BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Πάω γενικά για τρέξιμο και θέλω ένα ψηφιακό ρολόι καρπού να το χρησιμοποιώ σαν χρονόμετρο στην ουσία.. έχω δει σε κάποιους που έχει ένα μόνιμο LED φως για να μην πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον το σκοτάδι.. ξέρει κανείς που πουλάνε τέτοια, έχει κανένα link; Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το ipod που μετράει απόσταση και θερμίδες (χωρίς καμία ιδιαίτερη ακρίβεια βέβαια) και είπα να δοκιμάσω κάτι με ρολόι. Έχω δει και ένα της nike που δεν είναι ακριβώς ρολόι.. έχει κανείς καμία ιδέα από όλα αυτά;
townleader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εδώ είσαι... http://www.egalaxy.gr/athlitika-proponitika-rologia/ προσωπικά χρησιμοποιώ ενα Suunto αλλα μπορείς και με Garmin (πιο οικονομικά) να κάνεις την δουλειά σου!
BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Thanx φαίνεται καλό site.. Μια ερώτηση επειδή είμαι άσχετος.. για να μετρήσει παλμούς θέλει κι άλλο εξοπλισμό;
townleader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Είναι καλό μαγαζι..Σοβαρο εννοω. Εχει κατάστημα στην Αργυρουπολη..Λεωφ.Αλιμου. Για να μετρησει παλμους χρειαζεται και παλμογραφο..ειναι ενα λαστιχο με το μηχανισμο που το δενεις πανω σου. Ειναι για πιο advanced και παλμους να μετρας...αλλα σιγουρα σημαντικο για να βελτιωνεις τις προπονησεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα