arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Γεια σας θελω να αγορασω ακουστικα για παιχνιδια μουσικη και ταινιες επειδη τα παλια ακουστικα μου μου χαλασανε. το θεμα εινε πια ακουστικα να παρω και πιες μαρκες εινε καλες.............. πιες εινε οι πιο κορυφαιες μαρκες για ακουστικα;; εχω δει τα RAZER KRAKEN PRO BLACK GAMING HEADSET εινε καλα αυτα;; οπως επισης εχω δει και τα RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA GAMING HEADSET αλλα και τα SENNHEISER PC-350 SE GAMING HEADSET FOR PC & MAC οπως και τα SENNHEISER HD-360 PRO πια εινε τα καλυτερα απο ολα αυτα;;
mathsrule Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ποιο είναι το budget; Θες να έχουν και μικρόφωνο αφού λες για gaming, σωστά;
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) κοιτα να δεις τα θελω για παιχνιδια μουσικη και ταινιες ναι θελω να εχουν και μικροφωνο.. μεχρι 170 ευρο μπορω να διαθεσω οποτε απο ολα αυτα πια εινε τα καλυτερα STEELSERIES HEADSET 9H BLACK ( RAZER KRAKEN PRO BLACK GAMING HEADSET SENNHEISER HD-360 PRO SENNHEISER PC-350 RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA GAMING HEADSET SteelSeries Siberia Elite Headset αν και εχω ακουσει παρα πολυ καλες κριτικες για τα SteelSeries Siberia Elite Headset απλα πειτε μου και την γνωμη σας αν εινε.. καλα για παιχνιδια μουσικη και ταινιες;; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
ShadowSora94 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μην πας σε Kraken, δες πρός Audio Technica M50X/M40X και ένα αυτόνομο mic. Αλλιώς δες κάτι απο Sennheiser που να έχει και μικρόφωνο.
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 τα SteelSeries Siberia Elite Headset δεν εινε καλα;; τα Audio Technica M50X εινε καλα και για τα παιχνιδια΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πια απο τα δυο εινε καλυτερο για παιχνιδια τα SteelSeries Siberia Elite Headset η τα Audio Technica M50X ;
skopelmix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Έχουν ανοιχθεί 2 threads με το ίδιο θέμα απο διαφορετικούς χρήστες με διαφορά 3 ωρών
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 τι να πω απλα ρωταω πια απο τα πια απο τα δυο εινε καλυτερα για παιχνιδια τα SteelSeries Siberia Elite Headset η τα Audio Technica M50X ;
ShadowSora94 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Έχουν ανοιχθεί 2 threads με το ίδιο θέμα απο διαφορετικούς χρήστες με διαφορά 3 ωρών Πραγματικά. τα SteelSeries Siberia Elite Headset δεν εινε καλα;; τα Audio Technica M50X εινε καλα και για τα παιχνιδια΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πια απο τα δυο εινε καλυτερο για παιχνιδια τα SteelSeries Siberia Elite Headset η τα Audio Technica M50X ; Καλά είναι τα Steelseries, αλλά η ερώτηση "καλύτερα για παιχνίδια" δεν έχει απάντηση. Γενικά σε ήχο μπορώ να πώ ότι τα M50X είναι καλύτερα. Επίσης δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για ενα "gaming" headset(εκτός το υπερβολικό μπάσσο(?)), ο τίτλος "gaming" και τα gimmicks σε φάση 7.1 κτλπ κτλπ είναι απλά marketing. Εφόσον έχεις budget πάρε κάτι καλό και μην πέσεις στο τρυπάκι του Marketing. Edit: Εγώ προτείνω Audio Technica M50X, ή κάτι απο Sennheiser(gaming και μή, διάβασε μερικά reviews) Αυτές οι 2 εταίριες είναι εγγύηση σε ήχο και μπορείς να τις βρείς στην Ελλάδα. Επίσης ένα ακόμα καλό "gaming" headset είναι τα Cloud της Kingston, απλά η ποιότητα κατασκευής τους δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα 2 πρώτα που ανάφερα.
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 οποτε πια μου προτεινεις να παρω;;; πια θα με συμβουλευες να παρω;;;;
ShadowSora94 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 οποτε πια μου προτεινεις να παρω;;; πια θα με συμβουλευες να παρω;;;; Έκανα edit το προηγούμενο post μου, ρίξε μια ματιά.
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) πιστευεις οτι τα Audio Technica M50X θα με καλυψουν και στα παιχνιδια;; περα απο τις ταινιες και την μουσικη;; απλα δεν εχω ιδεα τι να παρω Audio Technica M50X η Sennheiser η να παρω τα SteelSeries Siberia Elite ;; η να παρω τα RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA GAMING HEADSET;;; η να παρω τα SENNHEISER PC-350 SE GAMING HEADSET FOR PC πραγματικα δεν εχω ιδεα τι να παρω απο ολα αυτα;; απλα θελω να τα παρω κυριος για παιχνιδια και μουσικι αλλα και ταινιες απλα δεν εχω ιδεα τι να παρω........ πραγματικα εχω μπερδευτει. και κατι ακομα που δεν καταλαβαινο εινε αυτο που ειπες ερώτηση "καλύτερα ακουστικα για παιχνίδια" δεν έχει απάντηση.τι εννοουσες με αυτο.:; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
ShadowSora94 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 πιστευεις οτι τα Audio Technica M50X θα με καλυψουν και στα παιχνιδια;; περα απο τις ταινιες και την μουσικη;; απλα δεν εχω ιδεα τι να παρω Audio Technica M50X η Sennheiser η να παρω τα SteelSeries Siberia Elite ;; η να παρω τα RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA GAMING HEADSET;;; η να παρω τα SENNHEISER PC-350 SE GAMING HEADSET FOR PC πραγματικα δεν εχω ιδεα τι να παρω απο ολα αυτα;; απλα θελω να τα παρω κυριος για παιχνιδια και μουσικι αλλα και ταινιες απλα δεν εχω ιδεα τι να παρω........ πραγματικα εχω μπερδευτει. και κατι ακομα που δεν καταλαβαινο εινε αυτο που ειπες ερώτηση "καλύτερα ακουστικα για παιχνίδια" δεν έχει απάντηση.τι εννοουσες με αυτο.:; Μακριά απο Kraken, είμαι κάτοχος και δεν τα προτείνω, δεν είναι κακά αλλά με τίποτα δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Με το ότι δεν υπάρχει απάντηση ενοώ ότι όλα τα καλά Headset κάνουν για Games/Music/Movies δεν αλλάζει κάτι με το Tag "για games" τα M50X είναι τρομέρα headphones και θα είναι καλύτερα σε ήχο ΓΕΝΙΚΑ όχι μόνο σε games.(Σε σύγκριση με τα Kraken). Τα Siberia Elite πρέπει να είναι καλά αλλά και πάλι θα εμπιστευόμουν την AudioTecnhica καλύτερα σε ότι αφορά ήχο. Όπως έχεις καταλάβει είμαι φαν των M50X, μπορείς να κοιτάξεις και τα μικρότερα μοντέλα(M40X,M30X,M20X), είναι όλα καλά.
arxaggelos mixail Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 οποτε ειμε αναμεσα στα M50X AudioTecnhica και στα Siberia Elite οποτε το πια να παρω εινε μια παρα πολυ δυσκολη επιλογη επισης θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο τα M50X AudioTecnhica συνδεοντε στον υπολογιστη με usb; η συνδεοντε στην καρτα ηχου;;;; μου΄;;;;;;;; περα απο αυτο επειδι δεν εχουνε μικροφωνο πιο μικροφωνο θα μου προτεινες να παρω;; περα απο αυτο θελω να ρωτησω κατι και ακομα υπαρχουνε συγκρισεις σε reviews για να δω πια εινε καλυτερα M50X AudioTecnhica σε σχεση με τα SteelSeries Siberia Elite;; και ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω αν εβαζες ενα top 5 στα καλυτερα ακουστικα πια θα εβαζες σαν top 5΄;;; και θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα εχω δει ακουστικα που κανουν απο 200 ευρο και παραπανω αυτα τα ακουστικα γιατι πραγμα εινε΄΄΄;;;; και εινε τοσο ακριβα;;;
HALF EVIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 http://www.skroutz.gr/s/1653187/Sennheiser-PC-333D.html
kougi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 οποτε ειμε αναμεσα στα M50X AudioTecnhica και στα Siberia Elite οποτε το πια να παρω εινε μια παρα πολυ δυσκολη επιλογη επισης θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο τα M50X AudioTecnhica συνδεοντε στον υπολογιστη με usb; η συνδεοντε στην καρτα ηχου;;;; μου΄;;;;;;;; περα απο αυτο επειδι δεν εχουνε μικροφωνο πιο μικροφωνο θα μου προτεινες να παρω;; περα απο αυτο θελω να ρωτησω κατι και ακομα υπαρχουνε συγκρισεις σε reviews για να δω πια εινε καλυτερα M50X AudioTecnhica σε σχεση με τα SteelSeries Siberia Elite;; και ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω αν εβαζες ενα top 5 στα καλυτερα ακουστικα πια θα εβαζες σαν top 5΄;;; και θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα εχω δει ακουστικα που κανουν απο 200 ευρο και παραπανω αυτα τα ακουστικα γιατι πραγμα εινε΄΄΄;;;; και εινε τοσο ακριβα;;; Φιλε μου take it easy που λενε και οι Αμερικανοι. Διαθετεις τοσα πολλα λεφτα και σκεφτεσαι Kraken και αλλα "gaming" headset? Μακρια. Παρε τα Μ50Χ που σου λεει και το παλικαρι απο πανω και δε θα χασεις ειναι ο,τι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Δεν συνδεονται με usb αλλα με το κλασσικο 3,5mm audio jack. Για το μικροφωνο κανεις την δουλεια σου με ενα των 10 ευρω, καλυτερα απο οτι θα την εκανες αν επαιρνες με ενσωματωμενο μικροφωνο. Τωρα για τα τοπ 5 που ρωτας κανε και μια ερευνα στο ιντερνετ. Τα πιο ακριβα ακουστικα (αλλα και τα συγκεκριμενα) ειναι για επαγγελματικη χρηση σε στουντιο. Τωρα αν εσυ θες να βλεπεις ταινιες με ακουστικα των 300 ευρω ειναι αλλη ιστορια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα