Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτρεπεται  να γραφεις ετσι, moderator ανθρωπος, με στιξη παιδιου δευτερας δημοτικου? Ειναι και αντιαισθητικο. Προσπαθησε μετα απο καθε φραση να αφηνεις διαστημα(space) και να ξεκινας με κεφαλαιο την επομενη φραση σου. Εται διευκολυνεις και τον αναγνωστη του κειμενου σου.

παλια εγραφα στα greeklish που ηταν ακομα χειροτερα.

για μενα ισχυουν δυο κανονες:

α.σκοπος μου ειναι να απανταω σε αποριες και οχι να κοιταω αν ειναι κεφαλαιο ή αν λειπει κομμα ή δεν ξερω τι οπως και δεν βαζω τονους με εξαιρεση το ενα τοπικ στην υπογραφη μου.αλλωστε κανεις δεν εχει παραπονεθει ως τωρα.ναι ειναι πιο ευκολο να το διαβασει καποιος οταν ειναι με κεφαλαιο η επομενη προταση και καλογραμμενο αλλα για μενα ισχυει το β. που γραφω απο κατω.

β.καποιος που εχει ρωτησει μια ερωτηση και περιμενει μια απαντηση θα την διαβασει ακομα και αν ηταν greeklish>συνηθως οι απαντησεις μου ειναι σε ερωτησεις και σπανια σε θεματα γενικης συζητησης που θα τα διαβασει πολυς κοσμος.αν αυτος που ανοιξε το θεμα ή και καποιος αλλος που ενδιαφερεται δεν θελει να διαβασει την απαντηση μου επειδη πχ δεν εχει τονους then it's ok μην το διαβασει.αυτος δεν θα λυσει το προβλημα οχι εγω.τα λεω χωρις παρεξηγηση.σιγουρα ειναι ωραιο να φαινεται το κεφαλαιο και το κενο  αλλα ναι το να κανω αυτην την αλλαγη θελει καμποση προσπαθεια για να συνηθισω στο νεο αυτο τροπο.

τωρα οτι ειμαι Moderator δεν αλλαζει κατι που να με διαφοροποιει στο θεμα αυτο με τους χρηστες.το θεμα prestige αν εννοεις αυτο μου περναει αδιαφορο.αλλωστε οπως εχω ξαναπει προτιμω η συνεισφορα μου οπως ξερουν και αλλα ατομα να ειναι  απαντησεις σε ερωτησεις παρα στο moderating Κομματι. και οπως γραφω εσυ το βλεπεις σαν στιξη δευτερας δημοτικου.εγω βλεπω οτι υπαρχει μια ερωτηση που απλα θελει απαντηση με οποιονδηποτε τροπο γραφτει αυτη.εστιαζω στο αποτελεσμα και οχι στο πως θα γραφτει.απλα πρακτικο και τεχνικο μυαλο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι φιλε, φυσικα, δεν υποχρεωνουμε. Φιλικη συσταση εκανα. Αλλωστε κανεις δεν ειναι τελειος, εγω πχ. δε βαζω τονους.

Να κάνω κι εγώ μια φιλική σύσταση; Για κάποιον που βλέπω πως του αρέσει το καλαίσθητο και γενικά ακολουθεί τους "τύπους", επίτρεψέ μου να το πω έτσι, θα περίμενα και την ανάλογη συμπεριφορά από μέρους του. Νομίζω πως αν δεις κι εσύ ξανά τα μηνύματά σου, θα συμφωνήσεις μαζί μου - ως προς την συχνότητα και την ποιότητα του ύφους τους. Γιατί έχει διαφορά το δικό σου ύφος με ένα μήνυμα του τύπου "ξέρεις, μήπως θα μπορούσες να γράφεις έτσι κι έτσι, γιατί με κουράζει αυτό το στιλ γραψίματος;". Για μένα ήταν αγένεια, αν θέλουμε να ακριβολογούμε. Και σε ποιον; Σε κάποιον που αφιερώνει χρόνο απ' την μέρα του -επανειλημμένως- για να λύνει απορίες -- όποια πέτρα και να σηκώσεις τον Πουλίνο θα βρεις από κάτω. Ας μην είναι αυτό το ευχαριστώ μας σε ανθρώπους που έχουν την ευγενή καλοσύνη και θέληση να βοηθούν. Όχι ότι διαφωνώ μαζί σου στην ουσία, ίσα ίσα, καίτοι δεν βρίσκω και λόγο να γίνει κουβέντα επ' αυτού, εφόσον γράφει στα ελληνικά κι όχι με greeklish. Απλώς θέλω να πω πως τα πάντα στην καθημερινότητά μας τα χρωματίζει ο τρόπος. Και για να περιμένουμε κάποια πράγματα, θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να θέτουμε τις βάσεις, ώστε να υπάρξει το ανάλογο αλισβερίσι.

Σ' τα λέω εντελώς φιλικά όλα αυτά, δεν κάνω επίθεση.

Και φυσικά δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, αλλά σε όλους, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και μένα.

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια φιλική σύσταση; Για κάποιον που βλέπω πως του αρέσει το καλαίσθητο και γενικά ακολουθεί τους "τύπους", επίτρεψέ μου να το πω ..............

Περα απο την καλαισθησια, ειναι πιο ευαναγνωστο να ξεκινας τις φρασεις σου με κεφαλαιο.

Δηλαδη δεν ειναι μονο να γραψουμε με το τροπο που μας βολευει, ειναι και να διευκολυνουμε τους αναγνωστες να μας διαβαζουν πιο ευκολα. Αυτη ειναι και δικη μου προτεραιοτητα, παντα σκεφτομαι πως θα ειμαι πιο ευαναγνωστος και πιο ευκολως αντιληπτος στον αναγνωστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...