Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι απο περιέργεια μιας και όσες φορές έχω δει ή ακούσει για αντίστοιχη αγγελία ζητάνε πολυετή προϋπηρεσία.....

Για ποιό κομμάτι της δουλειάς του χρειάζεται ο σερβιτόρος 5 χρόνια "πρακτικής" (ως βοηθός να υποθέσω) ;

Δεν έχω δουλέψει ποτέ αλλά πιστεύω ότι δεν ειναι και καμία επιστήμη...

(οκ εξαιρούνται -σε ένα βαθμό βέβαια- οι σερβιτόροι σε 5άστερα εστιατόρια κτλ )

Γιατί μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ειδικά για τέτοια θέση (που κατα την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να ειναι entry level θέση εργασίας για τα παιδιά 18+) σχεδόν πάντα τονίζουν οι μαγαζάτορες 3 ή 5+ χρόνια προϋπηρεσίας...

• Like 1
Δημοσ.

Περισσότερο να ξέρουν να δουλεύουν δίσκο θέλουν. Τώρα σε κάτι καφέ που δίνουν οι σερβιτοροι τα ρέστα ίσως θέλουν και σπιρτάδα!

Δημοσ.

ενω που ζητανε μονο σερβιτορες;

αν ξαφνικα το μαγαζι (ακομα και σουβλατζιδικο της κακιας ωρας) γεμισει, ο σερβιτορος θα τα βρει σκουρα, και παιζει να μην μπορει να κρατησει και ενα στοιχειωδες attitude

και ο ελληνας πελατης που βγαινει εξω, δεν εχει κατανοηση και υπομονη, νομιζει οτι ειναι το γιουσουφακι του και δεν συγχωρει λαθη

και ο μαγαζατορας νομιζει οτι ο πελατης θα κοιταει την ετικετα της μπυρας (που και καλα πρεπει να την βαλει προς την πλευρα του, γιατι ετσι διαβασε σε ενα βιβλιο του '40, φαση michelin)

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ξαναγράψει ότι είναι μια δουλειά που μπορούν να κάνουν όλοι αλλά λίγοι μπορούν να κάνουν καλά! Επίσης, οι πραγματικά καλοί σερβιτόροι δεν μένουν ποτέ από δουλειά και βγάζουν και καλά λεφτά!

Οκ επιστήμη δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά μια "τέχνη" την θέλει!

• Like 6
Δημοσ.

Περισσότερο να ξέρουν να δουλεύουν δίσκο θέλουν. Τώρα σε κάτι καφέ που δίνουν οι σερβιτοροι τα ρέστα ίσως θέλουν και σπιρτάδα!

ο δισκος (και ολα, εκτος απο την συμπεριφορα που θελει κανα 3ημερο) μαθαινεται για πλακα, βυζια θελουν να εχεις και να μην δειχνεις οτι δεν προτιθεσαι να στα πιασουν

Έχω ξαναγράψει ότι είναι μια δουλειά που μπορούν να κάνουν όλοι αλλά λίγοι μπορούν να κάνουν καλά! Επίσης, οι πραγματικά καλοί σερβιτόροι δεν μένουν ποτέ από δουλειά και βγάζουν και καλά λεφτά!

Οκ επιστήμη δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλά μια "τέχνη" την θέλει!

οπως σχεδον ολα, μυαλο θελει και εξασκηση μονο

• Like 1
Δημοσ.

σερβιτορος δεν ειναι μονο ο δισκος, ειναι κυριως η συμπεριφορά κ ο τροπος που αντιμετωπιζεις τον πελάτη βεβαια πολυ μαγαζατορες που ειναι γτπ ,boobs να χεις κ ολα γίνονται

Δημοσ.

Θέλει σπιρτάδα και μυαλό κυρίως. Ζητάνε προυπηρεσία γιατί θέλουν έναν στρωμένο σερβιτόρο και όχι κάποιον που στην αρχή θα κάνει λάθος στις παραγγελίες. Ο δίσκος είναι το λιγότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εκεί που είμαι τώρα στην αρχή ήμουν για φευγιό αλλά του είπε ο άλλος σερβιτορος που μετράει η γνώμη του, δώστου χρόνο θα δεις 3 χρόνια τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος να πει κακό λόγο για μένα (πέρα απο την εξυπηρετηση είναι και ο τρόπος που προσεγγιζεις τον κάθε πελάτη ξεχωριστά) εκτός απο μια που άπλα δεν της άρεσε η φάτσα μου, και μου άφηνε 6-7 εύρω tips που να της άρεσε κιόλας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...