AlienTechGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Μου έδωσαν πρόσφατα κάτι γυαλιά Ray-Ban (μάλλον αυθεντικά) αλλά έχουν αυτή τη "βρωμιά" (ή οτιδήποτε είναι τέλος πάντων) που φαίνεται στη φώτο.Ξέρετε μήπως,τι σκατά είναι και αν βγαίνει;;
Mau-Maus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 μάκα ειναι απο την βρώμα αυτουνού που στα έδωσε ! οινόπνευμα για αρχη για να μην κολλήσεις τίποτα και μετα βλέπουμε .. επίσης μην τα ακουμπάς έτσι κάτω , θα χαλάσεις και το γυαλί , απο την ανάποδη άφηνε τα .
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 σκουρια χαλκου ή μουχλα, ειναι κατω απο το πλαστικο οποτε δεν βγαινει αν δεν βγαλεις το πλαστικο 1
AlienTechGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 μάκα ειναι απο την βρώμα αυτουνού που στα έδωσε ! οινόπνευμα για αρχη για να μην κολλήσεις τίποτα και μετα βλέπουμε .. επίσης μην τα ακουμπάς έτσι κάτω , θα χαλάσεις και το γυαλί , απο την ανάποδη άφηνε τα . Ποτέ δε τα αφήνω έτσι,έτυχε τώρα,λόγω της φώτο... Τα καθάρισα μόλις με οινόπνευμα.Τώρα τι κάνουμε;;Προφανώς,και είναι από μέσα όπως είπε και η evabb αλλά δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να βγει το πλαστικό.
jonkyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το πας σε ενα καταστημα οπτικων. Αν ειναι σοβαροι ανθρωποι, θα σου το κανουν για το τπτ, 2-3 ευρω ξερω γω και πολλα λεω. Αν ειναι και γειτονιας ή αν εισαι πελατης τους θα το κανουν δωρεαν. Για καθε ενδεχομενο ρωτησε ποσο κανει πριν τα αφησεις. Δεν ειναι ντροπη. Καλοφορετα. 1
AlienTechGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Επαναφέρω το θέμα, Μες τον Αύγουστο τα πήγα σε κατάστημα οπτικών,και μου τα καθάρισαν δωρεάν.Είναι σαν καινούρια τώρα,πραγματικά... Απλά ψήνομαι να τα πουλήσω μιας και δε μου χρειάζονται (έχω ήδη αρκετά "παρόμοια" ζευγάρια,στη κατοχή μου).Να τα βάλω σε κάνα eBay;;Και αν ναι πόσο πιάνουν περίπου;; Υ.Γ.Είναι 100% γνήσια πάντως,ελεγμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα