voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Χαχαχαχα δεν έχω καμία περίεργη εφαρμογή από αυτές που φαντάζεσαι. ..το κινητό είναι καθαρο από τέτοια ! Θα κάνω αυτό που είπε ο vdseris και θα σας πω Οταν λεω εφαρμογη δεν εννοω τσοντα ξεκολλα. Η εφαρμογη που ειχα προβλημα ειχε να κανει με συστημα. ΥΓ:Τωρα θυμηθηκα ηταν εφαρμογη για φωτογραφια.Εαν δω το store θα την βρω στο ιστορικο ποια ηταν.
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Οταν λεω εφαρμογη δεν εννοω τσοντα ξεκολλα. Η εφαρμογη που ειχα προβλημα ειχε να κανει με συστημα. ΥΓ:Τωρα θυμηθηκα ηταν εφαρμογη για φωτογραφια.Εαν δω το store θα την βρω στο ιστορικο ποια ηταν. Όταν λες "μπορεί να έχεις μια εφαρμογη μην πω και εγώ τι" όλος ο κόσμος καταλαβαίνει κάτι περίεργο όχι μόνο εγώΚαι να σου πω μην κάθεσαι τώρα να ψάχνεις ποια εφαρμογή το χαλάει..σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά αν είναι να καθόμαστε να ψάχνουμε ποιες εφαρμογές κάνουν κακπ και μας κολλάνε τα κινητά...άστο απλά δεν αξίζει
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Όταν λες "μπορεί να έχεις μια εφαρμογη μην πω και εγώ τι" όλος ο κόσμος καταλαβαίνει κάτι περίεργο όχι μόνο εγώ Και να σου πω μην κάθεσαι τώρα να ψάχνεις ποια εφαρμογή το χαλάει.. Kακογραμμενη βρε αδερφε κακογραμμενη που ειναι γτ*.(κοινως). Εν πασει...κανε αυτο που σου προταθηκε αρχικως και δουλεψε το πρωτα καθαρο. Μετα βαζε τις εφαρμογες μια μια ωστε αν προκυψει προβλημα με μια απο αυτες να το καταλαβεις.
leo06 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Oχι ρε αδερφε.Σε ρωταω αν εχεις πολλες εφαρμογες γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις βαλει καμια που ειναι να μην πω για το τι.Θα πρεπει να μου πεις ποιες εχεις.Μετα(θα κανεις οτι σου εδωσε στο λινκ ο vdseris ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP). Σε kit kat τωρα δεν μπορεις να πας πισω θα χασεις εγγυηση και εχει μανουρα. Το android lollipop ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 64 bit για να ισχυει αυτο που λες.Απλα η Lollipop με τα οσα διαβαζω εκατσε καλυτερα στον Exynos. Στην επομενη αναβαθμιση πιστευω ολα θα ομαλοποιηθουνε. το lollipop είναι 64bit,ο exynos επίσης αλλά η samsung τον έχει κλειδώσει στα 32
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Kακογραμμενη βρε αδερφε κακογραμμενη που ειναι γτ*.(κοινως). Εν πασει...κανε αυτο που σου προταθηκε αρχικως και δουλεψε το πρωτα καθαρο. Μετα βαζε τις εφαρμογες μια μια ωστε αν προκυψει προβλημα με μια απο αυτες να το καταλαβεις. ωραια φιλε μου σε ευχαριστω για τον χρονο σουΚατι αλλο ...clean master και ολα αυτα κανουν δουλεια;
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 το lollipop είναι 64bit,ο exynos επίσης αλλά η samsung τον έχει κλειδώσει στα 32 Μπορω να εχω συγκεκριμενα στοιχεια περι αυτου. Η διαφορα 64 με 32 ειναι ελαχιστη και σχεδον δεν αποτυπωνεται πουθενα στις επιδοσεις.Το αν τον ξεκλειδωσει ή οχι προσωπικα δεν με ενδιαφερει και αν το κανει καλοδεχουμενο. Προσωπικα πιστευω κανεις λαθος.Στις πληροφοριες λειτουργικου μου λεει ακριβως. Kernel version 3.10.9-4456638 dpi@SWDD5901 #! 32 bit. ωραια φιλε μου σε ευχαριστω για τον χρονο σου Κατι αλλο ...clean master και ολα αυτα κανουν δουλεια; ΟΧΙ. Δημιουργουνε προβληματα μνημης,μπαταριας και αποδοσης. Μονο την Cache να καθαριζεις και το ιστορικο του browser σου. Την cache μπορεις να την καθαρισεις και μεσα απο το android. Ρυθμισεις-Χωρος αποθηκευσης-Δεδομενα στο cache-πατας επανω και οκ.
leo06 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μπορω να εχω συγκεκριμενα στοιχεια περι αυτου. Η διαφορα 64 με 32 ειναι ελαχιστη και σχεδον δεν αποτυπωνεται πουθενα στις επιδοσεις.Το αν τον ξεκλειδωσει ή οχι προσωπικα δεν με ενδιαφερει και αν το κανει καλοδεχουμενο. Προσωπικα πιστευω κανεις λαθος.Στις πληροφοριες λειτουργικου μου λεει ακριβως. Kernel version 3.10.9-4456638 dpi@SWDD5901 #! 32 bit. ΟΧΙ. Δημιουργουνε προβληματα μνημης,μπαταριας και αποδοσης. Μονο την Cache να καθαριζεις και το ιστορικο του browser σου. Την cache μπορεις να την καθαρισεις και μεσα απο το android. Ρυθμισεις-Χωρος αποθηκευσης-Δεδομενα στο cache-πατας επανω και οκ. http://developer.android.com/about/versions/lollipop.htmlτι ήθελες να λέει?αφού ο exynos λειτουργεί σαν 32
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 http://developer.android.com/about/versions/lollipop.htmlτι ήθελες να λέει?αφού ο exynos λειτουργεί σαν 32 Δηλαδη μπορεις με επεξεργαστη 64 bit να μου ποσταρεις kernel 64 bit για να δω αυτο που λες σε Lollipop 5.0.1;
leo06 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δηλαδη μπορεις με επεξεργαστη 64 bit να μου ποσταρεις kernel 64 bit για να δω αυτο που λες σε Lollipop 5.0.1; και 64bit gapps https://github.com/cgapps/vendor_google/tree/builds/arm64
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δηλαδη μπορεις με επεξεργαστη 64 bit να μου ποσταρεις kernel 64 bit για να δω αυτο που λες σε Lollipop 5.0.1; Aπο ποια συσκευη ειναι αυτο; Ρωτω διοτι ο sd 805 υποτιθεται και αυτος 64 bit ειναι ολοι δηλαδη με 5,0,1 εχουν 64 kernel;
leo06 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Aπο ποια συσκευη ειναι αυτο; Ρωτω διοτι ο sd 805 υποτιθεται και αυτος 64 bit ειναι ολοι δηλαδη με 5,0,1 εχουν 64 kernel; o 805 δεν είναι 64,μόνο οι 808 και 810 είναι,το screen είναι από το δικό μου mi4i με sd 615
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 o 805 δεν είναι 64,μόνο οι 808 και 810 είναι,το screen είναι από το δικό μου mi4i με sd 615 Tελικα ο καθενας οτι θελει λεει. Ειχα διαβασει οτι ο 805 ειναι 64. Ειχα διαβασει οτι το 64 bit kernel θελει 4 ραμ. Eιχα διαβασει... Μουφα ολα.Οτι θελουν οι εταιρειες τελικα κανουν χωρις προσωπικα να με ενδιαφερει και να κολλαω. Σε μετρησεις 32 με 64 δεν θα δει διαφορες κανεις πανω απο 5-10%. Το ιδιο ισχυει και στα windows. Δουλευω 32 και 64.Το ιδιο δουλευουν. υγ:Και το s6 σε 64 kernel δουλευει.Οποτε σωστος.
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Tελικα ο καθενας οτι θελει λεει. Ειχα διαβασει οτι ο 805 ειναι 64. Ειχα διαβασει οτι το 64 bit kernel θελει 4 ραμ. Eιχα διαβασει... Μουφα ολα.Οτι θελουν οι εταιρειες τελικα κανουν χωρις προσωπικα να με ενδιαφερει και να κολλαω. Σε μετρησεις 32 με 64 δεν θα δει διαφορες κανεις πανω απο 5-10%. Το ιδιο ισχυει και στα windows. Δουλευω 32 και 64.Το ιδιο δουλευουν. υγ:Και το s6 σε 64 kernel δουλευει.Οποτε σωστος. Βασικα πιστευω την διαφορα θα την δεις στο gaming
Stogianz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν νομιζω οτι το ιδιο δουλεύουν τα 32bit Windows με τα 64bit. Τοτε δεν θα υπήρχε κι ο λογος των 2 εκδόσεων. Τα 32 εχουν φτιαχτεί για πιο παλιά κι αργα μηχανήματα
kostas8080 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Κολλαει το Note 4... Το διαβασα κι αυτο... Ρε αδερφε ποιο μοντελο εχεις και τι android; Θα εχεις βαλει καποια εφαρμογη να μην πω τι(μαλλον)και τα εχει παιξει το Touchwiz. Μου εχει συμβει κι εμενα.Την βρηκα ποια ηταν και ολα ειναι μια χαρα.Δεν φταιει το κινητο για τις κακογραμμενες εφαρμογες.Εαν σου λαγκαρει μια εφαρμογη και δημιουργει προβλημα στην μνημη τι να σου κανει το κινητο; voldemort μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν κολλάει, δες τα ρεαλιστικά τα πράγματα,Την έχουμε ξανακάνει αυτήν την συζήτηση εμείς οι δύο και είτε σου αρέσει είτε όχι κολλάει... Το λέει και ο κοσμος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα