jonkyr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μπραβο Censored. Νομιζω οτι αν θελεις πολυ να το κοψεις τοτε δεν σου λειπει καθολου. 1
Zaknafein Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μια βδομαδα καθαρος και χαλαρος! Παραξενευομαι που δεν μου λειπει,είναι η αληθεια, αλλά τελικα ειναι πιο ευκολο απ´οτι πιστευα. Βοηθα η γυμναστικη σιγουρα για να καθαριζει το μυαλο, όπως και ο περιορισμός των εξόδων. Η γυμναστική βοηθά πολύ, ειδικά τρέξιμο ή κολύμπι. Επίσης εμένα στην αρχή με βοηθούσε αρκετά το τσάι αν και συμφωνώ απόλυτα με τον Στορμ ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι άλλο στη ζωή σου σε αυτή τη φάση. Εμένα τα χειρότερα "σκαλοπάτια" ήταν οι πρώτες 48 ώρες (το έριξα στον ύπνο οπότε πέρασαν σχετικά εύκολα) και εν συνεχεία το 15μερο (έριξα πολύ τρέξιμο και είχα κομπολόι/μπεγλέρι όταν καθόμουνα - μετά τα παράτησα κι αυτά). Κουράγιο λοιπόν!
totem_lost Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 αλλα αμα αποφυγεις ατομα που καπνιζουν του πουστη θα περασουν αυτες οι δυο εβδομαδες Και αν ζείτε μαζί και δεν μπορείς να τα αποφύγεις;
JOHNYS22031990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Και αν ζείτε μαζί και δεν μπορείς να τα αποφύγεις; εγω εχω ξεκινησει το καπνισμα απο τα 16 μ αυτεσ τις μερες το εχω ελλατωσει στα 15 μαχιμουν την μερα απο τα 30 που εκανα και αυτα τα κανω οχι επειδη θελω απλα επειδη δεν εχω τι να κανω τα περισσοτερα απο αυτα η συνομιλια εδω με βαλε πεισμα να μν καπνισω 2 τσιγαρα εκανα τωρα με τον καφε μαχαιρι λειπουν και οσο αντεξω εχω θεμα ομως με τα νευρα τι να κανω? 1
Silverage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 εγω εχω ξεκινησει το καπνισμα απο τα 16 μ αυτεσ τις μερες το εχω ελλατωσει στα 15 μαχιμουν την μερα απο τα 30 που εκανα και αυτα τα κανω οχι επειδη θελω απλα επειδη δεν εχω τι να κανω τα περισσοτερα απο αυτα η συνομιλια εδω με βαλε πεισμα να μν καπνισω 2 τσιγαρα εκανα τωρα με τον καφε μαχαιρι λειπουν και οσο αντεξω εχω θεμα ομως με τα νευρα τι να κανω? Βρίζε να ξεσπάσεις. 1
censOred Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 εγω εχω ξεκινησει το καπνισμα απο τα 16 μ αυτεσ τις μερες το εχω ελλατωσει στα 15 μαχιμουν την μερα απο τα 30 που εκανα και αυτα τα κανω οχι επειδη θελω απλα επειδη δεν εχω τι να κανω τα περισσοτερα απο αυτα η συνομιλια εδω με βαλε πεισμα να μν καπνισω 2 τσιγαρα εκανα τωρα με τον καφε μαχαιρι λειπουν και οσο αντεξω εχω θεμα ομως με τα νευρα τι να κανω? Και εχω χαιρόμουν όταν το ριχνα στα 15 την ημερα μιας και η επιδραση της νικοτινης διαρκει μια ωρα περιπου αρα τα 15 ειναι ενα λογικο νουμερο για τις 16 ωρες που ειμαστε ξυπνιοι κατα μεσο ορο. Με τα νευρα σου πρεπει να βρεις εσυ κατι που θα σε κανει να ξεχνιεσαι.Προτεινω σεξ,γυμναστικη,σειρες. 1
Lee80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 εγω εχω ξεκινησει το καπνισμα απο τα 16 μ αυτεσ τις μερες το εχω ελλατωσει στα 15 μαχιμουν την μερα απο τα 30 που εκανα και αυτα τα κανω οχι επειδη θελω απλα επειδη δεν εχω τι να κανω τα περισσοτερα απο αυτα η συνομιλια εδω με βαλε πεισμα να μν καπνισω 2 τσιγαρα εκανα τωρα με τον καφε μαχαιρι λειπουν και οσο αντεξω εχω θεμα ομως με τα νευρα τι να κανω?σκεψου οτι ειναι νευρα απτα στερητικα του κωλοτσιγαρου και θα περασει οσο δεν καπνιζεις. Αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις πηγαινε για τρεξιμο η χτυπα ενα μαξιλαρι. Δεν εισαι μονος φιλε παλεψε το θα εισαι περηφανος για τον εαυτο σου
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 11 μέρες πέρασαν από τότε που το έκοψες Πως αισθάνεσαι;
censOred Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Χαχαχα..Ισχυει,11 γεματες μερες ακαπνος :-p Περιπου γιατι σημερα συμμετειχα στο κυκλικο τελετουργικο μεγαλου τσιγσρου.Αλλά δεν το μετραω! Αισθανομαι φουλ υπερηφανος αλλα κατα τα αλλα δεν εχω δει καποια τρελη διαφορα γιατι ειναι νωρις ρε γμτ ειδικα μπροστα στα 7 χρονια καπνας.. Αναμενω με αγωνια να κλεισω μηνα τουλαχιστον για πιο εμφανη αποτελεσματα. Τωρα εψησα εναν στην παρεα να παρει μπλε χολμπορν για παρτη του και με τεσταρω 1
OneTwo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Χαχαχα..Ισχυει,11 γεματες μερες ακαπνος :-p Περιπου γιατι σημερα συμμετειχα στο κυκλικο τελετουργικο μεγαλου τσιγσρου.Αλλά δεν το μετραω! Αισθανομαι φουλ υπερηφανος αλλα κατα τα αλλα δεν εχω δει καποια τρελη διαφορα γιατι ειναι νωρις ρε γμτ ειδικα μπροστα στα 7 χρονια καπνας.. Αναμενω με αγωνια να κλεισω μηνα τουλαχιστον για πιο εμφανη αποτελεσματα. Τωρα εψησα εναν στην παρεα να παρει μπλε χολμπορν για παρτη του και με τεσταρω Όταν ανέβεις σκαλιά και δεν λαχανιάσεις στον πρώτο όροφο, θα νιώσεις περισσότερο περήφανος.
