Drop_Dead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Προσωπικά το "πολύ" οργανωμένο δεν μου κάνει τόσο κέφι, είναι ωραίο όταν θες να περάσεις πολύ φτηνά ένα όμορφο σκ. Στο ελεύθερο είναι η μαγεία, ενώ βοηθάει να υπάρχει κάποιο μινι μάρκετ/καντινα κοντά για να παίρνεις τα απαραίτητα!
d_gkal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 μπορει να εχει μικρη παραλια το μανασου, αλλα θαλασσα απιστευτη. γυαλι. 2 φορες που πηγα και εμεινα με σκηνες ηταν πολυ καλα. ιδια κατηγορια με αρμενιστη
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Προσωπικά το "πολύ" οργανωμένο δεν μου κάνει τόσο κέφι, είναι ωραίο όταν θες να περάσεις πολύ φτηνά ένα όμορφο σκ. Στο ελεύθερο είναι η μαγεία, ενώ βοηθάει να υπάρχει κάποιο μινι μάρκετ/καντινα κοντά για να παίρνεις τα απαραίτητα! Στο πολύ φτηνά δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ! Οι τιμές στα οργανωμένα είναι πάνω κάτω όσο ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο!
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Προσωπικά το "πολύ" οργανωμένο δεν μου κάνει τόσο κέφι, είναι ωραίο όταν θες να περάσεις πολύ φτηνά ένα όμορφο σκ. Στο ελεύθερο είναι η μαγεία, ενώ βοηθάει να υπάρχει κάποιο μινι μάρκετ/καντινα κοντά για να παίρνεις τα απαραίτητα! Εμ, ψώνισε, όταν ανοίξει το πεοιπαλ, κανένα powerbank με ηλιακό συλλέκτη να είσαι τζιτζι.;ρ Στο πολύ φτηνά δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ! Οι τιμές στα οργανωμένα είναι πάνω κάτω όσο ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο! Ανάλογα, το κάμπινγκ δίπλα στην αμερικάνικη βάση, στο Ηράκλειο, χρεώνει 6/ημέρα με το ρεύμα μέσα..
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εμ, ψώνισε, όταν ανοίξει το πεοιπαλ, κανένα powerbank με ηλιακό συλλέκτη να είσαι τζιτζι.;ρ Ανάλογα, το κάμπινγκ δίπλα στην αμερικάνικη βάση, στο Ηράκλειο, χρεώνει 6/ημέρα με το ρεύμα μέσα.. Α οκ, γιατί έχω ακούσει κάτι τιμές γύρω στα 20€ ή και λίγο παραπάνω για ένα ζευγάρι
Baator Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στο πολύ φτηνά δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ! Οι τιμές στα οργανωμένα είναι πάνω κάτω όσο ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο! Βρίσκεις πολύ φτηνότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Δεν ξέρω πως έχει κάτσει ότι το κάμπινγκ είναι φτηνό. Φτηνό είναι αν 4 μαντράχαλοι χωθείτε σε μια μικρή σκηνή ο ένας δίπλα στον άλλο σε κανά παρακμιακό κάμπινγκ. Αν ο καθένας έχει την σκηνή του (που εννοείται την στήνουν όλοι στον ίδιο χώρο!) βγαίνει κανά 12.5-13 ευρώ το άτομο η μέρα σε όλα τα κάμπινγκ της προκοπής. Αν δε, θέλεις και ρεύμα ή ψυγείο ή να έχεις και το αμάξι μέσα, βάλε άλλα 3-4 ευρώ την μέρα για το καθένα από αυτά. Όλα αυτά για σκηνές, αν πάμε σε τροχόσπιτο φάση, ακόμα και αυτά τα πενταβρώμικα και πανάρχαια που σου νοικιάζουν, οι τιμές φεύγουν ακόμα περισσότερο, τόσο που τις κάνουν απαγορευτικές για τους περισσότερους. 120 και 130 ευρώ την μέρα για ένα τροχόσπιτο που μετά βίας χωράει ένα ζευγάρι με τα 2 μικρά παιδιά τους. Με λίγα λόγια, κάμπινγκ δεν πάει κάποιος επειδή είναι φτηνά, πάει γιατί γουστάρει αυτόν τον τρόπο διακοπών και να κάθεται να πίνει τον καφέ του κάτω απ' τα δέντρα αντί μέσα σε 4 τοίχους πάλι. Τώρα, αν μιλάμε για ελεύθερο, εκεί όντως είναι τσάμπα αλλά δεν ξέρω πόσοι αντέχουν και για πόσες μέρες χωρίς ντουζ, τουαλέτα, εστιατόριο, καφετέρια ή έστω μια βρύση να ξεπλένεις τα χέρια σου που και που. Προσωπικά προτιμώ να δώσω 13-15 ευρώ την μέρα και να τα 'χω όλα αυτά. 1
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Βρίσκεις πολύ φτηνότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Δεν ξέρω πως έχει κάτσει ότι το κάμπινγκ είναι φτηνό. Φτηνό είναι αν 4 μαντράχαλοι χωθείτε σε μια μικρή σκηνή ο ένας δίπλα στον άλλο σε κανά παρακμιακό κάμπινγκ. Αν ο καθένας έχει την σκηνή του (που εννοείται την στήνουν όλοι στον ίδιο χώρο!) βγαίνει κανά 12.5-13 ευρώ το άτομο η μέρα σε όλα τα κάμπινγκ της προκοπής. Αν δε, θέλεις και ρεύμα ή ψυγείο ή να έχεις και το αμάξι μέσα, βάλε άλλα 3-4 ευρώ την μέρα για το καθένα από αυτά. Όλα αυτά για σκηνές, αν πάμε σε τροχόσπιτο φάση, ακόμα και αυτά τα πενταβρώμικα και πανάρχαια που σου νοικιάζουν, οι τιμές φεύγουν ακόμα περισσότερο, τόσο που τις κάνουν απαγορευτικές για τους περισσότερους. 120 και 130 ευρώ την μέρα για ένα τροχόσπιτο που μετά βίας χωράει ένα ζευγάρι με τα 2 μικρά παιδιά τους. Με λίγα λόγια, κάμπινγκ δεν πάει κάποιος επειδή είναι φτηνά, πάει γιατί γουστάρει αυτόν τον τρόπο διακοπών και να κάθεται να πίνει τον καφέ του κάτω απ' τα δέντρα αντί μέσα σε 4 τοίχους πάλι. Τώρα, αν μιλάμε για ελεύθερο, εκεί όντως είναι τσάμπα αλλά δεν ξέρω πόσοι αντέχουν και για πόσες μέρες χωρίς ντουζ, τουαλέτα, εστιατόριο, καφετέρια ή έστω μια βρύση να ξεπλένεις τα χέρια σου που και που. Προσωπικά προτιμώ να δώσω 13-15 ευρώ την μέρα και να τα 'χω όλα αυτά. Σοβαρά τα τροχόσπιτα τα νοικιάζουν τόσο ακριβά!;; Κάμπινγκ θα ανοίξω! Σε μια βδομάδα το κάνεις απόσβεση το τροχόσπιτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα