Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σας πω.

επισης ξερεις κανεις τι μαθημα κανουμε τα απογευματα ?
ιστορια ,αρχαια και ολα αυτα τα βαρετα μαθηματα τα εχουμε?

Δημοσ.

Οχι εγω τελειωσα την πρωτη ειδικοτητα ηλεκτρονικος 2 χρονια κανονικα και δουλευα κιολας,  ηταν οι εποχες που το οαεδ πληρωνε 670Ε 2011 χρονια,  μετα γραφτηκα ηλεκτρολογος ενα χρονο χωρις δουλεια δεν μ αρεσε και εφυγα, αλλά τον χρονο τον εκανα δηλαδη για χαβαλε, μετα γραφτηκα σε αλλη ειδικοτητα διοικητικων αλλα 2 χρονια δουλευα και τελειωσα φετος

ειχεςκοινωνικα κριτηρια και σε πηραν?

Δημοσ.

θα σας πω.

επισης ξερεις κανεις τι μαθημα κανουμε τα απογευματα ?

ιστορια ,αρχαια και ολα αυτα τα βαρετα μαθηματα τα εχουμε?

Όχι ρε φίλε, μαθήματα με την ειδικότητα σου. Δεν είναι σχολείο ο ΟΑΕΔ.

Δημοσ.

Ανάλογα την ειδικότητα κ τ αν σ αρέσει βγαίνει κερδισμένος.Έχω φίλους από ΤΕΙ μαζί κ γω κ οι μισθοί μας είναι 400 έως 750€ κ έχω φίλους μάγειρες από ΟΑΕΔ π χτυπάνε 800~1300€

Δημοσ.

Ανάλογα την ειδικότητα κ τ αν σ αρέσει βγαίνει κερδισμένος.Έχω φίλους από ΤΕΙ μαζί κ γω κ οι μισθοί μας είναι 400 έως 750€ κ έχω φίλους μάγειρες από ΟΑΕΔ π χτυπάνε 800~1300€

παναγια μου τρελα λεφτα..... αντε να δουμε τι θα γινει και με μενα τον σεπτεμβρη

Δημοσ.

Σε ποιες ειδικοτητες αναφερεσε?

Δημοσ.

Σε ποιες ειδικοτητες αναφερεσε?

εχω γράψει , μαγειρες ,κ τωρα π το σκεφτομαι ειναι και μια αρτο ζαχαροπλάστισσα :P

Δημοσ.

Τα τεχνικα επαγγελματα δεν εχουν?

ειναι κατι υποκειμενικο ολο αυτο.

Σιγουρα ολοι οι ηλεκτρολογοι, μηχανικοι αυτοκινήτων , υδραυλικοι κτλ εχουν ζητηση και λογικα θα εχουν για καιρο ακομα

ειτε σπουδασεις σε τει , αει, πολυτεχνειο , ιεκ οαεδ κτλ κτλ αν δεν το χεις /αν δεν σαρεσει κτλ θα πατωσεις

ολα τα σταδια της εκπαιδευσης ειναι για να σου δωσουν το εναυσμα να ασχοληθεις μονο και μετα να τα βρεις μονο σου 

και θα προκοψεις ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...