Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και νομιζα οτι ήμουν ο μόνος.

Το κρυο παλεύεται με καμια-δυο μπλουζες, ζακετες και μπουφάν. Τουλάχιστον εδω στα νότια, πανω ουτε με κουβερτες απο οτι ξερω. Την ζεστη παλι δεν την γλυτώνει κανεις..

Η δική μου άποψη είναι εντελώς αντίθετη. Ταλαιπωρούμαι και στο κρύο και στην ζέστη, αλλά δεν την παλεύω με τίποτε στο κρύο. Μην μπερδεύουμε εποχές φθηνοπώρου με τον χειμώνα.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Περιμένοντας να παγώσει το ζελέ.

Στην αναμονή σκέφτομαι τον insomniac να πλατσουρίζει στα λιμνάζοντα νερά του Μισισίπι πίνοντας Λουιζιάνικα Κοκτέιλς.  :-D

Δημοσ.

να φαω το τελευταίο κομμάτι πίτα τώρα ή το πρωί?

Τωρα να τελειώνεις, εγω σηκωνομαι από το κρεβατι σε κατι τετοια. Μην αφηνεις στη μεση αυτές τις δουλειες. :-D

Δημοσ.

Θα εχω τα κουφετα σοκολατας μεχρι τη πεμπτη ή θα με γράψει το shop μπομπονιέρας και θα τρέχω σα τον Βέγγο;

ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΦ ΠΙΑ :-(

Δημοσ.

να φαω το τελευταίο κομμάτι πίτα τώρα ή το πρωί?

Φαε τωρα που μπορεις, δε ξες τι σου ξημερωνει αυριο

Δημοσ.

1ον, διακοπές τέλος και αύριο δουλειά :/

2ον, άρχισα δίαιτα, δεν το'χα ξανακάνει και έχω φρικάρει (είστε ήρωες όσοι τα καταφέρνετε!!!). Ελπίζω να μπορέσω να χάσω 8-9 κιλά σε δύο μήνες, fingers crossed.

3ον, πόσο τα σπάει το Back to the Future part II.

Δημοσ.

1ον, διακοπές τέλος και αύριο δουλειά :/

2ον, άρχισα δίαιτα, δεν το'χα ξανακάνει και έχω φρικάρει (είστε ήρωες όσοι τα καταφέρνετε!!!). Ελπίζω να μπορέσω να χάσω 8-9 κιλά σε δύο μήνες, fingers crossed.

3ον, πόσο τα σπάει το Back to the Future part II.

Από που ακριβώς θα τα χάσεις αυτά τα 8-9 κιλά...? Βασικά, πόσα κιλά είσαι? :P

Δημοσ.

Άστα κούκλα μου...έφτασα πάνω από 55 και θέλω να γυρίσω στα 49 μπας και νιώσω καλά να με βλέπω στον καθρέπτη. Μιλάμε για πολύ κακή ψυχολογία τους τελευταίους μήνες.

(Και ξέρω τί θα πείτε 'εδώ υπάρχουν και παχύσαρκοι', 'εδώ άλλοι υποφέρουν από καρκινο', 'γιατί να χάσεις τόσα κιλά' κλπ κλπ κλπ...τα ξέρω βέβαια όλα αυτά αλλά είναι δικό μου θέμα. Θέλω να νιώσω καλύτερα και να μην ντρέπομαι ακόμα και να βάλω ένα σορτς.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...