cpttony Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, εχω καποιες αποριες με το YT, μιας και βλεπω ότι εχει αλλαξει αρκετα από το 2012. Εχω ένα καναλι που τοο δημιουργησα τοτε (2012) και όλα ηταν απλα... Τωρα ειπα να φτιαξω και ένα δευτερο καναλι... Το εκανα αλλα εχω καποιες ερωτήσεις.. Στο παλιο καναλι (αυτό του '12) είναι ως εξης: youtube.com/user/<ονομα>, οπου ονομα το ονομα που εχω κανονικα χωρις custom URL Ενώ στο νέο είναι καπως ετσι: youtube.com/user/<διαφορα γραμματα, σημεια στιξης κλπ> (κατι τετοιο ας πουμε GhMo_MqogLdoro-τυχαια-) ή και καποιες φορες βγαζει youutbe/channel/<το ιδιο με παραπανω> Εδώ γιατι συμβαινει αυτό? Ουτε όταν με ψαχνω βρισκω το καναλι μου.. (καλα αυτό μπορει να οφείλεται ότι το εχω 2 μερες) Επισης, εχει αλλαξει κατι με τα custom URL? Ευχαριστω!
infin1tyGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για να αποκτήσεις πλέον custom URL πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις: 500 or more subscribers Channel is at least 30 days old Channel has uploaded a photo for the channel icon Channel has uploaded channel art https://support.google.com/youtube/answer/2657968
cpttony Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για να αποκτήσεις πλέον custom URL πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις: 500 or more subscribers Channel is at least 30 days old Channel has uploaded a photo for the channel icon Channel has uploaded channel art https://support.google.com/youtube/answer/2657968 Μαλιστα, αλλαξε όταν το ειχα δει τελευταια φορα, αλλαζες πιο ευκολα... Τελος παντων... Με το θεμα των url,που στο παλιο μου μου βγαζει το ονομα μου μετα το , ενώ στο νέο μου βγαζει "κινεζικα"? Ξερεις τι παιζει?
infin1tyGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Νομίζω σε όλα τα νέα κανάλια έτσι είναι μέχρι να βάλουν custom URL (εφόσον μπορούν).
cpttony Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Νομίζω σε όλα τα νέα κανάλια έτσι είναι μέχρι να βάλουν custom URL (εφόσον μπορούν). Στο προηγουμενο, τουλάχιστον απόσο θυμαμαι από την αρχη ειχα το ονομα μου στο youtube/user/<ονομα> ή youtube/channel/<ονομα>
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για να αποκτήσεις πλέον custom URL πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις: 500 or more subscribers 500??έλεος
infin1tyGR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Στο προηγουμενο, τουλάχιστον απόσο θυμαμαι από την αρχη ειχα το ονομα μου στο youtube/user/<ονομα> ή youtube/channel/<ονομα> Νέα εννοώ αυτά που έχουν δημιουργηθεί τώρα τελευταία. Κι εμένα το κανάλι που είχα φτιάξει πολύ καιρό πριν έτσι είναι: youtube.com/user/<όνομα> ή και youtube.com/<όνομα>. Τα καινούρια κανάλια (μάλλον από όταν βγήκαν οι περιορισμοί του custom URL) βλέπω ότι έχουν αυτό το μεγάλο αναγνωριστικό που λες by default χωρίς δυνατότητα αλλαγής του URL αν δεν πληρούνται οι αντίστοιχες προϋποθέσεις.
cpttony Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Νέα εννοώ αυτά που έχουν δημιουργηθεί τώρα τελευταία. Κι εμένα το κανάλι που είχα φτιάξει πολύ καιρό πριν έτσι είναι: youtube.com/user/<όνομα> ή και youtube.com/<όνομα>. Τα καινούρια κανάλια (μάλλον από όταν βγήκαν οι περιορισμοί του custom URL) βλέπω ότι έχουν αυτό το μεγάλο αναγνωριστικό που λες by default χωρίς δυνατότητα αλλαγής του URL αν δεν πληρούνται οι αντίστοιχες προϋποθέσεις. Δηλαδη σαν τα μουτρα τους εχουν κανει το youtube. Και εγω, πως υποτίθεται θα λεω καποιου να με βρει.. Βρες με το "σιδηροδρομο"?
infin1tyGR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πραγματικά, δεν ξέρω τι λόγο είχαν να το κάνουν. Και εγω, πως υποτίθεται θα λεω καποιου να με βρει.. Βρες με το "σιδηροδρομο"? Θα μπορεί να σε βρει με αναζήτηση όταν γίνει index το κανάλι σου. Διαφορετικά, μπορείς να φτιάξεις ένα πιο φιλικό URL π.χ. με το bit.ly. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα