buuren Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Λοιπον τι λετε? Φτιαχνουμε αυτό το thread σε αντικατασταση των status που καταργηθηκε? Να λεει ο κάθε ενας ότι τον απασχολει και να λαμβανει απαντηση με παραθεση? Θα χανεσαι βεβαια αλλα νομιζω θα εχει και πλακα. * θα είναι ένα νημα μπλα-μπλα μεσα στο μπλα-μπλα * προσωπικα στεναχωρηθηκα πολύ που μας σταματησαν τα status @ Aν η ιδεα είναι χαζομαρα παρακαλειται ενας mod να το περιποιηθεί όπως πρεπει! 3
vaggelouras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Έχω να καθαρίσω το ερκοντίσιον 4 χρόνια... πιάνεται; 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πότε θα φύγω από την χώρα. Βέβαια υπάρχει και το fb γι' αυτό ;p 2
lefteris210 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 3 ωρες δουλειά ακόμα..... χαχαχα πλάκα έχει το θέμα
Mesu_dil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πότε θα φύγω από την χώρα. Βέβαια υπάρχει και το fb γι' αυτό ;p link?
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Unofficial. 3 ωρες δουλειά ακόμα..... χαχαχα πλάκα έχει το θέμα όλο αστειάκι κάνει το άτιμο.
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 αύριο δουλεύω κ βαριέμαι ελεεινά στην ιδέα , νεκρή εποχή τελείως , βαρεμάρα + ζέστη για ώρες , αν είμαι τυχερός θα βρεθώ σε εξωτερικές δουλειές οπότε θα περάσει γρηγορότερα η ώρα , όμως θα χρειαστώ δεύτερη μπλούζα , μη πω τρίτη μέχρι να έρθω σπίτι και να καώ απο τη ζέστη μιας κ χτυπάει το δωμάτιο μου ο ήλιος full. Νιώθω πεσμένος γενικότερα σα να έχω χαμηλή μπαταρία εδώ και εβδομάδες και δεν έχω κ φράγκα να πάρω τίποτα να speedάρω λίγο Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να μπουν 2 μισθοί και η θεωρία , υπάρχει πιθανότητα να μην μπουν και να το πάνε τρενάκι για αργότερα , ήδη έχω μπει μέσα 200++ euro σε εισιτήρια και το ταμείο έκτακτης ανάγκης (οικονομίες) στερεύει επικίνδυνα αυτά με απασχολούν αυτή τη στιγμή
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Unofficial. Θέλει να γίνει οφίσιαλ στη θέση του οφίσιαλ, γίνονται αυτά; βλέπω κλειδαριά. 6
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Θέλει να γίνει οφίσιαλ στη θέση του οφίσιαλ, γίνονται αυτά; βλέπω κλειδαριά. βασικά έπρεπε να το ανοίξουν πάλι και απλά σε ανάλογη περίπτωση πολιτικών αναταραχών να τρώει lock μέχρι να περάσει η φάση αν και το κάνανε για να μη ρίξουν μαζικά ban έτσι κ αλλιώς δεν έχει νόημα το ban , χαλάει η παρέα , τα κωθώνια , το κουτούκι του κυρ insomniac 3
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 βασικά έπρεπε να το ανοίξουν πάλι και απλά σε ανάλογη περίπτωση πολιτικών αναταραχών να τρώει lock μέχρι να περάσει η φάση αν και το κάνανε για να μη ρίξουν μαζικά ban έτσι κ αλλιώς δεν έχει νόημα το ban , χαλάει η παρέα , τα κωθώνια , το κουτούκι του κυρ insomniac Υπήρχε πολιτική υποτροπή γι' αυτό μάλλον έπεσε βαρύς ο πέλεκυς.. Τι να κάνουν και τα οφτοπικόπουλα από την άλλη, βρεθήκανε στη δίνη των πολιτικών εξελίξεων. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 βασικά, μην κάνετε σχόλια για τη διαχείριση, 1. επειδή απαγορεύονται, 2. επειδή θα το κλειδώσουν το παρόν, 3. υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και απειλούν με αποκλεισμούς και 4. υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να σώσουν τις μαλακίες που γράφουν οι 3 (σε εκτιμούμε Parsifal). και για να γίνει οφφισιαλ, ο luci πρέπει να το ανοίξει κάνοντας c/p τα λινξ από τα προηγούμενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις