολυ νοστιμο σουβλακι, και το ειχα δοκιμασει επειδη μου εκανε εντυπωση το ονομα κ επειδη ειχαν 1,5 ευρω... Με λιγο ψαξιμο σε ολες τις περιοχες κατι βρισκεις. Θα βρεις με 1,5 ευρω νοστιμοτατο σουβλακι νορμαλ μεγεθος και βρισκεις και κατι αλλα 2 + ευρω που ειναι μινι ρε παιδια, το στρουμφακι χορταινει με 2! 1
παπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 οταν βλεπω το μερος που μενω (πανορμου) τα μαγαζια να ειναι γεματα και ο κοσμος να πινει και να τρωει διπλα στους καδους... Ακομη και τωρα ανοιγουν νεα μαγαζια καφε,φαγηταδικα,φουρνοι! Ολα με πολυ κοσμο Αρα συμπεραινω οτι η πραγματικη κριση δεν εχει ερθει.Οταν καφε,σουβλατζιδικα και ταβερνες θα κλεινουν τοτε θα εχει ερθει η κριση Κανείς λάθος. Όταν λέμε κρίση εννοούμε πως το ποσοστό της κοινωνίας που έχει πρόβλημα, είναι μεγάλο. Και σε πόλεμο να πάμε, πάλι θα υπάρχει ένα μέρος της κοινωνίας που δεν θα έχει προβλήματα. 1
Adon1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ο δικός μου μέσος όρος θα ήταν πιο κοντά στο 2.20-2.40 αφού αυτές τις τιμές βλέπω κυρίως όπου πάω. Δεν μιλάμε για ακριβές περιοχές κλπ, μιλάμε για επαρχιακές πόλεις, Θεσσαλονίκη, νησιά κλπ. Τις τιμές που λες δεν τις έχω δει πουθενά! Μήπως είναι απλά κάποιες εξαιρέσεις; Θεσσαλονίκη επαρχιακή πόλη , απλά λολ Κατά τάλλα , δυστυχώς ο γύρος εδω πάνω καια ΜΟ έχε γύρω στο 2,5€ , τα σουβλάκια άντε νάχουν κανα 10λεπτο λιγότερο . 1
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Θεσσαλονίκη επαρχιακή πόλη , απλά λολ Κατά τάλλα , δυστυχώς ο γύρος εδω πάνω καια ΜΟ έχε γύρω στο 2,5€ , τα σουβλάκια άντε νάχουν κανα 10λεπτο λιγότερο . Το διαχώρισα, εννοούσα σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, στη Θεσσαλονίκη και σε νησιά
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μπα, και στα Βορεια Προαστεια εχει πιτα με 1.30€ και πολυ καλη μαλιστα. Γεματο το καταστημα παντα. Ο τυπος που το εχει, εχει και κρεοπωλειο, γι αυτο και η χαμηλη τιμη. Πού;
revolver1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Θεσσαλονίκη επαρχιακή πόλη , απλά λολ Κατά τάλλα , δυστυχώς ο γύρος εδω πάνω καια ΜΟ έχε γύρω στο 2,5€ , τα σουβλάκια άντε νάχουν κανα 10λεπτο λιγότερο . Εσάς 2.5 αλλά είναι μεγάλα.....εμάς 2,5 και είναι σαν τα αθηναϊκά....μερικές φορές και μικρότερα.
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εσάς 2.5 αλλά είναι μεγάλα.....εμάς 2,5 και είναι σαν τα αθηναϊκά....μερικές φορές και μικρότερα. κ λέει πάω να φάω πίτες και να μου φέρουν kid size, να θέλω 5-6 να χορτάσω και να μου πουν 2,5 η μια θα τους μακαιρώσω στο μάτι!
revolver1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εγώ φαντάσου την τελευταία φορά που πήρα(τρώω και μικρή ποσότητα) πήρα 2.Οι περισσότεροι θέλουν 3 για να χορτάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα