Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Έχω έρθει στο σπίτι της ξαδέρφης μου για να μείνω λίγο καιρό ή οποία έχει ένα θηλυκό pitbull. Πως να το προσεγγισω σωστά ώστε να με "συμπαθήσει" και να παίξω μαζί του χωρίς κίνδυνο; Πρώτη αντίδραση όταν με είδε με την ξαδέρφη μου ήταν να σηκωθεί στα πίσω πόδια και να θέλει να έρθει προς το μέρος μου. Ήταν δεμένο και με άφησε να το χαιδεψω αλλά δεν ξέρω τι αντιδράσεις μπορεί να έχει μαζί μου αφού είμαι ξένος
manzah80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εχεις προσεγγισει τον σκυλι καθολου με την ξαδερφη σου παρων η πρωτη φορα το βλεπεις?
MT60RS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 με τα ποδια λυγισμενα (να μην φαινεσαι ψηλος) πας κοντα του και το αφηνεις να σε μυρισει και να ερθει αυτο κοντα του τα χαδια σιγα σιγα και σταδιακα και τσεκαροντας αναπνοη, βλεμα και δερμα αν ειναι χαλαρο και γουσταρει ρωτα την, τι μεζεδακι(α) να του δινεις. Να μην σε δει ο σκυλος οτι στο εδωσε αυτη. Αλλαζε του και το νερο Παρτου και κανενα παιχνιδακι, εστω κανα ξυλο βγαινετε και οι τρεις βολτα και σε καποια φαση παιρνεις το λουρι και σιγα-σιγα θα μπορεις να το βγαλεις βολτα εσυ του συμπεριφερεσαι οπως και ο ιδιοκτητης, για να μην τον μπερδεψεις. Πχ αν τον εχει μαλωσει, δεν τον χαιδευεις στα καπακια ρωτας, πριν του δωσεις φαγητο 3
omghi2u Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 το πιο βασικο δεν ρωτησατε... η ξαδερφη σου εχει ιδεα πως συμπεριφερονται σε τετοια σκυλια? ειναι αυτη the alpha? γιατι αν εχει γινει ο σκυλος ο alpha του σπιτιου , απλα εχε το νου σου και να εισαι προσεκτικος. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 το πιο βασικο δεν ρωτησατε... η ξαδερφη σου εχει ιδεα πως συμπεριφερονται σε τετοια σκυλια? ειναι αυτη the alpha? γιατι αν εχει γινει ο σκυλος ο alpha του σπιτιου , απλα εχε το νου σου και να εισαι προσεκτικος.Την έχει 1 χρόνο και κάτι και αυτή είναι το αφεντικό. Την πήρε 4ων μηνών και αυτό με ανησυχεί, αλλά δεν είδα να μην την ακούει ή να κάνει ότι θέλει.Τώρα βρέχει εδώ και κάθεται μέσα στο σπίτι της, αύριο θα πάω κάτω να την πλησιάσω ξανά
omghi2u Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εφόσων ξέρει το σκυλί οτι δεν είναι το ίδιο ο αρχων των παντων τοτε ακολουθα τις συμβουλες του ΜΤ60! Παντα με προσοχη και σεβασμο προς το σκυλι. 1
manzah80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ουτε αυτο που ρωτησα εγω απαντησες βασικα εισαι μονος σου σπιτι με τον σκυλο?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ουτε αυτο που ρωτησα εγω απαντησες βασικα εισαι μονος σου σπιτι με τον σκυλο?Είπα στο αρχικό μήνυμα ότι πήγα μαζί της πρώτη φορά που το προσέγγισα
manzah80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Α οκ ε τοτε μια χαρα οταν δει οτι το αφεντικο της σε αποδεχετε θα ειναι πολυ ποιο ευκολο.Απλα τα πιτ εχουν αυτη την κακη φημη που δεν ισχυει οτι ειναι ιδιαιτερα επιθετικα σκυλια ειδικα με τους ανθρωπους ε ειναι και σαν κτηνος το ψιλοφοβασαι
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αυτο με το σκυφτό περπάτημα πολλές φορες αγχώνει τους σκύλους και δείχνει ακριβώς αντίθετη στάση... Έτσι πως σκύβεις αν πλησιάσεις πολυ τοποθετείται το κεφάλι και μέρος του σώματος σου σχεδον πάνω απο το κεφάλι του σκύλου πραγμα που για έναν άσχημα προδιαθέτμενο σκύλο μπορεί να αναγνωσθεί ως στάση κυριαρχικοτητας. Παντού τιποτα λιχουδιές να φάει ... Κάτσε με την ξαδέρφη σου και χαλαρώστε. Άσε τον σκύλο να σε πλησιάσει και μην παρα ειςαι διαχυτικός με την ξαδέρφη σου ... 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πριν έριχνε κάτι κεραυνούς και είχε φοβηθεί πολύ, περισσότερο μου κάνει για ήμερο σκυλάκι παρά για τέρας. Ίσως να μου φαίνεται, δεν ξέρω. Θα δούμε αύριο, θα επιστρέψω με την εμπειρία μου. Είναι σχετικά μικρό κρίνοντας από αλλά pitbull που έχω δει.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μα δεν υπαρχουν άγρια κακά σκυλιά... Ανεύθυνοι ιδιοκτήτες υπαρχουν μονο.. 3
Hellaslover Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 με τα ποδια λυγισμενα (να μην φαινεσαι ψηλος) πας κοντα του και το αφηνεις να σε μυρισει και να ερθει αυτο κοντα του τα χαδια σιγα σιγα και σταδιακα και τσεκαροντας αναπνοη, βλεμα και δερμα αν ειναι χαλαρο και γουσταρει ρωτα την, τι μεζεδακι(α) να του δινεις. Να μην σε δει ο σκυλος οτι στο εδωσε αυτη. Αλλαζε του και το νερο Παρτου και κανενα παιχνιδακι, εστω κανα ξυλο βγαινετε και οι τρεις βολτα και σε καποια φαση παιρνεις το λουρι και σιγα-σιγα θα μπορεις να το βγαλεις βολτα εσυ του συμπεριφερεσαι οπως και ο ιδιοκτητης, για να μην τον μπερδεψεις. Πχ αν τον εχει μαλωσει, δεν τον χαιδευεις στα καπακια ρωτας, πριν του δωσεις φαγητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα