gia_nnis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πολλα πηρε.. και αυτο με τον πυκνωτη γιατι δεν το εκανε εξαρχης? Για να παρει κι αλλη μιζα..? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πολλα πηρε.. και αυτο με τον πυκνωτη γιατι δεν το εκανε εξαρχης? Για να παρει κι αλλη μιζα..? Μαλλον...Το εκανε και δουλεψε 5 λεπτα εφυγε και μετα .....
dollyyy19 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 δλδ επρεπε να αλλαξει και πυκνωτη στην πρωτη επισκεψη;με πιο σκεπτικο;διοτι με το ιδιο σκεπτικο,επρεπε να αλλαξει και συμπιεστη και μοτερ ανεμνηστηρα και σωληνωσεις και στοιχεια συμπηκνωτη και εξατμιστη και και......
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εγω απορω πως την πρωτη φορα εβγαλε ψυξη που σημαινει ότι δουλεψε ο ανεμηστηρας για 5-10 λεπτα ενώ δεν δουλευε και μετα μολις εφυγε σταματησε.
gia_nnis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εγω απορω πως την πρωτη φορα εβγαλε ψυξη που σημαινει ότι δουλεψε ο ανεμηστηρας για 5-10 λεπτα ενώ δεν δουλευε και μετα μολις εφυγε σταματησε.Μου θυμισες χρονια πισω σε on/off που ηρθε ψυκτικος γιατι το προβλημα εμενα ηταν οτι ανοιγε η εσωτερικη και μολις εδινε εντολη να ανοιξει η εξωτερικη βραχυκυκλωνε και επεφτε η ασφαλεια.Ανοιξε την εξωτερικη εβαλε κατι καλωδια και δουλεψε χωρις να πεσει η ασφαλεια,πηρε 20ε και εφυγε. Μετα το ανοιγωκλεισα καποιες φορες και ξεκινησε παλι τα ιδια.. Βρηκα ομως τελικα μονος μου το κολπο.. Εβαζα την θερμοκρασια στους 30 βαθμους και ανοιγα το κλιματιστικο,μετα απο 1 λεπτο κατεβαζα την θερμοκρασια ..ανοιγε η εξωτερικη χωρις να ριξει την ασφαλεια.. Συμπερασμα ψυκτικος ηρθε,πηρε το 20ε και δεν εκανε τιποτα.. και γω βρηκα μια λυση.. θελω και γω 20αρικο..!!! 1
Andreas1212 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον αερισμό έχω το VW GOLF FSI 1.4 και όταν ανάβω τον κλιματισμό δουλεύει κανονικά βγάζει ζεστό και κρύο απλός δεν δουλεύει στο 1 στο 2 στο 3 ο αέρας.... Δουλεύει μόνο όταν το πάω στο 4 και βγάζει πολύ αέρα στα πρώτα 3 όχι μήπως ξέρει κανείς τι έχει σας ευχαριστώ πολύ!!
htaccess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Andreas1212 είπε Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον αερισμό έχω το VW GOLF FSI 1.4 και όταν ανάβω τον κλιματισμό δουλεύει κανονικά βγάζει ζεστό και κρύο απλός δεν δουλεύει στο 1 στο 2 στο 3 ο αέρας.... Δουλεύει μόνο όταν το πάω στο 4 και βγάζει πολύ αέρα στα πρώτα 3 όχι μήπως ξέρει κανείς τι έχει σας ευχαριστώ πολύ!! Αν και είμαστε εν μέρη off topic, διακόπτης ή αντιστάσεις, πρέπει να το δει ηλεκτρολόγος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλύτερα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις