anwnymh29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καλησπερα φορουμ ελπιζω το θεμα να μπορει να σταθει στο μπλα μπλα και να μην με λιντσαρετε γνωριζετε ποια τα καθηκοντα ενος ημερησιου φυλακα μουσειου και ποια τα ωραρια?Η σχεση εργασιας ειναι μεσω ΕΣΠΑ αυτα τα καταπληκτικα 5μηνα και οπως θα καταλαβατε ειμαι επιτυχων (στα προσωρινα) και ουδεμια σχεση εχει αυτο με το αντικειμενο που σπουδασα,αλλα απελπισμενη γαρ...!
bedazzled Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Λες για αυτό εδώ; -> http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2922&Itemid=988&lang=elΓιατί δεν λέει πουθενά για επιτυχόντες.
anwnymh29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ειπα ειμαι επιτυχων στα προσωρινα , αλλα θα κοπω διοτι η προκηρυξη ελεγε οτι μπορεις να συμμετεχεις με απολυτηριο λυκειου για αυτη την κατηγορια αλλα μονο εαν εχεις 6 μηνες προυπηρεσιας σε αναλογη δουλεια.Κατι που εγω δεν το προσεξα και μαλλο θα εχω κυρωσεις,δλδ δεν θα μπορω να συμμετασχω σε μελλοντικο προγραμμα..και 3 χρονια ανεργη και τιμωρημενη..
Iris_89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εσύ δεν είχες πει σε άλλο thread πως ήσουν νοσηλεύτρια? Και δεν έχεις βρει δουλειά στον τομέα σου? :/
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εφόσον το ξέρεις ότι θα κοπείς, τι σε νοιάζει ποια είναι τα καθήκοντα;
anwnymh29 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το αντικειμενο μου ειναι αυτο Iris_89 σε εντυπωσιαζει οτι ειμαι ανεργη?? Pablo_Hasan το θεμα το ανοιξα πριν δω το λαθος μου για τα κριτηρια,οποτε σαφως αυτη την στιγμη δεν με ενδιαφερουν τα καθηκοντα με ενδιαφερει πως θα γλυτωσω καποιες κυρωσεις για ενα λαθος μου που δεν εγινε επιτηδες.
Iris_89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Κι εγώ νοσηλεύτρια είμαι, απλά δεν θέλω να εξασκώ το επάγγελμα.. Όχι δεν με εντυπωσιάζει να σου πω την αλήθεια, είναι χάλια οι συμβάσεις (όταν υπάρχουν). Ούτε σαν αποκλειστική?
anwnymh29 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Κι εγώ νοσηλεύτρια είμαι, απλά δεν θέλω να εξασκώ το επάγγελμα.. Όχι δεν με εντυπωσιάζει να σου πω την αλήθεια, είναι χάλια οι συμβάσεις (όταν υπάρχουν). Ούτε σαν αποκλειστική? Δεν υπαρχουν συμβασεις πια.. Μονο 5μηνα μεσω ΟΑΕΔ που βγαινουν πολυ σπανια πια και αυτα για τον τομεα υγειας,γι'αυτο και κανω αιτησεις και για ασχετες θεσεις.Δεν υπαρχουν εναλλακτικες..Οσον αφορα τα αποκλειστικα δεν τα αντεχω ειλικρινα συν του οτι και αυτο σβηνει σιγα σιγα,ξερω δλδ πολλες συναδελφους που εχουν αλλαξει δουλεια πια. Ουφ τι να κανουμε!Παντως για οποιον συναδελφο ενδιαφερεται ειπαν οτι θα βγουν εσπα για 2 χρονια για τα νοσοκομεια..
Iris_89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τόσο καλά.. Αν είσαι ΤΕ/ΠΕ, σκέψου το ενδεχόμενο να βρεις δουλειά έξω.. Ζητάνε πολλούς/ες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα