user0x Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 θα σας πω. επισης ξερεις κανεις τι μαθημα κανουμε τα απογευματα ?ιστορια ,αρχαια και ολα αυτα τα βαρετα μαθηματα τα εχουμε?
farcry2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Οχι εγω τελειωσα την πρωτη ειδικοτητα ηλεκτρονικος 2 χρονια κανονικα και δουλευα κιολας, ηταν οι εποχες που το οαεδ πληρωνε 670Ε 2011 χρονια, μετα γραφτηκα ηλεκτρολογος ενα χρονο χωρις δουλεια δεν μ αρεσε και εφυγα, αλλά τον χρονο τον εκανα δηλαδη για χαβαλε, μετα γραφτηκα σε αλλη ειδικοτητα διοικητικων αλλα 2 χρονια δουλευα και τελειωσα φετος ειχεςκοινωνικα κριτηρια και σε πηραν?
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 θα σας πω. επισης ξερεις κανεις τι μαθημα κανουμε τα απογευματα ? ιστορια ,αρχαια και ολα αυτα τα βαρετα μαθηματα τα εχουμε? Όχι ρε φίλε, μαθήματα με την ειδικότητα σου. Δεν είναι σχολείο ο ΟΑΕΔ.
aGka8l Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ανάλογα την ειδικότητα κ τ αν σ αρέσει βγαίνει κερδισμένος.Έχω φίλους από ΤΕΙ μαζί κ γω κ οι μισθοί μας είναι 400 έως 750€ κ έχω φίλους μάγειρες από ΟΑΕΔ π χτυπάνε 800~1300€
user0x Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ανάλογα την ειδικότητα κ τ αν σ αρέσει βγαίνει κερδισμένος.Έχω φίλους από ΤΕΙ μαζί κ γω κ οι μισθοί μας είναι 400 έως 750€ κ έχω φίλους μάγειρες από ΟΑΕΔ π χτυπάνε 800~1300€ παναγια μου τρελα λεφτα..... αντε να δουμε τι θα γινει και με μενα τον σεπτεμβρη
farcry2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ανάλογα την ειδικότητα κ τ αν σ αρέσει βγαίνει κερδισμένος.Έχω φίλους από ΤΕΙ μαζί κ γω κ οι μισθοί μας είναι 400 έως 750€ κ έχω φίλους μάγειρες από ΟΑΕΔ π χτυπάνε 800~1300€ Σε ποιες ειδικοτητες αναφερεσε?
aGka8l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σε ποιες ειδικοτητες αναφερεσε? εχω γράψει , μαγειρες ,κ τωρα π το σκεφτομαι ειναι και μια αρτο ζαχαροπλάστισσα
aGka8l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τα τεχνικα επαγγελματα δεν εχουν? ειναι κατι υποκειμενικο ολο αυτο. Σιγουρα ολοι οι ηλεκτρολογοι, μηχανικοι αυτοκινήτων , υδραυλικοι κτλ εχουν ζητηση και λογικα θα εχουν για καιρο ακομα ειτε σπουδασεις σε τει , αει, πολυτεχνειο , ιεκ οαεδ κτλ κτλ αν δεν το χεις /αν δεν σαρεσει κτλ θα πατωσεις ολα τα σταδια της εκπαιδευσης ειναι για να σου δωσουν το εναυσμα να ασχοληθεις μονο και μετα να τα βρεις μονο σου και θα προκοψεις !
farcry2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πες τα εχει καποιος ολα αυτα τη κανει μετα; Αμα πας τεχνικος οχηματων μπορεις να πας για μηχανακια;
farcry2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Στο οαεδ έχετε κανονικα εξετάσεις και απουσιες?
Muchacho Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Στο οαεδ έχετε κανονικα εξετάσεις και απουσιες? Nαι εχουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα