Legolas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλησπερα, θελω να ρωτησω κατι που ειδα στο gsis και εχω απορια, εχω κανει τη φορλογικη δηλωση (ο λογιστης δηλαδη) και μου εχει βγει να πληρωσω το ποσό. Μπαίνω τώρα στο gsis και πατάω Προσωποποιημένη Πληροφόρηση και μου ανοιγει το ημερολόγιο και moy βγάζει αυτό τι ειναι αυτά τα δυο στα δεξια ? Μηπως εχει κανει καμια πατάτα ο λογιστής ? ή μηπως εχει ξεχάσει κατι ?
makfil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μετά την είσοδο στο gsis, θα επιλέξεις "Ο λογαριασμός μου" από την πάνω μπάρα και στη νέα καρτέλα που θα βγει θα επιλέξεις "Εφαρμογές" στη 2η σειρά.. Εάν θέλεις να δεις τι οφείλεις, από την ενότητα "Προσωποποιημένη Πληροφόρηση" θα επιλέξεις "Στοιχεία οφειλών" στη 5η σειρά. Εάν θέλεις να δεις και να κατεβάσεις τη δήλωση που έκανες, θα πας παρακάτω στην ενότητα "Φόρος εισοδήματος Φυσικών Προσώπων" και θα επιλέξεις "Δηλώσεις Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων" κλπ. 1
enterhere Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Επίσης στην σελίδα "προσωποποιημένη πληροφόρηση", που μπήκες την πρώτη φορά, πατάς αριστερά εκεί που λέει: "στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" και σου βγάζει αυτό που ψάχνεις. Επίσης έχε υπόψη σου, ότι η φορολογική δήλωση που έχεις κάνει στον λογιστή, καθυστερεί μερικές μέρες για να την δεις στο gsis.
Legolas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 δεν θελω να δω τι οφειλω... θελω να μαθω τι ειναι αυτα τα δυο που λεει δεξια... τα παταω ή ειναι ασχετα ?
enterhere Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στην δικιά μου δήλωση δεν βλέπω αυτα τα δυο δεξια επάνω που λες. Στο είπα και πριν, μάλλον η δικιά σου δήλωση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα απο το σύστημα, παρόλο που την κατέθεσε ο λογιστής.
Legolas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 αφου εχει βγει η ταυτοτητα οφειλης. πληρωνω φορο 147 ευρω. εγω ειμαι ελευθερος επαγγελματιας μηπως παιζει κανα ρολο ? τη δηλωση την εχω κανει εδω και 20 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα