theoilia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας Μετά από μία αρμονική συνύπαρξη 8 χρόνων με έναν intel Q6600 σε μητρική 775 ήρθε η ώρα να πάω παρακάτω και θέλω την βοήθεια σας Το ποσό διάθεσης είναι μέχρι 450€ Τόπος διαμονής Βέροια και βολεύει να ψωνίσω από e-shop και για τον λόγο διαθεσιμότητας αυτων που επέλεξα η χρήση υπολογιστή είναι κυρίως για photoshop και λίγο video editing αλλά και για word,από παιχνίδια μόνο FM και για αυτό τον λόγο λέω σε πρώτη φάση να βασιστώ στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή προγράμματα που δουλεύω είναι φυσικά photoshop και word και για video editing το edius οθόνη υπάρχει μία NEC 2090,παλιά μεν αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν δεν έχω σκοπό να την αλλάξω. ποντίκι,πληκτρολόγιο και ηχεία έχω,δεν θα χρειαστώ. DVD υπάρχουν 2 αλλά είναι IDE σύνδεσης οπότε πάω σε αλλαγή Κουτί έχω ένα αλουμινένιο Lian Li full tower με το μόνο "πρόβλημα" ότι δεν έχει USB 3 μπροστά.Αξίζει να πάρω Site: http://www.e-shop.gr/delock-61896-usb-30-front-panel-2-port-with-internal-19-pin-usb-30-pin-header-p-PER.612062">κάτι τέτοιο; Σκληρούς δίσκους έχω έναν Samsung SSD 120gb προηγούμενης γενιάς για το λειτουργικό και 3 HDD 1T Και τροφοδοτικό υπάρχει ένα Thetmaltake Hamburg 530W Η επιλογή που έκανα είναι αυτή,περιμένω τις γνώμες σας και ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2015 από theoilia
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα φίλε. Προτείνω να τσιγκουνευτεις λιγο περισσοτερο την μητρικη και να μην παρεις το internal usb3 μιας και το 1150 socket εχει από πίσω. Βαλε παραπάνω χρήματα στον cpu καλυτερα
theoilia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δηλαδή θα είναι καλύτερα να προτιμήσω έναν INTEL i5-4690 με μία Asrock H97 anniversary;
Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η NEC καλή μεν αλλά μικρή και παλιά δε.Αν πήγαινες σε μια καλή σύγχρονη (ανάλογα και το μοντέλο βέβαια) θα είχες αναβάθμιση σε ανάλυση/διαγώνιο,στη χρωματική ακρίβεια,σε κάποια inputs/outputs και σε πιο ξεκούραστη χρήση. 1
theoilia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 οθόνη δεν με παίρνει να αλλάξω,δεν υπάρχουν χρήματα για κάτι τέτοιο...
Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εσύ ξέρεις.Εγώ σου είπα τη γνώμη μου και μάλλον απο κει θα ξεκινούσα.
theoilia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μωρέ αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και εγώ από το μόνιτορ θα ξεκινούσα.Προς το παρών θα συνεχίσω να καλιμπράρω την οθόνη κάθε μήνα με το i1Display 2 και αργότερα βλέπουμε. Τελικά προτίμησα τον i5-4690 με μητρική Asrock H97 Anniversary με 2X8GB μνήμες με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για αρχή και αργότερα βλέπουμε.Τώρα τα περιμένω για να κάνω την συναρμολόγηση Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα