Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ,εχω ενα προβλημα και ειμαι ασχετος απο δικτυα.Ειμαι συνδρομητης τρης vodafone [χειροτερη εταιρεια με διαφορα]και θελω να δωσω νετ απο τον δευτερο οροφο στο ισογειο.

Αυτο ειναι το μονο ευκολο,παιρνω ενα καλωδιο και το πεταω στο pc ή ενα hub ktl.Αυτο που θελω να κανω ειναι να μπορω να χειρηστω  το Router της vodafone[VOIP]απο κατω,[δηλαδη αν πεσει το νετ ,να μην χρειαζεται να πηγαινω πανω για να κανω ρεσταρτ,να το κανω ρεσετ απο κατω.

ΤΙ θα χρειαστω?Δυσκολα αυτα που ζηταω ,αλλα τουλαχιστον κατι να εχω καποιον ελενγχο του ιντερνετ[η τηλεφωνικη γραμμη ειναι πανω,εκτος και αν μπορω να κανω κατι και να παρω την τηλ γραμμη και να την πεταξω κατω με κανα 30μετρο καλωδιο  πχ].

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι πολύ απλό, κάτω θα συνδέσεις ένα access point η ένα απλό ρουτερ σαν brigde (αν θες να συνδέσεις πάνω από μια συσκευές) η ακόμα και ένα απλό καλώδιο UTP (για έναν υπολογιστή), οπότε το μόνο που θα κάνει θα είναι να διαμοιράζει το ίντερνετ, και αν στην ανάγκη χρειαστεί επανεκκίνηση, τότε μερικά ρουτερ μπορείς να τα κανείς μέσω του firmware, αλλά για να σου πω σίγουρα, θα πρέπει να ξέρω ποιο ρουτερ ακριβώς είναι;

Δημοσ.

Μπορεις να φωναξεις ηλεκτρολογο και να σου συνδεσει το ισογειο. Ειτε να καταργησει τον πανω οροφο ειτε και να βαλει και τα δυο παραλληλα. Επισης αν απο την εισαγωγη πηγαινουν 4 καλωδια σε καθε διαμερισμα, μπορει να σου κανει και επιστροφη σηματος. Δλδ να στειλει τηλεφωνο απο το ισογειο στον πανω οροφο, χωρις να τραβηξει εξωτερικα αλλα καλωδια.

Δημοσ.

Εγώ εχω αυτό σαν Access Point (bridge) και εχω συνδεδεμένα ένα λαπτοπ μόνιμα και δυο τρία κινητά αρκετά συχνά σε απόσταση περίπου 15 μετρά, το εχω περίπου 3-4 μήνες και ακόμα δε το εχω κάνει επανεκκίνηση. Δεν είναι και το καλύτερο άλλα είναι μια οικονομική λύση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...