Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαγκες ξερει κανεις να προτεινει καμια μπαλα που να εχει αντοχη σε αγκαθακια κτλ?

3 εχω παρει στον μικρο μεσα σε 20 μερες και κρατανε το πολυ 3 μερες, ελεος. 20 ευρω πηρα την τελευταια μια nike,παρεδωσε πνευμα σημερα στην πλατεια.

Μιλαμε για σουτακια σε αυλη και πλατεια, 8 χρονων παιδια.

Δημοσ.

Ολες τα ιδια σκατα ειναι των 20 ευρω.Εμενα οι γιοι μου με ειχαν καταστρεψει.Τελικα αν και με γκρινια ξηλωσα στο σπιτι τις τριανταφυλλιες και οτι ειχε αγκαθια και σωθηκα και εξω παιζουν σε πλατεια που ευτυχως δεν εχει φυτα.Την πρωτη μαλιστα την ειχα σπασει εγω οταν εκανα ενα σουτ με εξωτερικο φαλτσο στον κορμο της τριανταφυλλιας.Παντως σε γενικη αντοχη η adidas μου φαινονται καλυτερες.Ειναι και καποιες των 50 ευρω του champions league φαινονται καλυτερες,αλλα δεν εχω παρει ποτε.

Δημοσ.

Για να πω την αληθεια εγω δεν παιρνω ακριβοτερη για να εχουν τα παιδια την χαρα του καινουργιου.Αυτες των 20 ευρω με αγκαθια η χωρις μετα απο 3-4 μηνες γινονται κολος.Ετσι τους παιρνω μια αλλη μαρκα με αλλα σχεδια και εχει τον χαβαλε του οταν την βλεπουν,αρχιζουν δηλαδη τα ουαου στυλ βαρουφακη για την καινουργια.

• Like 2
Δημοσ.

Καποια στιγμη ομως θα σου πουνε οτι μ'αυτες τις σαθρα δομημενες μπαλες ποδοσφαιρου δεν εχουνε σκοπο να αγωνιστουνε.

Και αν δε θες καλυτερη μπαλα τοτε γιατι ρωτας εδω; καλυτερη μπαλα= ακριβοτερη μπαλα

Στο πρωτο μηνυμα σου νομιζα οτι ηθελες μπαλα για σενα και λεω μπραβο μαγκακι ο 8χρονως ετσι που γραφει :P

Δημοσ.

Εχει το admiral 5αρα με κανα 10ευρω, δεν ειναι μουφα, κανει την δουλεια της. Μονο που εχει ενα μικρο ελλατωμα, ειναι καπως σκληρη οποτε αν ειναι κανενας wannabe Roberto Carlos κανονισε ο μικρος να μην παιζει τερμα.. τσουζει..

Pqvd39p.png

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν είναι όλες οι μπάλες για οποιοδήποτε έδαφος. Αυτές που είναι μαλακες από έξω είναι για χορτάρι. Κάποιες είναι για σαλας. Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες και παίρναμε μπάλες που από έξω ήταν μαλακες και παίζαμε σε πισσα μετά από μια εβδομάδα στην μπάλα έλειπαν κομμάτια.

Δημοσ.

Τι μου θυμισες.Παιζαμε με εκεινες τις πλαστικες που ειχαν τις σταμπες των ομαδων.Καναν οι πουτανες τετοια ζικ-ζακ στον αερα που ουτε ο Σαργκανης δεν μπορουσε να μαντεψει την πορεια.

Δημοσ.

+1 για select, οι πιο σκληροτράχηλες 

Δεν ξέρω βέβαια αν θα αρέσει στα παιδιά σου, από ό,τι θυμάμαι ήταν αρκετά σκληρές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...