panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ενώ το ελληνικό βγαίνει απλά με το πάτημα του Q. 3
iordanis77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δηλαδη θα ψαχνω καθε φορα για ελληνικο ή αγγλικο ερωτηματικο? Την αλλαγη γλωσσας με ποσα πληκτρα τη κανεις?
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 πως θα φτιαξει καποιος αποδεικτικο καταθεσης? θα πλαστογραφησει την αποδειξη της τραπεζας, τα ονοματα και τις υπογραφες? ακομα κι αν τα καταφερει, εχει διαπραξει ποινικο αδικημα. ναι καποιος που θελει να κλεψει θα το κανει.ειδικα ατομα που δεν ειναι απο ελλαδα οποτε μπλεκει πολυ που ειναι αλλη χωρα το εχουν κανει.κατι παρομοιο οσο θυμαμαι σου λεει να προσεχεις και στο www.car.gr .και υπαρχουν και κατι sticky Θεματα για απατες απο το ιντερνετ.
iordanis77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ναι καποιος που θελει να κλεψει θα το κανει................ Αν καποιος προσπαθησει να κλεψει επικαλουμενος συνεργεια της τραπεζας, νομιζεις οτι η τραπεζα θα το αφησει ετσι?
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 δεν θα τον αφησει ετσι η τραπεζα.αλλα αμα δεν ειναι στο ελληνικο κρατος τοτε ναι θα το κανει πιο ευκολα.γενικως εγω δεν θα παιρνα το ρισκο να μου στειλει καποιος το αποδεικτικο της τραπεζας.θα πηγαινα σε atm ή web banking να δω αν εχουν μπει.γινεται απειρος πανικος με κοροιδιες οποτε δεν θα το διακινδυνευα.ποιος μου λεει οτι ο αλλος δεν εχει βαλει ψευτικα στοιχει και 1002 .ποιος μου το λεει οτι ο αλλος δεν εχει δωσει ψευτικα στοιχεια με ψευτικη ταυτοτητα και οτι το κανει συνεχεια αυτο.τοσα εχουμε δει. 1
iordanis77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 O εταιριες δεχονται το παραστατικο της τραπεζας, που θα τους στειλεις ομως με fax. Eμεις οι ιδιωτες δε βλεπω το λογο γιατι να αρκεστουμε σε κατι τετοιο. Για να μη περιμενει ο αλλος 1-2 μερες? Καλα, εσυ μετα απο τελεια αρχιζεις τις φρασεις σου με μικρο γραμμα?
Aias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ασε τα αποδεικτικα και πας στο atm και τσεκαρεις.Αν δεν δεις τα λεφτα μην στειλεις τιποτα.Καλυτερα να περιμενει-περιμενεις 1 μερα παρα μετα να τρεχεις.Επειδη κανω και συναλλαγες εδω στις αγγελιες ,ο αλλος με 0 ποστ-κριτικες και επειδη δεν στελνω με αντικαταβολη μονο με καταθεση ,μου ειχε πει οτι θα μου εβαζε αμεσα τα λεφτα και μετα απο 2 μερες τιποτα.Βεβαια ουτε φωνη ουτε ακροαση μετα.Απλα μερικοι πατανε στο οτι μπορει να το στειλεις και επειτα να τσεκαρεις για τα λεφτα.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 O εταιριες δεχονται το παραστατικο της τραπεζας, που θα τους στειλεις ομως με fax. Eμεις οι ιδιωτες δε βλεπω το λογο γιατι να αρκεστουμε σε κατι τετοιο. Για να μη περιμενει ο αλλος 1-2 μερες? Καλα, εσυ μετα απο τελεια αρχιζεις τις φρασεις σου με μικρο γραμμα? η εταιρεια μπορει να εχει συγκεκριμενους πελατες και να θελει να το κανει αυτο.αν εσυ θες να παιξεις με αυτο δικια σου η επιλογη.