defacer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Σε φάση " come with me για να την βρεις?" Γνωστός έχει μπαρ στη Θάσο. Μας έλεγε κάποια στιγμή μαλάκες δε φαντάζεστε τι έχουν ακούσει τ αυτιά μου. Φάση είναι ο Greek kamaki και λέει στην τουρίστρια (φαντάσου και ανάλογη προφορά) Λουκ μπέιμπι, δε μουν... γιου λάικ εεεεεεε; Έκλαψα απ τα γέλια εκεί. 2
redhotstef Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ρε μάγκες σας παρακαλώ βοηθήστε με όσο μπορείτε.Βρήκα μια αγγελία για εργασία μέχρι τέλος σεζόν σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα.Όλα εντάξει με το αφεντικό μονάχα που του είπα ένα μικρό ψεμματάκι.Με ρώτησε αν μιλάω αγγλικά και του απάντησα πως ξέρω λίγο να επικοινωνώ.Η αλήθεια είναι πως ξέρω πολύ λίγες λέξεις και όχι όσο αφορά το service ή την επικοινωνία με τουρίστες..Αύριο ταξιδεύω για εκεί..Τι κάνω;;Ξέρετε κάποιες φράσεις/λέξεις για επικοινωνία;;; go good? Πας καλά;; Θα ταξιδεψεις στου τριολου τη μανα με ενδεχομενο να μην σε παρει στη δουλεια; Και μετα τι; Ελπιζω να κανεις κανενα μπανακι τουλαχιστον.. 1
giorgosbretos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Να μην έλεγες μουσια εξαρχής γιατί τώρα αν του το πεις απο κοντά θα πει αυτός που να μπλέκω με πιτσιρικαδες τώρα...
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 μικρο ψεματακι; σερβιτορος σε τουριστικο μερος χωρις να ξερει αγγλικα; κρεμαλα ΤΩΡΑ Κι όμως συμβαίνει! (Συχνά κιόλας θα έλεγα!)
drspiros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μικρό ψεματάκι; Δηλ. για να 'κονομήσεις εσύ, θα πρέπει ο άλλος να ρισκάρει την επιχείρησή του; Βέβαια, το φταίξιμο δεν είναι δικό σου αλλά δικό του που δε ζήτησε πιστοποίηση ή έστω να σε δοκιμάσει σε κάποιους διαλόγους. Καλές αρπαχτές θα κάνει κι αυτός... 6
AntiCambeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εφόσον ήξερες ότι χωρίς Αγγλικά θα εκτεθείς και θα χάσεις άδικα τον χρόνο σου συν τα εισιτήρια γιατί το κανονισες? Τελικά το ακύρωσες? 1
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Γνωστός έχει μπαρ στη Θάσο. Μας έλεγε κάποια στιγμή μαλάκες δε φαντάζεστε τι έχουν ακούσει τ αυτιά μου. Φάση είναι ο Greek kamaki και λέει στην τουρίστρια (φαντάσου και ανάλογη προφορά) Λουκ μπέιμπι, δε μουν... γιου λάικ εεεεεεε; Έκλαψα απ τα γέλια εκεί. Κι όμως εγώ πιστεύω ότι αυτού του τύπου οι τουρίστριες γουστάρουν κι αυτού του τύπου τα αγγλικά...είναι μέσα στο πακέτο της "εμπειρίας" που θέλουν να ζήσουν στην Ελλάδα...
groot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Κι όμως εγώ πιστεύω ότι αυτού του τύπου οι τουρίστριες γουστάρουν κι αυτού του τύπου τα αγγλικά...είναι μέσα στο πακέτο της "εμπειρίας" που θέλουν να ζήσουν στην Ελλάδα... Exactly! Τα ίδια ακριβώς αγγλικά έχουν και οι "Ισπανοί" - latin lovers. 1
myrikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καταρχην μην ανχωνεσαι δεν υπαρχει λογος ,να εισαι ο εαυτος και ολα θα πανε καλα. 1
Kostasspil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καταρχην μην ανχωνεσαι δεν υπαρχει λογος ,να εισαι ο εαυτος και ολα θα πανε καλα. για δουλεια θα παει, ή για να γνωρισει τους γονεις του αφεντικου? 11
dacourt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 για δουλεια θα παει, ή για να γνωρισει τους γονεις του αφεντικου? Ποτέ δεν ξέρεις χαχαχα
tsifotis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πες πρωτου πας βασικα "οτι να ξερετε ενω νομιζα οτι ξερω κατι λιγα αγγλικα, προσπαθωντας να τα τεσταρω ειδα οτι ειναι σε κακα χαλια, δεν θα μπορω να συνενοηθω αν υπαρχει ποστο χωρις αγγλικα πχ λαντζα θα το προτιμουσα αλλιως ας μην το ρισκαρουμε και οι δυο"Καλυτερα ετσι, αλλιως εαν δεν μπορεις να κουβεντιασεις/χαβαλεδιασεις με τουριστες δεν "κανεις"Ετσι για το φιλοτιμο...
BlackDarkFlag Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 αν αυτό είναι μικρό ψέμα το μεγάλο ποιο είναι ? Να μην ξέρει ούτε ελληνικά και να ήταν playback ο διάλογος.. 2
jpaokx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Που πας ρε καραμήτρο;;; Αν σε διαολοστείλει το αφεντικό, μην γκρινιάξεις. Οι επιλογές σου είναι οι εξής: 1) Μην πάς καν για να μην ρεζιλευτείς τελείως 2) Μάθε λεξιλόγιο πάνω στην δουλειά (καφέ, καλωσήρθατε, λογαριασμός, ρέστα, λεφτά, πως είστε, τι θα πάρετε, δεν ξέρω, θα το δω και θα σας πω, αυτό είναι αυτό, κρέας, ψάρι, κτλ) και όλα αυτά συνοδευόμενα με το "παρακαλώ" και όχι πολυ κουβέντα. 3) Όπου πας να είσαι με τον κατάλογο στο χέρι ή κωλότσεπη για να έχεις εύκαιρα το τί θέλουν. Ξανά, όχι πολύ κουβέντα και θα μπορείς να μάθεις και 2-3 πράγματα σε λεξιλόγιο. Στην θέση σου, ΑΝ δεν είχα πραγματικά ανάγκη τα λεφτά, δεν θα πήγαινα καν. Καλή τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα