failer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το iphone είναι κλειδωμένο στον πάροχο o2 Αγγλία. Δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω και από που. Μου το στείλανε δώρο από Αγγλία. Ποιος μπορεί να βοηθήσει ;;
iMarilina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Το iphone είναι κλειδωμένο στον πάροχο o2 Αγγλία. Δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω και από που. Μου το στείλανε δώρο από Αγγλία. Ποιος μπορεί να βοηθήσει ;; Οποιος το έστειλε, αν είχε λογαριασμό στην Ο2 να πάρει και να ζητήσει official unlock. Αλλιώς κοιτάς από ebay ξεκλείδωμα official.
failer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Είναι Αγγλία το iphone και σε λίγες μέρες μου το στείλουν πίσω, είπαν στον συγγενή μου ότι δεν ανοίγουν κανένα Iphone εδώ και 2 χρόνια στην Ευρώπη και ότι υπάρχει λύση μέσω internet, το θέμα είναι οτί δεν ξέρω κανένα official site για official unlock και 2ον δεν έχω πιστωτική για να πληρώσω το unlock !!! Κώστα όταν μου έρθει θα το δω και θα σου πω !!
iMarilina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Είναι Αγγλία το iphone και σε λίγες μέρες μου το στείλουν πίσω, είπαν στον συγγενή μου ότι δεν ανοίγουν κανένα Iphone εδώ και 2 χρόνια στην Ευρώπη και ότι υπάρχει λύση μέσω internet, το θέμα είναι οτί δεν ξέρω κανένα official site για official unlock και 2ον δεν έχω πιστωτική για να πληρώσω το unlock !!! Κώστα όταν μου έρθει θα το δω και θα σου πω !! Τι λες, καινούριο είναι αυτό?
failer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τι λες, καινούριο είναι αυτό? Δεν ξέρω έτσι είπαν !!
alexstoubis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μαριλινα ,οταν λες ξεκλειδωμα official απο ebay; τι εννοεις; μεσω jailbreak σε iphone 4s (ακομα )δε γινεται;
iMarilina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μαριλινα ,οταν λες ξεκλειδωμα official απο ebay; τι εννοεις; μεσω jailbreak σε iphone 4s (ακομα )δε γινεται; Ξεκλείδωμα από ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα