BlackDarkFlag Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Έχω παρατηρήσει ότι ορισμένα ποτά είναι για γυναίκες και άλλα για άντρες.. πχ το cosmopolitan είναι ποτό για γυναίκες.. αλλα το βρίσκω πολύ ξενέρωτο αυτό.. δηλαδή πως μια γεύση είναι για άντρες και μια άλλη για γυναίκα; Πρόσφατα άκουσα και για ένα σφινάκι που λέγεται το σπέρμα του μπαρμαν.. από το όνομα μου κάνει για γυναικείο γιατί δε μπορώ να φανταστώ εμένα ή αλλον άντρα να πάει να πει στον τύπο θέλω το σπέρμα του μπαρμαν θα ακουστεί κάπως.. από την άλλη βέβαια και για γυναίκα ίσως είναι κάπως.. εσείς τι έχετε να πείτε; Μου αρέσει να δοκιμάζω ποτά και έχω σκαλώσει με το συγκεκριμένο. Εσείς τι έχετε να πείτε;
InfernoN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 πινεις οτι σου αρεσει στην γευση ειτε εισαι γυναικα αντρας δελφινι ρινοκερος δεν εχει να κανει 6
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 μαλακιες ρε αγορι μου. τα ποτα δεν εχουν φυλο. πιες εκει οτι γουσταρεις κι αν κανεις κανει πλακιτσα του κοβεις τον αερα με την μια. 3
Δημοφιλής ανάρτηση kontrakultura Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 μαλακιες ρε αγορι μου. τα ποτα δεν εχουν φυλο. πιες εκει οτι γουσταρεις κι αν κανεις κανει πλακιτσα του κοβεις τον αερα με την μια. Α μπράβο...χτύπα τον με το τσαντάκι του μέικαπ σου 38
mylo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Α μπράβο...χτύπα τον με το τσαντάκι του μέικαπ σου έλιωσα...!
LongTom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μαλακίες, ότι γουστάρει ο καθένας αγοράζει και ότι γουστάρει ο καθένας πίνει. Για τους Ελ που τους νοιάζει τι πίνεις, ξύδι και συμπάθεια. Τίποτα άλλο. 4
WorLogik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Έχω παρατηρήσει ότι ορισμένα ποτά είναι για γυναίκες και άλλα για άντρες.. πχ το cosmopolitan είναι ποτό για γυναίκες.. αλλα το βρίσκω πολύ ξενέρωτο αυτό.. δηλαδή πως μια γεύση είναι για άντρες και μια άλλη για γυναίκα; Πρόσφατα άκουσα και για ένα σφινάκι που λέγεται το σπέρμα του μπαρμαν.. από το όνομα μου κάνει για γυναικείο γιατί δε μπορώ να φανταστώ εμένα ή αλλον άντρα να πάει να πει στον τύπο θέλω το σπέρμα του μπαρμαν θα ακουστεί κάπως.. από την άλλη βέβαια και για γυναίκα ίσως είναι κάπως.. εσείς τι έχετε να πείτε; Μου αρέσει να δοκιμάζω ποτά και έχω σκαλώσει με το συγκεκριμένο. Εσείς τι έχετε να πείτε; BIG TIME BULLSHIT. Αν σχολιαζουν για το τι θα πιεις μπορεις ελευθερα και με ενα ωραιο χαμογελω να τους γραψεις στα @@ σου.
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν είναι θέμα που θα έπρεπε να σε απασχολεί πιστεύω...δηλαδή, δυσκολεύομαι να σκεφτώ ότι κάποιος θα σε δει να πίνεις κοσμοπόλιταν πχ που έγραψες και θα πει κοίτα αυτός πίνει γυναικείο ποτό!
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Α μπράβο...χτύπα τον με το τσαντάκι του μέικαπ σου Χαχαχα γαμάτο!
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πριν πολλααα χρονια ειχα βγει με τον κουμπάρο μου για ποτάκι. Εγω ειχα παρει την κλασικη τεκιλιτσα μου κι εκεινος διαβαζει στον καταλογο ενα Dynamite που του φανηκε ενδιαφερον. Σκαει λοιπον ο σερβιτόρος με ενα ποτο υπερπαραγωγή, κοκκινο, με κερασι βυθισμενο και μια βλακειουλα που εβγαζε σπίθες και ολοι κοιτούσαν που θα παει. Στερεοτυπικα ξερωγω θα περιμενες να φτασει σε καποια του στυλ Kim Basinger με ανοιχτό ξωπλατο φορεμα. Η αληθεια ειναι πως ριξαμε τρελο γέλιο και ακομα θυμομαστε το στορι. Πάντως η αποψη μου ειναι πως πινεις ο,τι γουστάρεις χωρίςνα ασχολείσαι πως θα φανει στους τριγύρω, δεν προσδιορίζεσαι απο την γνώμη τους. 1
tz3s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 απλα το πολυ πολυ να φας λιγο δουλεμα απο τους φιλους σου... επισης δεν παιζει ρολο το ποτο αλλα το ποτηρι... το να πιεις σε ενα μπαρ τωρα αντρας κοκτειλ σε ψηλο ποτηρι δεν μοιαζει και το πιο αντρουα πραγμα! Αλλα παντα μπορεις να του πεις να στο βαλει σε χαμηλο.. Αντιθετως σε αλλα μαγαζια κοκτειλ μπαρ κτλ δν φαινεται και τοσο κακο.. Ειναι μια φαση σαν να εισαι γκει και απο τη μια πως σε βλεπουν στο χωριο και απο την αλλη πως σε βλεπουν στο Λονδινο
veteranos123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πρόσφατα άκουσα και για ένα σφινάκι που λέγεται το σπέρμα του μπαρμαν.. Δλδ πως είναι αυτό? Πάει ο μπάρμαν και χύνει στο ποτήρι; 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δλδ πως είναι αυτό? Πάει ο μπάρμαν και χύνει στο ποτήρι; Αρχίζω και ανησυχώ για την διαδικασία παρασκευής της σαλάτας του σεφ 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αρχίζω και ανησυχώ για την διαδικασία παρασκευής της σαλάτας του σεφΚανονική σαλάτα είναι απλά την έφτιαξε ο σεφ για τον εαυτό του και του την πήρανε, εγώ έφαγα σαλάτα της κόρης του σεφ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα