Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ ελπιζω το θεμα να μπορει να σταθει στο μπλα μπλα και να μην με λιντσαρετε :P γνωριζετε ποια τα καθηκοντα ενος ημερησιου φυλακα μουσειου και ποια τα ωραρια?Η σχεση εργασιας ειναι μεσω ΕΣΠΑ αυτα τα καταπληκτικα 5μηνα και οπως θα καταλαβατε ειμαι επιτυχων (στα προσωρινα) και ουδεμια σχεση εχει αυτο με το αντικειμενο που σπουδασα,αλλα απελπισμενη γαρ...!

Δημοσ.

Ειπα ειμαι επιτυχων στα προσωρινα , αλλα θα κοπω διοτι η προκηρυξη ελεγε οτι μπορεις να συμμετεχεις με απολυτηριο λυκειου για αυτη την κατηγορια αλλα μονο εαν εχεις 6 μηνες προυπηρεσιας σε αναλογη δουλεια.Κατι που εγω δεν το προσεξα και μαλλο θα εχω κυρωσεις,δλδ δεν θα μπορω να συμμετασχω σε μελλοντικο προγραμμα..και 3 χρονια ανεργη και τιμωρημενη..

Δημοσ.

Εσύ δεν είχες πει σε άλλο thread πως ήσουν νοσηλεύτρια? Και δεν έχεις βρει δουλειά στον τομέα σου? :/

Δημοσ.

Το αντικειμενο μου ειναι αυτο Iris_89 σε εντυπωσιαζει οτι ειμαι ανεργη??

Pablo_Hasan το θεμα το ανοιξα πριν δω το λαθος μου για τα κριτηρια,οποτε σαφως αυτη την στιγμη δεν με ενδιαφερουν τα καθηκοντα με ενδιαφερει πως θα γλυτωσω καποιες κυρωσεις για ενα λαθος μου που δεν εγινε επιτηδες.

Δημοσ.

Κι εγώ νοσηλεύτρια είμαι, απλά δεν θέλω να εξασκώ το επάγγελμα.. Όχι δεν με εντυπωσιάζει να σου πω την αλήθεια, είναι χάλια οι συμβάσεις (όταν υπάρχουν). Ούτε σαν αποκλειστική?

Δημοσ.

Κι εγώ νοσηλεύτρια είμαι, απλά δεν θέλω να εξασκώ το επάγγελμα.. Όχι δεν με εντυπωσιάζει να σου πω την αλήθεια, είναι χάλια οι συμβάσεις (όταν υπάρχουν). Ούτε σαν αποκλειστική?

Δεν υπαρχουν συμβασεις πια.. Μονο 5μηνα μεσω ΟΑΕΔ που βγαινουν πολυ σπανια πια και αυτα για τον τομεα υγειας,γι'αυτο και κανω αιτησεις και για ασχετες θεσεις.Δεν υπαρχουν εναλλακτικες..Οσον αφορα τα αποκλειστικα δεν τα αντεχω ειλικρινα συν του οτι και αυτο σβηνει σιγα σιγα,ξερω δλδ πολλες συναδελφους που εχουν αλλαξει δουλεια πια.

Ουφ τι να κανουμε!Παντως για οποιον συναδελφο ενδιαφερεται ειπαν οτι θα βγουν εσπα για 2 χρονια για τα νοσοκομεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...