Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Προσπαθω να μπω στο λογαριασμο μου στο facebook απο το μεσημερι και μολις παω να κανω login μου βγαζει ενα μυνημα που λεει secure your account...αν πατησω continue μετα μου ζηταει να βαλω καινουριο password...ειναι οντως απο το facebook αυτα τα μυνηματα η ειναι παγιδα ξερει κανεις? Το θεμα ειναι οτι το ιδιο ακριβως επαθε και ο συζυγος μου με τον δικο του λογαριασμο εχθες! Δεν ειναι λιγο υποπτο που το παθαμε και οι δυο σχεδον ταυτοχρονα?

post-341035-0-19109000-1438621771_thumb.jpg

post-341035-0-04688800-1438621988_thumb.jpg

Δημοσ.

Μαλλον επειδη ειναι ιδια η IP,το facebook εντοπισε 2πλο λογαριαμο

κι εγω το σκεφτηκα αλλα ενα τριτο account που εχουμε και το χρησιμοποιουμε μονο για παιχνιδια λειτουργει κανονικα! Δεν θα επρεπε να εχουν μπλοκαρει και αυτο?

Δημοσ.

Δεν μοιαζει για παγιδα... Μαλλον εχεις να αλλαξεις τον κωδικο σου κατι χρονια και γι αυτο στο ζηταει να το κανεις τωρα.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Προσπαθω να μπω στο λογαριασμο μου στο facebook απο το μεσημερι και μολις παω να κανω login μου βγαζει ενα μυνημα που λεει secure your account...αν πατησω continue μετα μου ζηταει να βαλω καινουριο password...ειναι οντως απο το facebook αυτα τα μυνηματα η ειναι παγιδα ξερει κανεις? Το θεμα ειναι οτι το ιδιο ακριβως επαθε και ο συζυγος μου με τον δικο του λογαριασμο εχθες! Δεν ειναι λιγο υποπτο που το παθαμε και οι δυο σχεδον ταυτοχρονα?

Facebook rolls out 'Security Checkup' tool to all desktop users

https://nakedsecurity.sophos.com/2015/08/03/facebook-rolls-out-security-checkup-tool-to-all-desktop-users/

Δημοσ.

ok εκανα reset password και ολα μια χαρα...στον αντρουλη μου ζηταει να βαλει φωτογραφια ταυτοτητας και κατι τετοια κουλα :confused:

Δημοσ.

Τι ονομα εχει ο αντρουλης σου στο φβ? Μηπως ειναι κατι περιεργο το οποιο δε θυμιζει πραγματικο ονομα? Γι αυτο το λογο ζηταει ταυτοτητα το φβ, για να επιβεβαιωσει οτι το ονομα που εχεις στο προφιλ σου ειναι το πραγματικο σου.

Δημοσ.

Τι ονομα εχει ο αντρουλης σου στο φβ? Μηπως ειναι κατι περιεργο το οποιο δε θυμιζει πραγματικο ονομα? Γι αυτο το λογο ζηταει ταυτοτητα το φβ, για να επιβεβαιωσει οτι το ονομα που εχεις στο προφιλ σου ειναι το πραγματικο σου.

Το πραγματικο του ονομα εχει! Κανονικα θα επρεπε να ζηταει ταυτοτητα για το αλλο προφιλ που εχουμε για τα games που εχει ονομα οτι να ναι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...