Drop_Dead Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Όλα περί κάμπινγκ, είναι η πιο εύκολη περίοδος άλλωστε το καλοκαίρι! Που έχετε κάνει κάμπινγκ και σας εντυπωσίασε, τι το έκανε τόσο σπουδαίο (τοπιο, παρέα), πως πήγατε, ποια μέρη προτείνετε κτλ. Εγώ ήμουν κάποιες μέρες στον Κομμό, νότια του Ηρακλείου δίπλα στα Μάταλα, παραλία γυμνηστών, με καλή παρέα και αρκετές καβάτζες στα 20 μέτρα από την θάλασσα. Γενικά φτάνεις εύκολα με κτελ από Ηράκλειο και λίγο περπάτημα. Εσείς; ΥΓ. Και πάσης φύσεως συμβουλές για να γίνει πιο άνετο το καμπινγκ, μικροτιπσ κτλ
stratos_21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Χιλιαδού πριν 2 χρόνια. Πολύ καλό για πρωτάρη, με αρκετό κόσμο, καντίνα που φτιάχνει τα πάντα δίπλα στην θάλασσα και αρκετά όμορφα μέρη on the way (πχ Δίρφυ). Επίσης κατά μήκος της παραλίας έχει ντουζιέρες. Ο κόσμος αρκετά δεκτικός με τους κατασκηνωτές καθότι βασική πηγή εσόδων. Επίσης είχε άλλα διάφορα μέρη ανά την Εύβοια και σε κοντινές αποστάσεις για να μείνει κάποιος. Είχα πάει με το τότε αμόρε, από 800 χρόνια πρόσκοποι και οι 2, άρα μας φάνηκε σαν ξενοδοχείο.
groot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ανάφη το 1999. Ήταν πολύ καλά! Αμέσως επόμενο είναι το γαιδουρονήσι (ή αλλιώς, νήσος χρυσή). Επίσης το 2000-01 (δεν θυμάμαι ακριβώς) και για 20 ημέρες (συνεχόμενα).
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μικρό Σεϊτάνι, Σάμος. Αλλά για Μάιο αρχές Ιουνίου ή μετά το δεκαπενταυγουστο. Και πάρε κανα ψαροντούφεκο μαζί σου (μη του μπιπ μπιπ τη μάνα, το ψάρι που θα φας εκείνη την ώρα, χτυπάς μόνο). Για αυτούς που προτιμούν το βουνό, Βουτσικάκι στη ν. πίνδο.
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Mε την τουαλέτα πως την παλεύετε? Ποια τουαλέτα; έχω μείνει 33 μέρες στο μαραθονήσι ζακύνθου...
Drop_Dead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ανάφη και Ικαρία έχω βάλει στο μάτι αλλά και τους καταρράκτες στη Νέδα για μέρος "χωρίς παραλία". Εε τουαλέτα τα κλασσικά, απομακρυσμενο μέρος ψιλοκρυφό ή τουαλέτες μαγαζιών!
xgol Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αυτό εννοώ, είναι πολύ τραγικό να μη μπορείς να πας τουαλέτα σαν άνθρωπος.
Drop_Dead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εε το ξεπερνάς το θέμα μετά από δύο τρεις φορές
groot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αυτό εννοώ, είναι πολύ τραγικό να μη μπορείς να πας τουαλέτα σαν άνθρωπος. Μα... σαν άνθρωπος πας. Σαν άνθρωπος που κάνει camping. 1
Chrisxxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ποια τουαλέτα; έχω μείνει 33 μέρες στο μαραθονήσι ζακύνθου... δυσκοίλιος; μανασου, χαλκιδικη. απο τα καλυτερα Όχι, ασε που εχει και χαλια παραλία.
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 δυσκοίλιος; Αυτός που σκέφτηκε το χέσε ψηλά κι αγνάντευε, στο Μαραθονήσι πρέπει να ταν όταν το εμπνέυστηκε... ;·)
Adon1s Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Για να μην σχηματίζει ο κόσμος λάθος εικόνα για το θέμα Camping , καλό θα είναι να διευκρινίζετε και να διευκρινίζεται αν μιλάτε για οργανωμένο ή για ελεύθερο Camping. Σε οργανωμένο Camping υπάρχουν υποδομές με τουαλέτες,λεκάνες,ντουζιέρες και καθαρίστριες για τις ανάγκες όλων. Όταν μιλάμε για ελεύθερο Camping τότε σαφώς ρίχνεις τα standards σου και κάνεις αυτό που προαναφέρθηκε ("κρυφό" σημείο όπου σκάβεις , κάνεις ότι κάνεις και ρίχνεις χώμα απο πάνω ). *Όταν λέμε για ελεύθερο , εννοούμε να βρείς εναν γκρεμό με μια παραλία κάτω , μακρυά απο ρεύμα,σπίτια,χωριά κλπ και να στήσεις . Οργανωμένα υπάρχουν άπειρα σε όλη την Ελλάδα . Google ιτ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα