V for Vagelis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αν πας και ζησεις εκει τοτε θα ξερεις πως ειναι ακριβως τα πραγματα, το να χλευαζουμε ειναι ευκολο. Lol ε άμα γράφεις την φραση "την έχεις βάψει" πως θες να απαντήσω; :Ρ Ντάξει χιουμοριστικά απάντησα, δεν είναι χλευασμός... Κατά τ άλλα είμαι στη Γερμανία το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου... Δεν έχω δει ούτε μια φορά να κόβουν πρόστιμο σε κάποιον που πέταξε κάτω κάποιο σκουπίδι. Αν συμβαίνει,θα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Δύο σχεδόν χρόνια στην Γερμανία ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο. Κάτω από το εκεί σπίτι μου,όλοι μα όλοι μετά τις 6-7 περνούσαν κούτρα σε κεντρικό δρόμο δύο λωρίδων.Από την ζέβρα(ή δίπλα βέβαια). Το βράδυ δε έκλειναν και τα φανάρια.... Μάλλον έπεσες σε κανέναν καϋλομένο για να γράψει. Εγώ σχεδόν 16 χρόνια και δεν έχω δει κάτι τέτοιο... Περνάω συχνά με κόκκινο, ακόμα κι αν υπάρχει μπατσικό κοντά. 1
iordanis77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Που; Γιατί εδώ στο κέντρο έχει αρκετά σκουπίδια, Στη Δανια μενεις? Βγαλε μια φωτο διπλα στη γοργονα Κατά τ άλλα είμαι στη Γερμανία το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου... Δεν έχω δει ούτε μια φορά να κόβουν πρόστιμο σε κάποιον που πέταξε κάτω κάποιο σκουπίδι. Αν συμβαίνει,θα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Γερμανια εσυ? Τι γινεται εκει πανω, ο καθενας πεταει ελευθερα τα σκουπιδια κατω οπως γινεται εδω στο ελαντα?
V for Vagelis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γερμανια εσυ? Τι γινεται εκει πανω, ο καθενας πεταει ελευθερα τα σκουπιδια κατω οπως γινεται εδω στο ελαντα? Οχι, εκτός κι αν έχουν πιει (οι πιο νέοι κυρίως)... Σαββατόβραδα ή σε πανηγύρια δηλαδή.
LongTom Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Στη Δανια μενεις? Βγαλε μια φωτο διπλα στη γοργονα Δανία =/= Κοπεγχάγη. Εάν θέλεις σου βγάζω μια με κάτι γουρουνοστάσια που έχει "παραδίπλα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα