eddie-2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Πήγα 29/7 στον κοτσόβολο να πάρω ένα κλιματιστικό fujitsou 24αρι που το είχε προσφορά με 36 άτοκες, δωρεάν εγκατάσταση και μια δωροεπιταγή 100 ευρώ. Μετά από μια μικρή έρευνα στο κατάστημα μαζί με έναν πωλητή άλλαξα γνώμη και πήρα ένα toyotomi που είχε ακριβός την ίδια προσφορά (ίδια τιμή, ίδιες δόσεις, δωρεάν εγκατάσταση) εκτός από την δωροεπιταγή, αλλά θεώρησα ότι άξιζε να την θυσιάσω. Σήμερα 3/8, μετά 5 μέρες (ακόμα δεν ήρθε το συνεργείο να το περάσει) βλέπω ότι δίνει και την δωροεπιταγή. Ακριβός ότι είχε το fujitsou την προηγούμενη εβδομάδα (γκαντεμιά και άδικο). Επειδή κάτι έχω ακούσει ότι με νομοθεσία της ευρωπαϊκής ενώσεις, εντός 15 ημερών αν αγοράσεις ένα προϊών και βγει σε προσφορά, ο καταναλωτής δικαιούται να πάρει την προσφορά. Τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω και με αυθάδεια μου είπαν ότι σήμερα βγήκε σε προσφορά και δεν δικαιούμαι τίποτα. Ξέρει κάποιος να μου πει τι ακριβός ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Ευχαριστώ!
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αυθαδια ε; εμενα οταν μ τα κανουν κτ τετοια τ ακυρωνω αμεσως κ τους κραζω απο κοντα γ να βαζουν μυαλο Μ τα λεφτα μου κ την κυρα μου το ξερεις λογικα Οσο γ το αν το δικαιουσαι δεν ειμαι σιγουρος ωστε να σ απάντησω γ αυτο.
Sotosgl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ομορφα και ωραια κανεις μια υπαναχωρηση αγορας και παραγγελνεις ξανα μολις ξεμπερδεψεις. 1
tz3s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 γυρνα το πισω.. παρε τα λεφτα, και ξαναγορασε το.. παρε και κανε και μια καταγγελια
vasman15 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ο κοτσοβολος το εχει ξεφτηλισει ,πριν το cc ειχα παραγγειλει εναν καταψυκτη αντικαταβολη,μολις εφαρμοστηκαν τα cc μου ζητησαν να παω στο καταστημα και να προπληρωσω ολο το ποσο...και φυσικα ακυρωσα αμεσως...
eddie-2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ομορφα και ωραια κανεις μια υπαναχωρηση αγορας και παραγγελνεις ξανα μολις ξεμπερδεψεις. Γίνετε τώρα; έχω ήδη το κλιματιστικό σφραγισμένο στο σπίτι. και πως το κάνω, τηλεφωνικά, η πάω στο κατάστημα; Η αγορά έγινε με πιστωτική.
d_gkal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 σφραγισμενο; γινεται, λογικα πρεπει να το πας πισω
eddie-2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 γυρνα το πισω.. παρε τα λεφτα, και ξαναγορασε το.. παρε και κανε και μια καταγγελια το να το επιστρέψω είναι μια κουβέντα, θέλει φορτηγάκι. λεφτά δεν έδωσα, η αγορά έγινε με πιστωτική. καταγγελία που;
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Λογικά δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής? Όπως γίνεται με όλα τα προιόντα. Πές τους οτι θέλεις να το επιστρέψεις κ πολύ απλά να το κάνεις αλλαγή με ένα ίδιο της προσφοράς. Ξεφτιλίκια ....Δεν θα το δεχτούν? εφοσον είναι σφαγισμένο επέστρεψέ το. Σίγουρα θα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές με ίδια πορτοκάλια. Και κάνε κ ένα τηλ στα κεντρικά τους. Ίσως είναι δύσκολο να το μεταφέρεις κτλ ....αλλα και τα 100€ ρε φίλε, είναι 100€.
Sotosgl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Παρε τηλεφωνο και πες θελω να το επιστρεψω απο το καταστημα που το αγορασες και ρωτησε τους την διαδικασια επιστροφης των χρηματων σου.Θα σε ρωτησουν τον λογο του το λες και μπορουν να σου προτεινουν οι ιδιοι την δωροεπιταγη για να μη μπλεκουν.Αν σου πουν φερτε το και θα γινει η αλλαγη παρε τηλεφωνο στα κεντρικα.Να αρνηθουν να το παρουν πισω αποκλειεται μιας και εισαι καλυμενος απο την νομοθεσια και εισαι εντος των 15 ημερων το προιον ειναι στην αρχικη του συσκευασια κλπ κλπ. Το θεμα περιπλεκεται επειδη στο εστειλαν με μεταφορικη και μπορει να σου ζητησουν τα μεταφορικα.
funbreaker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ο κωτσόβολος έχει καταντήσει αξιομίσητο μαγαζί και λόγω αγενών και άσχετων υπαλλήλων και λόγω πολιτικής.
Sotosgl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 4ωροι Max με μισθο ειδικα αν μενεις και μακρια απο το καταστημα στο 100αρι με τις βενζινες/συγκοινωνιες τον μηνα. Ωχ αδερφισμος και ασχετοσυνη μη περιμενεις να σε αντιμετωπισουν σαν πελατη.
apple3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Στο κουτι είναι μπορείς να το γυρίσεις. Και τι κλιματιστικό είναι που θέλει φορτηγάκι? Πες τους δε το θελω, θέλω να αγοράσω κάτι άλλο. Εδώ λέει ότι μπορείς να το επιστρέψεις http://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon εντός 2 εβδομάδων. Αλλά πρέπει να το κυνηγησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα