Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά
εεεε όπως θα δείτε στην Φώτο μου λέει να επιβεβαίωσε την κάρτα αλλά όπως βλέπετε το PayPal λέει ότι ο λογαριασμός είναι οκ (εκτός κιαν η κάρτα θέλει κάποια άλλη επιλογή να τονίσω ότι λίγη το 2017) εεεεε ευχαριστίες εκ τον προτέρων

post-253355-0-74656300-1438338184_thumb.jpg

Δημοσ.

πρεπει να κανεις επιβεβαιωση την καρτα απο το paypal σου.

σου λεει με ποιους τροπους μπορεις να το κανεις.

Δημοσ.

πρεπει να κανεις επιβεβαιωση την καρτα απο το paypal σου.

σου λεει με ποιους τροπους μπορεις να το κανεις.

Εεεε φίλε ένα χρόνο την δουλεύω την κάρτα και πριν ένα μήνα είχα Βάλη ένα 50νταρικο

Μάλλον ισχύει ακόμα το capital control για το paypal ή εχει υπερβεί το όριο συναλλαγών η τράπεζα σου.

Τι είναι το  capital control;  εγώ ένα κινητό θέλω να παραγγειλω στα 160 εεεεε επίσης δοκίμασα και μια θήκη στα 1 ευρώ και κάτι αλλά πάλι δεν την αγόραζε …..τι φταίει;

Καλώς ορισες στην Ελλάδα του 2015

Capital control λέγετε το πρόβλημα σου

και τι γίνετε φίλε; ….γιατί δεν το παραγγέλλω για μένα J

Δημοσ.

Εεεε φίλε ένα χρόνο την δουλεύω την κάρτα και πριν ένα μήνα είχα Βάλη ένα 50νταρικο

Τι είναι το  capital control;  εγώ ένα κινητό θέλω να παραγγειλω στα 160 εεεεε επίσης δοκίμασα και μια θήκη στα 1 ευρώ και κάτι αλλά πάλι δεν την αγόραζε …..τι φταίει;

και τι γίνετε φίλε; ….γιατί δεν το παραγγέλλω για μένα J

Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση....πού ζεις? 

Δεν παίζει Έλληνας να μην έχει ακούσει τι είναι το capital control το ζούμε εδώ και ένα μήνα κοντά.

• Like 1
Δημοσ.

Περαν των αλλων μάλλον μας τρολαρεις οποτε τι απάντηση περιμένεις, δεν ξέρεις τι είναι τα capital control σε ποια χώρα εισαι?

Όχι ρε μαν δεν τρολαρο χαχαχαχαχα….εεεε και πότε θα μπορώ να παραγγείλω;

Δημοσ.

Senio Member και να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις , 

μάλλον όπως προαναφέρθηκε και πιο πριν..........δεν ζεις Ελλάδα .......δεν βλέπεις τηλεόραση .....

δεν συν αναστρέφεσαι με κόσμο (Ελληνες).......και μάλλον είσαι κάπου στα 10-12.... γενικός είσαι αλλού!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...