censOred Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 5 μερες πριν την συμπληρωση του μηνα.. Το φλεμα υπαρχει ακομη.Λογικο απ'οτι μου παν φιλοι φοιτητες ιατρικης, οτι θελει μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι να καθαρισει ο οργανισμος. Αν εξαιρεσουμε το γεγονος της καθαροτητας της στοματικης κολοτητας καποια αλλη εμφανης διαφορα δεν υπαρχει. Η αντοχη μου στο τρεξιμο ισως εχει βελτιωθει επισης σε λογικα πλαισια. Εχω αγορασει πατσις νικοτινης (15 mg) και τις ημερες που ξυπναω νωρις για διαβασμα τα φοραω, οχι καθε ημερα ομως. Θεωρω οτι τις ημερες που φοραω τα εμπλαστρα εχω λιγοτερα νευρα,τουλαχιστον τις πρωινες ωρες. Κατα τα αλλα συνεχιζουμε γερα. Επισης εχω παρατηρησει οτι η μυρωδια των στριφτων δεν μαρεσει ενω απο την αλλη η μυρωδια των βιομηχανικων.. 2
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μιας και εγώ δεν καπνίζω θα σου πω πως το έκοψε ο πατέρας μου και η μάνα μου. - Πατέρας: Το έκοψε μαχαίρι έπειτα από ένα ταξίδι στο εξωτερικό και στο αεροδρόμιο του φέρθηκαν σαν άνθρωπο Β' ή Γ' κατηγορίας. Το είδε πολύ πεισματικά και "πατριωτικά" το ζήτημα και το έκοψε στο λεπτό. Ανθρωπος που έκανε τουλάχιστον 40 τσιγάρα την ημέρα. - Μάνα: Το έκοψε συστηματικά. Οταν το πήρε απόφαση να το κόψει δεν τα κατάφερε τις πρώτες φορές αλλά της είπαν ένα κολπάκι που έπιασε μακροπρόθεσμα. Κάθε εβδομάδα με νέα αγορά πακέτου (αγόραζε πακέτο κάθε μέρα αλλά μια φορά την εβδομάδα..) με το που το άνοιγε πετούσε ένα από μέσα. Την δεύτερη εβδομάδα πετούσε δυο και πάει λέγοντας. Μέσα σε ένα χρόνο είχε σχεδόν πλήρης απεξάρτηση με μόλις 1-2 τσιγάρα την ημέρα. Πλέον είναι καθαρή 100%.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 5 μερες πριν την συμπληρωση του μηνα.. Το φλεμα υπαρχει ακομη.Λογικο απ'οτι μου παν φιλοι φοιτητες ιατρικης, οτι θελει μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι να καθαρισει ο οργανισμος. Αν εξαιρεσουμε το γεγονος της καθαροτητας της στοματικης κολοτητας καποια αλλη εμφανης διαφορα δεν υπαρχει. Η αντοχη μου στο τρεξιμο ισως εχει βελτιωθει επισης σε λογικα πλαισια. Εχω αγορασει πατσις νικοτινης (15 mg) και τις ημερες που ξυπναω νωρις για διαβασμα τα φοραω, οχι καθε ημερα ομως. Θεωρω οτι τις ημερες που φοραω τα εμπλαστρα εχω λιγοτερα νευρα,τουλαχιστον τις πρωινες ωρες. Κατα τα αλλα συνεχιζουμε γερα. Επισης εχω παρατηρησει οτι η μυρωδια των στριφτων δεν μαρεσει ενω απο την αλλη η μυρωδια των βιομηχανικων.. Keep it up! Βρισκεσαι σε περιεργο σταδιο σε αυτην τη φαση. Εχει φυγει το οργανικο και εχει μεινει η ψυχολογικη εξαρτηση. Θα σου ερχονται στιγμες που θα σκεφτεσαι ενα τσιγαρο (σε φαση μνημης περισσοτερο και στο καπακι "θελησης"), εκει φροντισε να αρχισεις να σκεφτεσαι κατι αλλο. Σε δυο μερες κλεινω ακριβως εναν χρονο ακαπνος. Θα ποσταρω και stats απο μια εφαρμογη τοτε (QuitNow λεγεται, τσεκαρετε).. 1
redhotstef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Απο τη στιγμη που παιρνεις δοσεις νικοτινης censOred ακομα και μια στο τοσο, δεν προκειται να απεξαρτηθεις.. αργα η γρηγορα τα τελειωσουν τα αυτοκολλητα και ο ποιο αμεσος τροπος να τσιμπησεις νικοτινη ειναι το απεναντι περιπτερο με τσιγαρα. Θεωρω τον τιτλο παραπλανητικο. Οκ πλεον δεν ρουφας πισσα και αλλα σκατα, αλλα το κυριοτερο που κραταει σκλαβους τον πλυθησμο ειναι η νικοτινη. Εκει ειναι η μαγκια.. και η ορθη μετρηση των ημερων που φευγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα