ntasis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιάεεεε όπως θα δείτε στην Φώτο μου λέει να επιβεβαίωσε την κάρτα αλλά όπως βλέπετε το PayPal λέει ότι ο λογαριασμός είναι οκ (εκτός κιαν η κάρτα θέλει κάποια άλλη επιλογή να τονίσω ότι λίγη το 2017) εεεεε ευχαριστίες εκ τον προτέρων
mikele13- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 πρεπει να κανεις επιβεβαιωση την καρτα απο το paypal σου. σου λεει με ποιους τροπους μπορεις να το κανεις.
zx-spectrum Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μάλλον ισχύει ακόμα το capital control για το paypal ή εχει υπερβεί το όριο συναλλαγών η τράπεζα σου.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλώς ορισες στην Ελλάδα του 2015 Capital control λέγετε το πρόβλημα σου
ntasis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 πρεπει να κανεις επιβεβαιωση την καρτα απο το paypal σου. σου λεει με ποιους τροπους μπορεις να το κανεις. Εεεε φίλε ένα χρόνο την δουλεύω την κάρτα και πριν ένα μήνα είχα Βάλη ένα 50νταρικο Μάλλον ισχύει ακόμα το capital control για το paypal ή εχει υπερβεί το όριο συναλλαγών η τράπεζα σου. Τι είναι το capital control; εγώ ένα κινητό θέλω να παραγγειλω στα 160 εεεεε επίσης δοκίμασα και μια θήκη στα 1 ευρώ και κάτι αλλά πάλι δεν την αγόραζε …..τι φταίει; Καλώς ορισες στην Ελλάδα του 2015 Capital control λέγετε το πρόβλημα σου και τι γίνετε φίλε; ….γιατί δεν το παραγγέλλω για μένα J
rounsmith Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εεεε φίλε ένα χρόνο την δουλεύω την κάρτα και πριν ένα μήνα είχα Βάλη ένα 50νταρικο Τι είναι το capital control; εγώ ένα κινητό θέλω να παραγγειλω στα 160 εεεεε επίσης δοκίμασα και μια θήκη στα 1 ευρώ και κάτι αλλά πάλι δεν την αγόραζε …..τι φταίει; και τι γίνετε φίλε; ….γιατί δεν το παραγγέλλω για μένα J Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση....πού ζεις? Δεν παίζει Έλληνας να μην έχει ακούσει τι είναι το capital control το ζούμε εδώ και ένα μήνα κοντά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Περαν των αλλων μάλλον μας τρολαρεις οποτε τι απάντηση περιμένεις, δεν ξέρεις τι είναι τα capital control σε ποια χώρα εισαι?
ntasis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Περαν των αλλων μάλλον μας τρολαρεις οποτε τι απάντηση περιμένεις, δεν ξέρεις τι είναι τα capital control σε ποια χώρα εισαι? Όχι ρε μαν δεν τρολαρο χαχαχαχαχα….εεεε και πότε θα μπορώ να παραγγείλω;
Silverage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Όχι ρε μαν δεν τρολαρο χαχαχαχαχα….εεεε και πότε θα μπορώ να παραγγείλω; Σε 2 χρόνια.
dtomgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Senio Member και να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις , μάλλον όπως προαναφέρθηκε και πιο πριν..........δεν ζεις Ελλάδα .......δεν βλέπεις τηλεόραση ..... δεν συν αναστρέφεσαι με κόσμο (Ελληνες).......και μάλλον είσαι κάπου στα 10-12.... γενικός είσαι αλλού!
sheldon_cooper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 και κάπου εδώ είναι που κλειδώνεται το τόπικ...
ntasis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Βασικά αν διαγραφεί θα είναι καλύτερα..... Τζάμπα χώρο θα πιάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα