KiriosD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Βλέπω σε πολλά θέματα διάφοροι λένε "Μα καλά τόσα λευτα και βάζεις τόσο φθηνό κουτί;;;" Εάν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση, και πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο budget συνήθως είναι ιντελ ποιος ο λόγος να βάλεις ένα ακριβό κουτι; Καλύτερες ψυξεις αν δε σε ενδιαφέρει ούτε το overclock στα άκρα ;
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αναλογα τι εννοεις ακριβο κουτι. Το Airflow και οι χωροι για μελλοντικη χρηση ειναι απο τα σιγουρα θετικα των κουτιων αυτων μιας και κουτι δεν αλλαζεις τοσο συχνα οσο την καρτα γραφικων,και ειδικα αν ειναι και καλο FUll tower pc μπορεις να το κρατησεις ανετα για 6-7χρονια σχεδον οσο κρατας την οθονη. Οσο για το τι διαβαζουμε στο τμημα που λες αστο γιατι τα περισσοτερα ειναι ψιλο οτι να ναι. 1
nikos1982 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 το θεμα ψυξεις κανεις δεν κανεις oc το χριαζεσαι.αν πας και βαλει ενα κουτι του 20ρικου και το πισι εχει μεσα μια 780 εναν 4790 σκληρους κτλ και δεν μπορει το κουτι με τους ανεμηστιρες να διοξουν το ζεστο αερα μεσα θα βρασει.χωρια που αν πας πχ σε μια τοσο μεγαλη καρτα το κουτι τοου 20ρικου δεν θα μπορει να την χορεσει λογο μικρου χωρου.
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ναι πράγματι αν δεν σ'ενδιαφερει το Pc δεν φτιάχνεις Pc.. Το καλό κουτί αφήνει έξω την σκόνη,κρατάει μέσα τον θόρυβο,ομορφαίνει την καθημερινότητα σου,ψύχει σωστά την επένδυση σου,δεν σε βασανίζει στις αναβαθμίσεις σου,δεν σου κόβει τα χέρια όταν το σκαλίζεις,και πολλά ακόμα. 10
Ratata Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το ακριβο κουτι δεν σημαινει ομορφια μονο . 1ον καλυτερο airflow , το κυριοτερο , 2ον cable management που ειναι πολυ σημαντικο για παραδειγμα αν θες να κανεις μια αναβαθμιση μετα απο καιρο θα την κανεις τσακ μπαμ χωρις να βγαζεις μητρικες κλπ και 3ο και σπουδαιοτερο η καγκουρια . Αν το κουτι δεν εχει τζαμι στα πλαγια να φαινεται η gtx , η υδροψηξη και τα φωτακια led , τοτε τι να το κανεις 1
vb23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν και πολλα καλα κουτιά που κάνουν ολα τα παραπάνω που αναφέρουν τα παιδιά χωρις πολλα λεφτα το πολυ ακριβό ειναι για να βγάλουμε και λιγο τα γουστα μας .. Σίγουρα θα βρεις κατι εξίσου καλο σε ενα κουτί που κοστίζει 100€+ με ενα που κανει 250€+. Προσωπική μου άποψη εαν το pc εχει προδιαγραφές μην το στριμώξεις, πήγαινε σε foul tower
The_Judas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν πλέον και κουτιά με 50 ευρώ με τα οποία κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Εφόσον μιλάμε για midi tower δεν θα δεις τεράστια διαφορά, γιατί οι διαστάσεις είναι πάνω-κάτω οι ίδιες. Αν χρειάζεσαι κάτι πραγματικά ευρύχωρο προχωράς σε full tower.
alldaynews Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Οταν θέλεις το απόλυτο πρέπει να τα χώσεις.Αλλιώς κοιτάς μέχρι που φτανει το μπαγιόκο
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Βλέπω σε πολλά θέματα διάφοροι λένε "Μα καλά τόσα λευτα και βάζεις τόσο φθηνό κουτί;;;" Εάν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση, και πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο budget συνήθως είναι ιντελ ποιος ο λόγος να βάλεις ένα ακριβό κουτι; Καλύτερες ψυξεις αν δε σε ενδιαφέρει ούτε το overclock στα άκρα ; Τα ειπαν ολα και δεν προλαβα. Υπαρχουν μερικες περιπτωσεις, που βγαινουν κουτια με πολυ καλη αρχιτεκτονικη,εξαιρετικο airflow και ειναι και φτηνα,ειναι το λεγομενο vfm. Αυτα με ενδιαφερουν προσωπικα.Πανω απο 100 ευρω δεν δινω για κουτι,οσο καλο και αν ειναι.Αντε σπανια 130 αν ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ. Παντως με τους ssd που φτηναινουν και σιγα σιγα θα αντικαταστησουν τους συμβατικους, και επειδη οι επεξεργαστες και οι καρτες γραφικων,οσο παει καταναλωνουν ολο και λιγοτερο ρευμα,τα full tower , με εξαιρεση επαγγελματιες και αλλες ειδικες περιπτωσεις,θα γινουν πλεον παρελθον. Παρε για παραδειγμα το κουτι μου.Χωραει ολες τις καρτες γραφικων και εχει θεσεις για 4 ssd ξεχωριστα,tool less. Εκει θα μπουν στο μελλον οι 500αρηδες ssd. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τα ειπαν ολα και δεν προλαβα. Υπαρχουν μερικες περιπτωσεις, που βγαινουν κουτια με πολυ καλη αρχιτεκτονικη,εξαιρετικο airflow και ειναι και φτηνα,ειναι το λεγομενο vfm. Αυτα με ενδιαφερουν προσωπικα.Πανω απο 100 ευρω δεν δινω για κουτι,οσο καλο και αν ειναι.Αντε σπανια 130 αν ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ. Παντως με τους ssd που φτηναινουν και σιγα σιγα θα αντικαταστησουν τους συμβατικους, και επειδη οι επεξεργαστες και οι καρτες γραφικων,οσο παει καταναλωνουν ολο και λιγοτερο ρευμα,τα full tower , με εξαιρεση επαγγελματιες και αλλες ειδικες περιπτωσεις,θα γινουν πλεον παρελθον. Παρε για παραδειγμα το κουτι μου.Χωραει ολες τις καρτες γραφικων και εχει θεσεις για 4 ssd ξεχωριστα,tool less. Εκει θα μπουν στο μελλον οι 500αρηδες ssd. Πηγα να πω παρε παραδειγμα το κουτι μου αλλα επειδη θα πεφτανε ντοματες και γιαουρτια ειπα αστο καλυτερα 1
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Πηγα να πω παρε παραδειγμα το κουτι μου αλλα επειδη θα πεφτανε ντοματες και γιαουρτια ειπα αστο καλυτερα Δεν ξερω ποιο κουτι εχεις.
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω ποιο κουτι εχεις. Cm storm Trooper μην με ρωτησεις γιατι μου κολλησε σχεδιαστικα ουτε εγω ξερω 2
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Cm storm Trooper μην με ρωτησεις γιατι μου κολλησε σχεδιαστικα ουτε εγω ξερω Εκπληκτικο κουτι,απο καθε αποψη.
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Βρε εγγυηση εγγυηση αλλα εχε χαρη που δεν ειχε βγει τοτε το Phanteks αλλιως αυτο θα χτυπαγα κυριως επειδη ειναι φθηνοτερο . Ασε που πλεον θα αγοραζα ανετα και Fractal για το Minimal design
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα