nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έχει λάβει κανείς απο εδω μέσα μέρος στο πρόγραμμα ? για όποιον δεν ξέρει και θέλει να μάθει είναι αυτό 80 ώρες θεωρεία + 6 μήνες πρακτική 20μέρες χ 6 ώρες/μήνα χ 480euro/ μήνα. Υποτίθεται πως για να πληρωθείς για αρχή πρέπει να κλείσεις 2 μήνες πρακτική και τότε παίρνεις τα λεφτά της θεωρίας και τους δύο πρώτους μήνες , στην συνέχεια πληρώνεσαι κάθε μήνα. Το πρόβλημα είναι πως ξέρω άτομο που έκλεισε ήδη 3 μήνες πρακτικής (ξεκίνησε το κεκ του 1 μήνα πριν απο εμάς ) στην ίδια φουρνιά κ αυτός με εμένα και ακόμα τίποτα. Εγώ τώρα έκλεισα 2μηνο πρακτικής κ αναρωτιέμαι αν θα μας πληρώσουν μαζί ή αν απλά καθυστερούν. Ήδη έχουμε μπει 200φεύγα euro σε εισιτήρια, νταξ ξεφτίλα ..τουλάχιστον της θεωρίας έπρεπε να τα πάρουμε να έχουμε τα εισιτήρια μας. Τέσπα , γνωρίζω οτι πληρώθηκε μια γνωστή την δεύτερη δόση του voucher της πριν λίγες μέρες οπότε οι πληρωμές ξεκόλλησαν , απλά θέλω να δω αν υπάρχουν κ άλλοι να έχουμε το νου μας. *Άνοιξα ξεχωριστό θέμα γιατι δεν είναι voucher.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα