NovaLacertae Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Stevie Wonder - I Was Made To Love Her 1
NovaLacertae Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Harold Melvin & the blue Note - Bad Luck (SoulTrain:1975)
NovaLacertae Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Brenton Wood - Two Time Loser Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από NovaLacertae 2
Coscas Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου Είδα σήμερα ένα σχόλιο στο ΥΤ που μου έκαναν για ένα δικό μου παλιό σχόλιο γιά τον Υπερύμνο αυτόν της funk Τι να λέμε! Το ξανάκουσα μετά από καιρό και πραγματικά ανατρίχιασα. Τι έβγαζαν ρε τότε τα άτομα! Και μιλάμε γιά τον λατρεμένο Eddy Grant στα νιάτα του με τους Equals. Η funk κιθάρα, "κεντάει" από την αρχή. Με εκείνον τον χαρακτηριστικο συνεχόμενο ήχο της funk. Kαι μετά!!! Το κομμάτι απογειώνεται με ενα ρεφραίν που ΔΕΝ βγαίνει σήμερα. Πλήκτρα και κιθάρες συμμετέχουν στο ντελίριουμ Μουσικής Ισως το καλύτερο soul/funk τραγούδι γιά τα δικά μου γούστα The Equals - Black Skin Blue Eyed Boys (1970) Υ.Γ. Γιά να ζηλέψουν οι νεώτεροι, πρέπει να το έχω χορέψει στην εποχή του και μάλλον το άκουγα στο ράδιο τότε. Ηταν απ' τα γνωστά μου τραγούδια όταν το ξανάκουσα πρίν 10-15 χρόνια ξανά 1
NovaLacertae Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Eruption feat. Precious Wilson - One Way Ticket Θα βάλω και άλλο ένα που αρέσει πολύ με την P. Wilson και ας ξεφεύγει λιγάκι χρονικά (είναι του 1982) Precious Wilson - Raising my family 1
NovaLacertae Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου The Impressions - Gypsy Woman The Impressions - People Get Ready
NovaLacertae Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Curtis Mayfield - Were A Winner Curtis Mayfield - New World Order 2
Coscas Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου Από την αρχή είχα πεί ότι εδώ μπορεί να μπαίνει και η πολύ αξιοπρεπής disco. Εγώ πάντα την έλεγα "χορευτική soul" Ποτέ ας πούμε δεν θεώρησα τους Kc and The Sunshine, disco. Ούτε τον Michael Jackson. Oύτε φυσικά τους Earth Wind and Fire, τους O'Jays ή τους Kool and the Gang M' αυτούς (και πολλούς άλλους) μεγαλώσαμε στα ράδια. Αυτών τα 45άρια τρέχαμε στα δισκάδικα να πάρουμε. Και όταν τα είχαμε, ήμασταν εκστασιασμένοι και χαζεύαμε την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω στην ετικέττα ή το εξώφυλλο. Και τα συναισθήματα, επειδή ήμασταν ακόμα παιδιά, είχαν εκείνη την αίσθηση της μαγειας. Αυτό πολλοί θέλουν να έχουν ακόμα την ικανότητα και μεγαλύτεροι να κρατήσουν. Την αθωότητα και την Μαγεία. Ξεφτίζει με τα χρόνια, αλλά είναι καλό στοιχείο άν ακομα και λίγο, μας φέρνουν πίσω εκείνα τα πρώτα συναισθήματα. Και κυρίως, αν θυμόμαστε Είχαν και το πιό γνωστό I'm on Fire 5000 Volts - Doctor Kiss Kiss (1976) Η Tina Charles, που σάρωνε την ίδια εποχή, ήταν η 1η τραγουδίστρια των 5000 Volts Εχει πιό γνωστά τραγούδια, όπως τα I Love to Love , Dance Little Lady Dance και You Set My Heart On Fire Εμένα όμως πιό πολλά μου θυμίζει το επόμενο. Ισως γιατί έχει χροιά και ύφος (και ήχο) Jackson 5 και Osmonds. Αυτοί οι ήχοι τοτε κυριαρχούσαν μαζί με David Cassidy και Bay City Rollers. "Λευκή σόουλ" δλδ Tina Charles - Dr Love (1976) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα