Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...θα ήθελα να ρωτήσω για πτυχίο επιπέδου Β2 ποιο προτείνεται και γιατί?

Είναι στα προαπαιτούμενα για δουλειά στην Βρετανία σαν νοσηλευτής. 

Δημοσ.

Καλα θα ηταν να ψαξεις ποια αναγνωριζονται απο τον φορεα που σενδιαφερει γιατι αρκετες φορες διαφερουν... Αν δεν ζητουν κατι συγκεκριμενο,τοτε τα κλασσικα cambridge-michigan ...σαφως υπαρχουν και αλλα ,οποτε θελει ψαξιμο...

Δημοσ.

Σε όλες τις αγγελίες που έχω δει ζητάνε απλά επίπεδο γνώσης Β2. Δεν λένε κάποιο συγκεκριμένο. Υπάρχουν πάρα πολλά από οτι εχω δει. 

Για αυτό ρωτάω κανέναν που να έχει δώσει ή να ξέρει κάτι για τα υπόλοιπα. Τα κλασσικά cambridge-michigan φυσικά τα γνωρίζω. Για τα υπόλοιπα ρωτάω περισσότερο.

Δημοσ.

toeic απο μενα

χωρις speaking και writing.

μονο gvr και listening.

εμενα μου φανηκε ευκολοτερο..ειχα αποχη απο τα αγγλικα 8 χρονια..τα μονα αγγλικα που εκανα ηταν στον υπολογιστη και αυτο σε games.

σε πληροφορω μεσα σε 3 μηνες που εκανα αγγλικα πηγα εδωσα toeic και πηρα το lower..

οταν πριν 8 χρονια εδωσα michigan και πατωσα

Δημοσ.

Τι αγγελίες είναι που ζητάνε συγκεκριμένο επίπεδο γνώσης; Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι παρόμοιο για Αγγλία. Σιγουρέψου πριν χαλάσεις χρόνο και χρήμα ότι όντως θέλουν κάποια πιστοποίηση και δεν το λένε ενδεικτικά για να καταλάβεις τι επίπεδο πάνω κάτω χρειάζεται.

Δημοσ.

πόσο γρήγορα θες τα αποτελέσματα; Είχα δώσει το toefl internet based και σε μιαμιση βδομάδα είχα τα αποτελέσματα. Αν δεν βιαζεσαι όμως καλύτερα να δώσεις κάποιο paper test,  η εφαρμογή του toefl ειναι ιδιαιτερα άβολη, η γραμματοσειρά πολύ μικρή και δεν μεγαλώνει, δεν μπορείς να κάνεις click back να ελεγξεις τις προηγούμενες απαντήσεις, στο speaking ακούς να μιλάνε όλοι μαζί, κτλ.

Δημοσ.

πόσο γρήγορα θες τα αποτελέσματα; Είχα δώσει το toefl internet based και σε μιαμιση βδομάδα είχα τα αποτελέσματα. Αν δεν βιαζεσαι όμως καλύτερα να δώσεις κάποιο paper test,  η εφαρμογή του toefl ειναι ιδιαιτερα άβολη, η γραμματοσειρά πολύ μικρή και δεν μεγαλώνει, δεν μπορείς να κάνεις click back να ελεγξεις τις προηγούμενες απαντήσεις, στο speaking ακούς να μιλάνε όλοι μαζί, κτλ.

το toefl πληροφοριακα εχει ισχυ μεχρι 2 χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...