gia_nnis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα και από μένα. 21 ετών και δεν το έχω βάλει στο στόμα μου. Το θέμα είναι ο πατέρας μου. Κάνει 2 πακέτα την ημέρα. Το ξέρω ότι είναι μεγάλος άνθρωπος και μπορεί να παίρνει αποφάσεις μόνος του και πως αν δεν αποφασίσει να το κόψει εγώ δε μπορώ να κάνω τίποτα αλλά κάτι πρέπει να κάνω. Να τον ξυπνήσω λίγο. Προχθές του έριξα την ιδέα για βελονισμο και σααααν να του άρεσε. Ξέρει κανείς αν έχει αποτέλεσμα; εγώ από την πλευρά μου τι άλλο μπορώ να κάνω αΑν δεν το παρει ο ιδιος αποφαση δεν θα του κανει τιποτα.. Εχει κανει γνωστη μου και δεν ειχε αποτελεσμα.. Απο την αλλη μπορει να βοηθησει και ο συριζα αθελα του..! 1
Daenerys. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ^συμφωνω. Η μαμα μου το κοψε μαχαιρι, εχει 10 χρονια να καπνισει. Τιποτα δεν πηρε, ουτε το ελαττωσε σιγα-σιγα. Μαχαιρι!
Dannie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ίσως να είναι δύσκολο για τους περισσότερους, δεν το ξέρω, πάντως όταν το είχα κόψει για τρία και κάτι χρόνια, ούτε μ' ενοχλούσε, ούτε με απασχολούσε το αν οι γύρω μου κάπνιζαν. Δεν έκανα ούτε τζούρα όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να ζοριστώ, ή να ζηλέψω καθόλου, αν και το περιβάλλον μου ήταν γεμάτο καπνιστές. Τι να πω εγω ειχα προβλημα γιατι ειναι και εγκεφαλικη η εξαρτηση ειναι σαν ενας ναρκομανης να θελει να κοψει τα ναρκωτικα και να κανει παρεα με χρηστες η καποιος να κανει διαιτα και ναναι σε παρεες να τρωνε γλυκα κ.τ.λ.Εμενα μετα απο ενα σημειο με ενοχλουσε ο καπνος αλλα η κινηση να βγαλουν το τσιγαρο απο το πακετο και να το αναψουν παιρνοντας αυτη την πρωτη βαθια ρουφιξια ηταν και ακομα ειναι καπως...! 1
censOred Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ακολουθώ τον censored κατά πόδας αλλά ρε γαμώτο έχω βάλει σε 2μιση μήνες 3 κιλά Μπράβο ρε κόσκο! Μην μασας για τα κιλά.Αν αρχισεις αερόβια θα τα χάσεις.Γενικά 3 κιλά τα χάνεις σχετικά ευκολα. Εγώ ήμουν 91 όταν το σταμάτησα και τώρα είμαι 92.Δεν με νοιάζει καθόλου όμως. Βοήθησε βέβαια και το γυμναστηριο που πηγαινα αυτους τους 2 πρώτους μήνες.Στον τρίτο χάλασε λίγο το πρόγραμμα γυμναστικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα