Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για την αγορά για αρχή ενός καλού πληκτρολογίου ενσύρματου και άνετου για χρήση γραφείου, κι ενός για gaming με μηχανικά φωτιζόμενα πλήκτρα. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται ένα κορυφαίο usb hub(4-6 θέσεις) γιατί κάτι κινεζιές τύπου Manhattan ή noname μου κάνουν νερά και με εκνευρίζουν, ας είναι κ με external power ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

http://www.guaranty.gr/product/997394/razer-black-widow-ultimate-2014-greek.html

Νομίζω διάβασα για το συγκεκριμένο ότι ψηφίστηκε το καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο του 2014

Εγώ έχω το chroma gaming... Του οποίου η τιμή είναι 20 ευρώ παραπάνω... Όπως κ να έχει κ τα 2 είναι αρκετά ακριβά... >150 ευρώ

Δημοσ.

Τα μηχανικα πληκτρολογια στην Ελλαδα αρχιζουν απο 80€. Το πιο κλασσικο (και φτηνο) μηχανικο πληκτρολογιο που θα μπορουσε να παρει κανεις απο σκρουτζ ειναι το CoolerMaster Quickfire XT http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html το οποιο ειναι μια χαρα vfm. Το καλυτερο πληκτρολογιο κατα πολλους για επαγγελματικη χρηση ειναι το Das Keyboard το οποιο δυσκολα βρισκεις Ελλαδα. Αν θες φωτιζομενα πληκτρα με πολλα χρωματα και ιστοριες τοτε Razer blackwidow chroma η corsair k70/k95 rgb.

Δημοσ.

http://www.guaranty.gr/product/997394/razer-black-widow-ultimate-2014-greek.html

Νομίζω διάβασα για το συγκεκριμένο ότι ψηφίστηκε το καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο του 2014

Εγώ έχω το chroma gaming... Του οποίου η τιμή είναι 20 ευρώ παραπάνω... Όπως κ να έχει κ τα 2 είναι αρκετά ακριβά... >150 ευρώ

Καλυτερο μηχανικο πληκτρολογιο με κινεζικους διακοπτες και σε αυτη την τιμη ουτε καν,μην τρελαθουμε κιολας.

Να μου ελεγες το προηγουμενο με τους Cherry MX Blue(που οι μπλε δεν ειναι οτι το καλυτερο για παιχνιδια)να ελεγα παει στο καλο.

Πατα εξελιξη τιμης στο Skroutz να δεις ποια επρεπε να ειναι η κανονικη τιμη του που ανεβασανε την τιμη 30ευρω .....

• Like 2
Δημοσ.

Καλυτερο μηχανικο πληκτρολογιο με κινεζικους διακοπτες και σε αυτη την τιμη ουτε καν,μην τρελαθουμε κιολας.

Να μου ελεγες το προηγουμενο με τους Cherry MX Blue(που οι μπλε δεν ειναι οτι το καλυτερο για παιχνιδια)να ελεγα παει στο καλο.

Πατα εξελιξη τιμης στο Skroutz να δεις ποια επρεπε να ειναι η κανονικη τιμη του που ανεβασανε την τιμη 30ευρω .....

Το 70% των αντικειμενων που έχεις σπίτι σου είναι από την Κίνα, τι σημαίνει αυτό; φαντάζομαι πως το χρησιμοποίησες το εν λόγω πληκτρολόγιο και εκφέρεις έτσι άποψη, σωστά;;;

Δημοσ.

Το 70% των αντικειμενων που έχεις σπίτι σου είναι από την Κίνα, τι σημαίνει αυτό; φαντάζομαι πως το χρησιμοποίησες το εν λόγω πληκτρολόγιο και εκφέρεις έτσι άποψη, σωστά;;;

Καταλαβες τι εννοουσα λεγοντας κινεζικους διακοπτες ή απλα θιχτηκες επειδη αναφερθηκα στο πληκτρολογιο σου.

Επισης δεν το χρησιμοποιω τωρα αλλα ειχε περασει για λιγες μερες απο τα χερια μου το προηγουμενο μοντελο που αναφερω παραπανω με τους μπλε διακοπτες,οπως επισης και το CM Storm Trigger με τους μαυρους και τωρα το Logitech με τους καφε αρα εχω μια ψιλο ιδεα της αισθησης των διακοπτων.

Και για το τι ρολο βαραει η εταιρια γνωριζω μιας και εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα προιοντα της.

Δημοσ.

Θα συμφωνισω 1000% με τον Fullgore. Δεν ειναι δυνατον η razer να ζηταει 160€ για ενα μηχανικο οπου φοραει κινεζικους διακοπτες (kailh) ενω τα υπολοιπα να φορανε cherry mx οπου ειναι χρονια στο εμποριο (γερμανικης κατασκευης). 

Περα απο αυτο, η razer πειραξε τα switches κανοντας τα ακομα ποιο χαλια. Εμενα ενα chroma που ειχα, μεσα ασε 10 μερες ξεκινησε τα double tapping. Και τελικα μερικα switches βγηκανε off.

Και καταληγω. Αν η razer το εδινε 100€ τοτε ναι ισως το προτεινα. Με λιγοτερα χρηματα παιρνεις μηχανικο για lifetime.

Γενικα η Razer την θεωρω απο τις χειροτερες εταιριες hardware. Επισης οι τιμες της ειναι στο θεο.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια δεν υπάρχει λόγος να θιχτώ για αυτά που λέτε, ούτως ή άλλως δν έχω κάποιο οικονομικό όφελος από την υπεράσπιση των προιόντωμ οποιασδήποτε εταιρείας. Όσο το πληκτρολόγιο μου δουλεύει σωστά για μένα είναι οκ... Ο λόγος που αναφέρθηκα στα κινέζικα ήταν καθαρά κ μόνο για να δώσω παράδειγμα...

Δημοσ.

Ετσι ακριβως ειναι. Ουτε εγω εχω καποιο οφελος να υποστιριζω Cherry mx διακοπτες. Και μια χαρα θα σου δουλευει αρκετο καιρο + οτι αν σου αρεσει κιολας σαν keyboard (ενταξει δε λεω απο ομορφια το Razer ειναι πολυ καλο). Απλα με τοσα χρηματα αγοραζεις κατι ποιο ποιτικο και αξιοπιστο. Αυτο.

Δημοσ.

Το Quickfire XT είναι Costar manufactured, όπως τα filco.

Είναι από τα ποιοτικότερα mechanical keyboards που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα αν όχι το πιο "ποιοτικό" *, γενικά ότι είναι Costar manufactured έχει καλή ποιότητα κατασκευής.

Επίσης το βρίσκεις αρκετά φθηνά, τώρα διαλέγεις και επιλέγεις με βάση features(Backlight, macros, form factor), εμένα μου έκατσε τέλεια γιατί δεν ήθελα ούτε backlight ούτε να είναι fancy.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...