Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματήστε την γκρινια, τι πραγμα είναι αυτό....αλυσιδες, λουκετα, περπατάνε οι mod νευρικα στους διαδρομους κτλ.

Δημοσ.

1. Αυτό που λέει ο από πάνω... πλεον δεν βρίσκω μπλούζες! (110~ είμαι). Όλες έχουν στενό καλούπι! το καλούπι είναι το θέμα μου!

2. Τώρα με τις ζέστες, θα θελα είναι η αλήθεια να έχω μια να παίζουμε σφαλιάρες. Βασικά να τη κοπανάω σφαλιάρες... φαπ φαπ φαπ.

Δημοσ.

Υπήρχε πολιτική υποτροπή γι' αυτό μάλλον έπεσε βαρύς ο πέλεκυς.. Τι να κάνουν και τα οφτοπικόπουλα από την άλλη, βρεθήκανε στη δίνη των πολιτικών εξελίξεων.  :P

βασικά, μην κάνετε σχόλια για τη διαχείριση, 1. επειδή απαγορεύονται, 2. επειδή θα το κλειδώσουν το παρόν, 3. υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και απειλούν με αποκλεισμούς και 4. υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να σώσουν τις μαλακίες που γράφουν οι 3 (σε εκτιμούμε Parsifal).

και για να γίνει οφφισιαλ, ο luci πρέπει να το ανοίξει κάνοντας c/p τα λινξ από τα προηγούμενα.

Αλήτες όλοι τους

Επίσης

Μονο τα χρήματα με απασχολούν και, μερικές φορές, πως φτάσαμε ως εδώ..

• Like 1
Δημοσ.

1. Αυτό που λέει ο από πάνω... πλεον δεν βρίσκω μπλούζες! (110~ είμαι). Όλες έχουν στενό καλούπι! το καλούπι είναι το θέμα μου!

2. Τώρα με τις ζέστες, θα θελα είναι η αλήθεια να έχω μια να παίζουμε σφαλιάρες. Βασικά να τη κοπανάω σφαλιάρες... φαπ φαπ φαπ.

Σωστο σε βρισκω

Δημοσ.

Τι με απασχολεί...

Που θα βρω 500ε να δώσω στη ΔΕΗ...

Ω ρε φίλε αυτός κι αν είναι βαρύς πέλεκυς

Σταματήστε την γκρινια, τι πραγμα είναι αυτό....αλυσιδες, λουκετα, περπατάνε οι mod νευρικα στους διαδρομους κτλ.

Σε προετοιμάζουμε γι' αυτά που έρχονται.  :ph34r:  :ph34r:    Μακάρι να διαψευστούμε και το θρεντ να μακροημερεύσει

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να γράψω 2 πράγματα ή θα είμαι off topic ?  :-D

1.Πώς θα βρω άκρη να φύγω από το ...έλο.

2.Αύριο ξεκινάω δουλειά μετά από άδεια... :cry:

Δημοσ.

Μόλις πέρασα δίπλα από τη ΔΕ-ΔΕ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ και δεν έβγαλα ούτε μια selfie ο χαζός  :(

Δυνατό milf από κοντά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...