Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς άμα είναι νόμιμο να αγοράσω ένα αεροβόλο πιστόλι μέσω internet από την Γερμανία και να μου το στείλουν με courier;

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

Έχει 500 μαγάζια στην Ελλάδα; δεν βρήκες το ίδιο εδώ; 

Στην Ελλάδα το έχουν ακριβότερο.

Όχι από εξωτερικό αεροβόλο!! Εκτός αν είναι airsoft .

Γιατί;

Δεν είναι airsoft.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα το έχουν ακριβότερο.

Γιατί;

Δεν είναι airsoft.

γιατί απαγορευέται,θα έχεις τρεχαματα στο τελωνείο αν στο στήλουν(τα περισσότερα γνωστά eshop δεν στέλνουν έτσι κι αλλιώς). πλέον με το ζορί αγοράζεις ακόμα και ανταλακτικά.

Δημοσ.

<p>

Αεροβόλα που ρίχνουν τέτοια τα παίρνει όποιος θέλει χωρίς άδεια χωρίς τίποτα?<br />

<br />

Ανω των 18 ναι</p>

Δημοσ.

Αεροβόλα που ρίχνουν τέτοια τα παίρνει όποιος θέλει χωρίς άδεια χωρίς τίποτα?

σου βγάζουν αυτοι κάτι σαν άδεια όταν τους στήλεις με fax την ταυτοτήτα σου. εμένα σε αγωνιστικό τουφέκιο με pellets μου είχαν στήλει μια άδεια θεωρημένη απο αστυνομικό τμήμα(είχε μια υπογραφή και σφραγίδα )

Δημοσ.

<p>Δεν νομιζω να μπορεις να κυκλοφορεις με αυτο πανω σου.Και μαχαιρι μπορεις να αγορασεις αλλα αν το βρουνε πανω σου δεν θα εισαι νομιμος</p>

Δημοσ.

Και μπορείς να κυκλοφορείς με αυτό πάνω σου?

Αν πυροβολήσεις κάποιον εξ επαφής με αυτές τις "σφαίρες" http://www.e-aerovolo.gr/product/1135_Bolides-H&N-Hornet--4.5-mm/225#στο κεφάλι/λαιμό, δεν θα τον σκοτώσεις?

όχι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κυκλωφορείς έξω με αυτό.(ακόμα και στην μεταφορά του θέλει κάποια προσοχή, μόνο πορτ παγκαζ λυμένο και στο βαλιτσάκι του χωρίς αμπούλα αερίου και βολίδες μαζί)

επίσης ανάλογα το όπλο και την βολίδα αν την φας καλή προφανώς τραυματίζεις θανάσιμα.

Δημοσ.

Thx for the infoz 

ευελπιστώ να μην ρωτάς για να καθαρίσεις κανέναν, απλά σε ενδιαφέρει το άθλημα :P

κάτι άλλο βασικό για να καλύψουμε όλο το φάσμα, απαγορεύεται δια ροπάλου να σκωτόσεις οποιοδήποτε ζώο με αεροβόλο(απαγορεύεται γενικά το κυνήγι με αεροβόλο στην ελλάδα) δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χοντρά μπορείς να μπλέξεις με κάτι τέτοιο.

ωραία αθλήματα για να ασχοληθείς είναι το field target και η σκοποβολή σταθερού στόχου με αεροβόλο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν να καθαρίσω κάποιον θα προτιμούσα το μαχαίρι που είναι και τζάμπα  :P

Απλά μου φάνηκε περίεργο που μπορεί να το πάρει ο οποιοσδήποτε, αυτά με τις μυτερές βολίδες σαν κανονικά όπλα μου φαίνονται

Δημοσ.

Θα έψηνα και γω για αγορά ενός τέτοιου οχι για πολλά πολλά για καμιά σκοποβολή σε τίποτα τενεκέδες αξίζει η να ξεκινήσω άλλο χομπυ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...