Tigris7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Οταν εχω στο Balance του paypal καποια χρηματα,δεν μπορω πλεον να τα κανω μεταφορα στον τραπεζικο μου λογαριασμο μεσω του IBAN οπως γινοταν πριν λιγο καιρο? Υπαρχει περιορισμος λογω των Capital Controls?
Expertr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 <p>Μπορεις.Αλλα σχεις λεφτα στο balance και θες να τα κανεις μεταφορα στην τραπεζα??<br /> Στειλτα στο δικο μου paypal...</p> 1
DownUNDERground Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 <p>Μπορεις.Αλλα σχεις λεφτα στο balance και θες να τα κανεις μεταφορα στην τραπεζα??<br /> Στειλτα στο δικο μου paypal... </p> What he said.
papars Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ειναι αρκετοι, και εγω μαζι, που θελουν να περασουν χρηματα στο paypal και δεν μπορουν. Αν εχεις, μπορεις να κανεις την εξυπηρετηση να περασεις τα χρηματα σε καποιο αλλο paypal και ο κατοχος αυτου να σου τα μεταφει απο λογαριασμο του στην δικη σου τραπεζα. (η να στα δωσει μετρητα)
Tigris7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τα εχω τα χρηματα στο balance στο paypal και θελω να τα μεταφερω στον λογαριασμο μου στην τραπεζα.. Mε το withdrow. Αν εγω δεν μπορω να τα μεταφερω απο το paypal μου στον λογαριασμο μου στην τραπεζα,πως θα μπορεσει εκεινος να το κανει στον δικο του λογαριασμο? Την αντιστοιχη διαδικασια δεν θα πρεπει και εκεινος να ακολουθησει?
Kenny McCormick Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μα μπορείς και συ απλά θα κάνεις εξυπηρέτηση στον άλλο γιατί να βγάλεις μπορείς να βάλεις στο balance δεν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα