Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπαρχει τραυματισμος καλουμε το 100 και ερχεται και το Ανακριτικο της Τροχαιας οποτε δεν μπορει να κανει κατι τετοιο .

Ελαφρως μειωμενη για κατι που θα μπορουσε να μην θελει καν νοσηλεια αλλα λογω μη κρανους να θελει και πολύ μακροχρονη και πολυεξοδη για την ασφαλιστικη του υπαιτιου.

Αν αντι για μοτοσυκλετιστη εχουμε τραυματισμο επιβατη ΙΧ που δεν φορουσε ζωνη τι ισχυει ?

Μηπως η τροχαια εχει να κανει καθαρα με το ποινικο κομματι γιατι η αποζημειωση βγαινει καθαρα απο δικαστηριο(το οποιο συνηθως ολοκληρωνεται πριν απο το ποινικο).Παρολα αυτα εγω ξερω προσωπικα περιπτωση ατομου που ηταν σε ατυχημα δεν φορουσε κρανος τραυματιστηκε εφερε μαρτυρες οι οποιοι υποστηριξαν οτι φορουσε κρανος και οντως θεωρηθηκε οτι το κρανος εφυγε κατα την πτωση-συγκρουση.

Οσον αφορα συνεπιβατη δεν γνωριζω αλλα η λογικη λεει πως αν ειναι υποχρεωμενος να φοραει ζωνη και ειπε πως δεν φορουσε λογικα παλι θα πρεπει να βγει μειωμενη σε σχεση με αυτα που θα επερνε αν φορουσε.

Ολα αυτα εχουν να κανουν με το ποσο "γατα" ειναι ο δικηγορος σου (πιστευω)

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως η τροχαια εχει να κανει καθαρα με το ποινικο κομματι γιατι η αποζημειωση βγαινει καθαρα απο δικαστηριο(το οποιο συνηθως ολοκληρωνεται πριν απο το ποινικο).Παρολα αυτα εγω ξερω προσωπικα περιπτωση ατομου που ηταν σε ατυχημα δεν φορουσε κρανος τραυματιστηκε εφερε μαρτυρες οι οποιοι υποστηριξαν οτι φορουσε κρανος και οντως θεωρηθηκε οτι το κρανος εφυγε κατα την πτωση-συγκρουση.

Οσον αφορα συνεπιβατη δεν γνωριζω αλλα η λογικη λεει πως αν ειναι υποχρεωμενος να φοραει ζωνη και ειπε πως δεν φορουσε λογικα παλι θα πρεπει να βγει μειωμενη σε σχεση με αυτα που θα επερνε αν φορουσε.

Ολα αυτα εχουν να κανουν με το ποσο "γατα" ειναι ο δικηγορος σου (πιστευω)

Δεν το ξερω ...Ευτυχως μια φορα στα 28 χρονια μου εχει τυχει που μηχανακι γλυστρησε κει επεσε πανω μου στην απενατι λωριδα στη Λ.Δεκελειας  και πηρα το 100 και όταν ειπα για τραυματισμο ηρθε το ανακριτικο .

Ηταν και ανασφάλιστος και ευτυχως όταν πηγε σπιτι του μετα από περιποιηση μικροτραυματων πηγα κι εγω και  μου υπεγραψε χαρτι ότι ευθυνεται και μου πληρωσε και την μικροζημιά που μου ειχε κανει .

Μετα από χρονια με καλεσε το  ΙΚΑ Ν. Φιλαδελφειας να παω να πληρωσω τα νοσηλεια που ειχε κανει για αυτόν !!!! Ευτυχως ειχα αυτό το χαρτι και τους το "ετριψα" στα μουτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Να σας πω ένα προσωπικό περιστατικό να καταλάβετε... ανοίγει η πρώην την πόρτα του συνοδηγού να κατέβει χωρίς να ελέγξει και πέφτει πάνω στην πόρτα ένα παπί με 2 πιτσιρικάδες που δεν φόραγαν κράνος, κάτω και οι δύο και ο ένας χτύπησε και στο κεφάλι. Καλούμε την τροχαία και το 166, έρχεται και ο πατέρας ενός εκ των πιτσιρικάδων να μου το παίξει "τσαμπουκάς" ότι και καλά πήγα να σκοτώσω τα παιδιά, με το που έρχεται η τροχαία παίρνει καταθέσεις και πάνε τα παιδιά στο ΚΑΤ με το ασθενοφόρο. Εγώ να τα έχω χάσει στο μεταξύ, λέω μέσα μου τώρα θα με ταράξουν στις μυνήσεις.

Με καλούν μετά από κανά μήνα στην Τροχαία Αθηνών για κατάθεση, τους εξηγώ τι έγινε, μου λένε εντάξει κύριε έκλεισε η υπόθεση. Ρωτάω αν υποβλήθηκε μύνηση από την άλλη πλευρά, μου εξηγούν πως όχι επειδή στο δελτίο συμβάντος είχε καταγραφεί πως έγινε προσπέραση από δεξιά και πως οι αναβάτες δεν φορούσαν κράνος, και είχε εξηγηθεί στα παιδιά στην δικιά τους κατάθεση πως αν και μπορούν να κάνουν μύνηση, το δελτίο συμβάντος θα αναφέρει τα παραπάνω οπότε είδαν πως δεν τους συνέφερε. Και έτσι, από τη λαλακία των πιτσιρικάδων να μην φορέσουν κράνος, γλίτωσα το δικαστήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, το θέμα δεν είναι να φοράν όλοι κράνος γιατί φορβούνται μην τους γράψουν, αλλά γιατί έτσι προστατεύουν το ίδιο τους το κεφάλι. Η αστυνομία δεν είναι μπαμπούλας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι οδηγοί δικύκλων, ότι το κράνος το φοράμε για να προσταυτούμε και όχι για να μην μας γράψουν.

Τα 3κάβαλα με δύο γονείς και ένα παιδί ή, ακόμα χειρότερα, με ένα γονιό και δύο παιδιά είναι ακόμα ένα παράδειγμα ότι ο Έλληνας την ασφάλεια την έχει γραμμένη στα παπάκια του. Είναι ακόμα ένα δείγμα του ελληνικού σταρχιδισμού. Είτε φοράν όλοι κράνος έιτε όχι, αυτό που κάνουν είναι επικίνδυνο και τα καημένα τα παιδάκια δεν φταίν σρ τίποτα αν γίνει μια στραβή και χτυπήσουν. Ειλικρινά, καμιά μέρα θα χτυπήσω κανένα τέτοιο γονιό πολύ άσχημα.

Αυτό με τα παιδιά. Πςςςς. Να βλέπεις τον παπάρα με το παιδί πίσω σα χταπόδι, να περνάει κόκκινο και να κοιτάει στο γάμο του καραγκιόζη.
  • Like 1
Δημοσ.

Ρωτάω αν υποβλήθηκε μύνηση από την άλλη πλευρά, μου εξηγούν πως όχι επειδή στο δελτίο συμβάντος είχε καταγραφεί πως έγινε προσπέραση από δεξιά και πως οι αναβάτες δεν φορούσαν κράνος, και είχε εξηγηθεί στα παιδιά στην δικιά τους κατάθεση πως αν και μπορούν να κάνουν μύνηση, το δελτίο συμβάντος θα αναφέρει τα παραπάνω οπότε είδαν πως δεν τους συνέφερε. Και έτσι, από τη λαλακία των πιτσιρικάδων να μην φορέσουν κράνος, γλίτωσα το δικαστήριο.

Πραγματικά να σου λένε τον λόγο που δεν έγινε μήνυση και να καταλαβαίνεις κατι αλλο....

Για το κράνος μια κλήση θα έτρωγαν, αν δεν την πήραν επιτοπου. Το οδηγικο τους λαθος ειναι οτι σε πέρασαν απο δεξία, οποτε δεν υπηρχε κάτι να πειτε στο δικαστήριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...