χωρις παρεξηγηση το πολυ να εισαι ακομα ενας απο αυτους που μετα θα λενε μου εφαγαν τα χρηματα. ο αλλος που θελει να κλεψει λεφτα θα κανει απειρα πραγματα. υπαρχουν απειρα παραδειγματα να αναφερω. 1. το Car.gr που το αναφερει συνεχεια για το θεμα συναλλαγες. β.το sticky θεμα με τους νιγηριανους. γ.τα απειρα reports εδωμεσα για ατομα που τους εφαγαν το κινητο ή δεν ξερω τι αλλο για 1002 λογους. γιατι εμπιστευτηκαν το αλλο ατομο γιατι εκαναν καταθεση στα τυφλα πιστευοντας οτι επειδη εχουν το ονοματεπωνυμο του αλλου οτι οκ ολα μια χαρα δ.ενας χρηστης που ειχε παρει σβαρνα ολα τα forum και ειχε φαει τα απειρα λεφτα και στο τελος ειχε και το θρασος οταν του ζητησαν πισω τα λεφτα να δωσει προσημειωμενα.αν το ψαξεις θα βρεις απειρα θεματα.απο εκει και περα ο καθενας παιρνει τα ρισκα του οπως και η καθε εταιρεια παιρνει τα ρισκα της ακομα και οταν δεχεται επιταγες .πολλες φορες καποιος προκειμενου να δωσει αυτο που θελει ή προκειμενου να παρει τα λεφτα για κατι κανει παραχωρησεις να το πω ετσι με αποτελεσμα μετα να ψαχνει τα λεφτα του.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 και προσφατο παραδειγμα ----------------------------------------------- η συναλλαγη με το μέλος .....δεν έχει ολοκληρωθεί!μου έκανα έμβασμα και μου έστειλε φώτο από αυτό!μου ζήτησε να του αποστείλω το ...... και ας μην έχουν εμφανιστεί τα χρήματα στο λογαριασμό μου πράγμα που δεν έκανα..μιλώντας με τις δυο τράπεζες με βεβαιώσαν οτι δεν υπάρχει καμιά κίνηση και οτι μάλλον ακύρωσε το έμβασμα μετά την φωτο που μου έστειλε --------------------------------------------
bilya Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Επειδη ετυχε κ ημουν σε σκηνικό σε τράπεζα κ ο υπαλ. Εξηγουσε σε εναν πως αν μπουν τα λεφτά σε λαθος λογαριασμό η διαδικασία επιστροφής μπορει να κρατήσει κ μηνα κ παιζει ρόλο κ ο άλλος κ θελει ενα καρο χαρτιά κ κ κ οποτε αν γινςι κατάθεση κ εμφανιστούν στον λογαριασμό δεν γινετε ακύρωση
iordanis77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 η εταιρεια μπορει να εχει συγκεκριμενους πελατες και να θελει να το κανει αυτο.αν εσυ θες να παιξεις με αυτο δικια σου η επιλογη.χωρις παρεξηγηση το πολυ να εισαι ακομα ενας απο αυτους που μετα θα λενε μου εφαγαν τα χρηματα. ο αλλος που θελει να κλεψει λεφτα θα κανει απειρα πραγματα. υπαρχουν απειρα παραδειγματα να αναφερω. Quotαρησες μεν το μυνημα μου αλλα οπως φαινεται δεν το διαβασες. Εγω ειπα πως ο ιδιωτης δεν εχει κανεναν λογο να αρκεστει στο παραστατικο απλα για να μην περιμενει ο αλλος 1-2 μερες. Απειρα πραγματα οπως το να τον κυνηγαει η τραπεζα? Αν κανει τετοια δε θα εχει μεγαλη καριερα. Με τα κεφαλαια εισαι τσακωμενος? Επειδη ετυχε κ ημουν σε σκηνικό σε τράπεζα κ ο υπαλ. Εξηγουσε σε εναν πως αν μπουν τα λεφτά σε λαθος λογαριασμό η διαδικασία επιστροφής μπορει να κρατήσει κ μηνα κ παιζει ρόλο κ ο άλλος κ θελει ενα καρο χαρτιά κ κ κ οποτε αν γινςι κατάθεση κ εμφανιστούν στον λογαριασμό δεν γινετε ακύρωση Αν μπουν λεφτα σε ενα λογ/σμο φυσικα και δε μπορουν να βγουν, πως θα βγουν? επειδη το ζηταει καποιος?
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επειδη ετυχε κ ημουν σε σκηνικό σε τράπεζα κ ο υπαλ. Εξηγουσε σε εναν πως αν μπουν τα λεφτά σε λαθος λογαριασμό η διαδικασία επιστροφής μπορει να κρατήσει κ μηνα κ παιζει ρόλο κ ο άλλος κ θελει ενα καρο χαρτιά κ κ κ οποτε αν γινςι κατάθεση κ εμφανιστούν στον λογαριασμό δεν γινετε ακύρωση δεν ξερω και δεν μπορω να αποδειξω τι συνεβη με το φιλο παραπανω που εγραψα.αν του εκανε εμβασμα ο αλλος και το τραβηξε πισω ή αν του εστειλε fake φωτοτυπια απλα το εγραψα για να προσεχει ο κοσμος. Quotαρησες μεν το μυνημα μου αλλα οπως φαινεται δεν το διαβασες. Εγω ειπα πως ο ιδιωτης δεν εχει κανεναν λογο να αρκεστει στο παραστατικο απλα για να μην περιμενει ο αλλος 1-2 μερες. Απειρα πραγματα οπως το να τον κυνηγαει η τραπεζα? Αν κανει τετοια δε θα εχει μεγαλη καριερα. Με τα κεφαλαια εισαι τσακωμενος? Αν μπουν λεφτα σε ενα λογ/σμο φυσικα και δε μπορουν να βγουν, πως θα βγουν? επειδη το ζηταει καποιος? στην περιπτωση λαθους κατι θα γινεται απλα ναι τι μπορει να χρειαζεται ποσο καιρο μπορει να παρει κανεις δεν ξερει.επισης ο αλλος μπορει να σου πει οτι στα εστειλα με Paypal και να στελνει fake αποδεκτικο και μετα σου λενε οτι ναι δεν θα εμφανιστουν μεσα αν δεν μου στειλεις το προιον.γενικως πονταρουν σε κοσμο που δεν πολυξερει και δεν θα το ψαξει.και επειδη στο Paypal παιζουν dispute κτλ θα δεις σε πολλες περιπτωσεις να μην δεχονται το Paypal σαν τροπο πληρωμης β.ναι τσακωμενος με τα κεφαλαια. γ.ο αλλος μπορει να ειναι απο εξωτερικο οποτε λιγο να τον νοιαζει για την τραπεζα.γενικως θελει προσοχη .μην πιασουμε το καθε περιστατικο μεμονομενα.καλο ειναι να εχουμε τα ματια μας και να μην βιαζομαστε διοτι γινονται παρα πολλα πλεον εκει εξω. δ.το διαβασα το μυνημα που εκανα quote απλα δεν ημουν σιγουρος αν καταλαβα σωστα αυτο που διαβασα.μην κολλας στο quote.το εγραψα γενικα και επισης για να τονισω και αυτο που ειπες οτι επειδη μια εταιρεια παιρνει το ρισκο για χ ψ λογους δεν σημαινει οτι πρεπει να το παρουμε και εμεις.πολλες εταιρειες την εχουν πατησει επισης.ναι σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να σε κυνηγαει μια τραπεζα αλλα σκεψου το και αναποδα. σου λεω εγω οτι σου βαλα τα λεφτα και σου στελνω με email πχ το αποδεκτικο της καταθεσης .μου στελνεις το κινητο εσυ και μετα βλεπεις οτι το αποδεικτικο ειναι ψευτικο.πως μπορεις να αποδειξεις οτι μου εστειλες το κινητο και οτι το πακετο που μου εστειλες εχει μεσα κινητο και επισης πως μπορεις να αποδειξεις οτι το αποδεικτικο καταθεσης το εστειλα εγω.εσυ μπορει να εφτιαξες ενα ψευτικο αποδεκτικο καταθεσης να το εστειλες με email σε σενα για να ριξεις το φταιξιμο σε μενα.και οπως ξερουμε ελπιζω οι περισσοτεροι μπορεις να στειλεις email Και να φαινεται οτι email Θες.πχ να στειλω εγω email και να φαινεται πχ [email protected] .μετα θα ψαχνει καποιος για ip να δει απο που εφυγε το email??/δεν ειναι ολα τοσο απλα οσο φαινονται και επειδη οι κλεφτες το ξερουν αυτο για αυτο κλεβουν ασυστολα και κοροιδευουν κοσμο επειδη ξερουν οτι δεν ειναι μονο ακριβο για να κινηθεις νομικα αλλα και δεν εχεις και πολλες αποδειξεις.πχ μου στελνεις μια πετρα αντι για κινητο.αντε να αποδειξω εγω οτι εγινε αυτο.μπλεκεις πολυ.για αυτο τα ματια μας 14.
iordanis77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 στην περιπτωση λαθους κατι θα γινεται απλα ναι τι μπορει να χρειαζεται ποσο καιρο μπορει να παρει κανεις δεν ξερει. Σε περιπτωση που βαλω λεφτα στο τραπεζικο σου λογ/σμο, δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να τα παρω πισω. Φυσικα. β.ναι τσακωμενος με τα κεφαλαια. Επιτρεπεται να γραφεις ετσι, moderator ανθρωπος, με στιξη παιδιου δευτερας δημοτικου? Ειναι και αντιαισθητικο. Προσπαθησε μετα απο καθε φραση να αφηνεις διαστημα(space) και να ξεκινας με κεφαλαιο την επομενη φραση σου. Εται διευκολυνεις και τον αναγνωστη του κειμενου σου.
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επιτρεπεται να γραφεις ετσι, moderator ανθρωπος, με στιξη παιδιου δευτερας δημοτικου? Ειναι και αντιαισθητικο. Προσπαθησε μετα απο καθε φραση να αφηνεις διαστημα(space) και να ξεκινας με κεφαλαιο την επομενη φραση σου. Εται διευκολυνεις και τον αναγνωστη του κειμενου σου. Οφ τοπικ και χωρίς να είμαι αυτόκλητος υπερασπιστής κανενός. Με αφορμή το μήνυμά σου και όχι εσένα προσωπικά. Όσο μια απάντηση καλύπτει ένα ερώτημα, εκείνος που απαντάει έχει το δικαίωμα να τη γράψει όπως του αρέσει. (Με μικρά, με σημεία στίξης ή χωρίς, με κενά, χωρίς κενά....κλπ) Προφανώς ένα καλογραμμένο κείμενο είναι πιο όμορφο, αλλά όσο δεν είμαστε στο "Ομιλείτε Ελληνικά" Φόρουμ. Η ουσία της απάντησης υπερισχύει, της ορθότητας της σύναξης. Ξαναλέω πως δεν μεμφομαι εσένα, γενικά μιλώ. Ο καθένας γράφει όπως τον βολεύει ή ξέρει. Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας αν θα το διαβάσουμε. Φιλικά. Σχωρατε με για το οφ τοπικ. Υ.Γ. Και οι μοντ άνθρωποι είναι.
iordanis77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Οφ τοπικ και χωρίς να είμαι αυτόκλητος υπερασπιστής κανενός. Με αφορμή το μήνυμά σου και όχι εσένα προσωπικά. Όσο μια απάντηση καλύπτει ένα ερώτημα, εκείνος που απαντάει έχει το δικαίωμα να τη γράψει όπως του αρέσει. (Με μικρά, με σημεία στίξης ή χωρίς, με κενά, χωρίς κενά....κλπ) Προφανώς ένα καλογραμμένο κείμενο είναι πιο όμορφο, αλλά όσο δεν είμαστε το "Ομιλείτε Ελληνικά" Φόρουμ. Η ουσία της απάντησης υπερισχύει, της ορθότητας της σύναξης. Ξαναλέω πως δεν μεμφομαι εσένα, γενικά μιλώ. Ο καθένας γράφει όπως τον βολεύει ή ξέρει. Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας αν θα το διαβάσουμε. Ναι φιλε, φυσικα, δεν υποχρεωνουμε. Φιλικη συσταση εκανα. Αλλωστε κανεις δεν ειναι τελειος, εγω πχ. δε βαζω τονους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα